reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiki nie wiem jak mam Ci pomóc :confused2: moze podaj mi nr tel na priv lub na Naszą klasę i wyśle Ci filmik na telefon :tak::tak::tak:

dowiedziałam się dzisiaj, ze od tego tygodnia moze bedziemy już na pokoiku :-)

Kubuś je po 55 ml i tak słodko ssie, nawet nie wiecie jak mnie ten widok cieszy po 2 m-cach niejedzenia. Pupka jeszcze bez zmian, jest czerwona :no: ale jak bede z nim sama to sobie to przypilnuje :tak:

reklama
Kiki nie wiem jak mam Ci pomóc :confused2: moze podaj mi nr tel na priv lub na Naszą klasę i wyśle Ci filmik na telefon :tak::tak::tak:

Kubuś je po 55 ml i tak słodko ssie, nawet nie wiecie jak mnie ten widok cieszy po 2 m-cach niejedzenia. Pupka jeszcze bez zmian, jest czerwona :no: ale jak bede z nim sama to sobie to przypilnuje :tak:
I to sa naprawde dobre, sobotnie wiadomosci:tak::-D:-D:-D

bereshka ale sie ciesze ze juz bedziesz z kubusiem na pokoju bedziesz z nim..bedziesz go tulic i rozpieszczac bez konca..bedziesz z kubusiem to bedzie wszystko inaczej..posyp mu pupcie maka kartoflana to moje lekarstwo bylo przy kazdym dziecku...u mnie pomnagalo..kubus juz bedzie jesc coraz wiecej i bedzie z niego duzy mezczyzna...tulam was mocno numer komorki napisze pw..

royanna to mieliscie fajny spacerek macius zadowolony bedzie lepiej spac..

zycze wam milej nocki i kolorowych snow..wkleje jutro wam fotki jaka sesje zdjeciowa zrobil moj syn..super foteczki..rosnie mi fotograf...

DOBRY WIECZÓR :-)

My dzisiaj byliśmy na zakupach ciuchowych, potem sprzątanie, pranie, prasowanie i przygotowałam obiadek na jutro :tak:

witam was wieczorowo :)
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę.... :)
Życzcie mi powodzenia i 3majcie kciukasy abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami ;-)mam nadzieje że to bedzie moj szczęśliwy październik tym razem..

Kinga będzie nam Ciebie bardzo brakowało :-( ale skoro musisz...wracaj do nas szybko :tak: mocno trzymam kciuki za staranka!!! Powodzenia :tak:

Bershka super że Kubuś tak ładnie je mleczko :tak: bardzo dobre wiadomości a pupka się wygoi :tak: oglądałam filmik :-) Kubuś to niezły mały przystojniak te jego oczka będą czarować dziewczyny :tak: przesłodki jest!!! :-) i też widziałam mały uśmieszek :tak: Buziaczki od e-cioteczki :tak:

Royanna każdy ma lepsze i gorsze dni dobrze że u Was dzionek zakończył się dobrze :tak: p.s. mnie też nieraz Kacper potrafi wyprowadzić z równowagi :zawstydzona/y:

Gosiu widzę że pomalutku przymierzacie się do przeprowadzki :tak: małymi kroczkami i do przodu :tak: dobrze że Majci wkońcu spodobał sie pokoik ciekawe jak będzie jej sie tam spało...rozumiem że dziś pierwszą noc w nim śpi?

Kiki piękne to co powiedzieli twoi synowie :tak: też bym się popłakała! super masz dzieciaczki! dobrze że M je odwiedza :tak: a może jeszcze i między Wami się ułoży...rozmawiacie coś na ten temat? córeczka śliczna :-) czekamy na foteczki co synek zrobił :tak:

Pyszczek, Patrysia, Anufifi, Tusia, Agniesiak i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam!!! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Kiki filmik poszedł ale nie wiem czy doszedł :confused2:

ależ masz fajnych synków, bardzo Cię kochają i tak słodko powiedzieli, że jesteś dla nich i mamusią i tatusiem :sorry: KOCHANI !!!!!!!!!!!!! zdjęcia córusi urocze, a jakie ma piękne sukienusie.

Jak ja przeżyję rozstanie z synkiem jak pójdę do szpitala na niewiadomo jak długo ? Tym bardziej, ze mój starszy synek ma 25.10 urodzinki :-( Oliś bardzo mnie potrzebuje, wciąż przychodzi i tuli się do mnie. Ostatnio powiedział mi "Kocham Cię dziewczyno" :-D:-D:-D albo hasło typu " co powiesz, Słodka ?" :-D no powala mnie z nóg.

DOBREJ NOCKI

Miłej niedzieli dziewczynki:-);-)

kiki śliczne twoje dzieciaczki są :happy: urocze foteczki! stroisz tą swoją ksiezniczkę :-)
berskha Oliś jakie teksty wali!:laugh2::-) super, kochane masz dzieciaczki aż milo sie czyta. Buziaczki dla Kubusia:)
Paula wrócę na pewno najszybciej jak sie da:tak: tez bede teskniła za rozmowami z wami. Muszę troszke inaczej spedzić ten swoj czas staranek o dzidzie...i mam nadzieje że mi pomoże.

Całą reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam!!!;-)BUZIAKI

hej dziewczyny!!

Gosiu widzę że pomalutku przymierzacie się do przeprowadzki :tak: małymi kroczkami i do przodu :tak: dobrze że Majci wkońcu spodobał sie pokoik ciekawe jak będzie jej sie tam spało...rozumiem że dziś pierwszą noc w nim śpi?
Paula my tylko przewozimy powoli tam rzeczy zeby zrobic tu gdzie jestesmy miejsce dla synka bo na nowym mieszkaniu nie ma jeszcze ani kuchni ani lazienki wiec sie mieszkac nie da:-(
Miłej niedzieli dziewczynki:-);-)

kiki śliczne twoje dzieciaczki są :happy: urocze foteczki! stroisz tą swoją ksiezniczkę :-)
berskha Oliś jakie teksty wali!:laugh2::-) super, kochane masz dzieciaczki aż milo sie czyta. Buziaczki dla Kubusia:)
Paula wrócę na pewno najszybciej jak sie da:tak: tez bede teskniła za rozmowami z wami. Muszę troszke inaczej spedzić ten swoj czas staranek o dzidzie...i mam nadzieje że mi pomoże.

Całą reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam!!!;-)BUZIAKI

Kinga 3mam kciuki za Wasza fasolke:-)

Buziaki dla wszystkich dziewczyn:-)

Dzień dobry :-) Miłej niedzieli życzę :tak:
choć pogoda nie sprzyja spacerom :-( ale można w domku sobie odpocząć ;-)

Bershka a może Kubuś do 25.10 będzie już z Wami w domku :confused: :tak: Trzymam kciuki aby wszystko szło bardzo dobrze! :tak:

Gosia wiem że jeszcze się nie przeprowadzacie ale wszystko w swoim czasie i niedługo napewno będziecie wszystko przenosić :tak:

Kinga mam nadzieje że wrócisz z dobrymi wiadomościami :tak: ale jak się nie uda to też wracaj bo będziemy tęsknić :-( jednak trzymam mocno kciuki żeby się udało!!! :tak:

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH :-)

Kiki filmik poszedł ale nie wiem czy doszedł :confused2:

ależ masz fajnych synków, bardzo Cię kochają i tak słodko powiedzieli, że jesteś dla nich i mamusią i tatusiem :sorry: KOCHANI !!!!!!!!!!!!! zdjęcia córusi urocze, a jakie ma piękne sukienusie.

Jak ja przeżyję rozstanie z synkiem jak pójdę do szpitala na niewiadomo jak długo ? Tym bardziej, ze mój starszy synek ma 25.10 urodzinki :-( Oliś bardzo mnie potrzebuje, wciąż przychodzi i tuli się do mnie. Ostatnio powiedział mi "Kocham Cię dziewczyno" :-D:-D:-D albo hasło typu " co powiesz, Słodka ?" :-D no powala mnie z nóg.

DOBREJ NOCKI
kochany twoj syneczek bereshko jak fajnie ci mowi..maly dorosly mezczyzna..bedziesz musiala dac sobie rade z tym ze bedziesz musiala byc w szpitalu z kubusiem..olusiowi bedzie ciezko ale da rade wytlumacz mu wszystko a bedzie wszystko dobrze..filmik nie doszedl.:zawstydzona/y::-(.i smutna jestem:wściekła/y:..tulam was mocno..

reklama
Do góry