reklama
Paula25
szczęśliwa :)
dobra dziewczynki ja zmykam i do napisania wieczorkiemobym przyniosła Wam dobre wieści, znowu ciarki przechodzą mi po żołądku, zawsze tak jest przed każdą wizytą
pa
Trzymam kciuki oby wieści były dobre!!!

Paaa...
K
Kinga85
Gość
Berkha będzie dobrze... wierzę w to, do pozniej kochana!
)
Paula miłego weekendu wzajemnie oczywiście! :-)
ja tez znikam narazie
bede raczej wieczorem jak wrócimy od teściów.
Bajj
;-)
Paula miłego weekendu wzajemnie oczywiście! :-)
ja tez znikam narazie
bede raczej wieczorem jak wrócimy od teściów.
Bajj

R
rouż
Gość
Bershka-ucalowania dla maluszka!
Paula-milego weekendu Tobie rowniez
Kinga-do pozniej
Ja myslalam, ze dzis sobie pospie w dzien-tak jakos mnie muli, ale sasiedzi robia remont(od kilku dni zreszta) i wlasnych mysli nie slysze, to nawet nie probuje sie klasc...
Paula-milego weekendu Tobie rowniez
Kinga-do pozniej
Ja myslalam, ze dzis sobie pospie w dzien-tak jakos mnie muli, ale sasiedzi robia remont(od kilku dni zreszta) i wlasnych mysli nie slysze, to nawet nie probuje sie klasc...
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie oglądam tvn24 i mówią że po weekendzie będzie pierwszy śnieg!!!Ale w ciągu dnia 5 stopni...
![]()
Ło matko
A ja dalej nie mam kurtki czy płaszczyka na zimę

ja tam najlepiej wole termometr rtęciowy jednak![]()
Też wolę rtęciowy
:-) Nawet mierzyłam nim temperaturkę jak prowadziłam karte cyklu

Ekstra
Pasuje Ci
:-)

A u mnie odwrotnie bo przed ciązą ważyłam 63kg zawsze a jak zaszłam w ciaze i potem urodziłam to mnie wessało i waże teraz 53-54![]()
OOo ja ważyłam 62kg a teraz ważę 64kg. Czyli 2 na plusie już
Ale mam nadzieję, że też mnie po narodzinach dzidzi wessie

R
rouż
Gość
Juz? Dopiero!!!OOo ja ważyłam 62kg a teraz ważę 64kg. Czyli 2 na plusie jużAle mam nadzieję, że też mnie po narodzinach dzidzi wessie
Ja ialam ta sama wage wyjsciowa, a nawet chyba o 1kg mniej, a mam juz wg 62kg 13,5kg na plus

I z moja tendencja do szybkiego tycia a wooooolnego gubienia wagi to raczej mnie nie wessie:-(
P
patrysia*
Gość
Gosiu najlepszy termometr do wody to Twój łokiećnigdy nie używałam
u mnie także termometrem moim był łokieć;-)
A ja tu tupnę nogą! też chcę zobaczyć słodziaka Kubusia!!!:-)Berskha pokaż koleżankom swój skarbek
![]()
![]()
ja tez chce zobaczyć synka:-)
dobra dziewczynki ja zmykam i do napisania wieczorkiemobym przyniosła Wam dobre wieści, znowu ciarki przechodzą mi po żołądku, zawsze tak jest przed każdą wizytą
pa
na pewno przyniesiesz

PAULA no to jest nieładnie że tak zwlekają z wynikami

Wiecie co mi M powiedział jak jedliśmy obiadek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kiki750321
Fanka BB :)
witam sie i ja z wami..
bereshka napewno kubus dostanie dzisiaj wiecej mleczka...czekam na filmik kubusia..kochana jeszcze troszeczke i bedzie kubus z wami w domku..
dzastina tak mi przykro ze dostalas ta wredote..ale fajnie ze tak podchodzisz do tego..napewno sie uda jak nie ten miesiac to nastepny..bedzie dobrze i dzidzia tez bedzie pod serduszkiem..
kinga super fryzurka...tobie tez zycze owocnych staranek..
anufifi a jak u ciebie...
beti jak samopoczucie?
czarodziejko pozdrawiam..
gioeska ty to taka chudzinka ja to sobie dobrze zbudowana jestem..musialabym pol zniknac by byc taka jak ty...
pyszczek jak sebus?
paULA MILEGO WEEKENDU::
PATRYSIA JESZCZE TROCHE I TEZ LOZECZKO BEDZIE M SKLADAL::ZLECI SZYBCIUTKO::
ROYANNA POZDRAWIAM::
bereshka napewno kubus dostanie dzisiaj wiecej mleczka...czekam na filmik kubusia..kochana jeszcze troszeczke i bedzie kubus z wami w domku..
dzastina tak mi przykro ze dostalas ta wredote..ale fajnie ze tak podchodzisz do tego..napewno sie uda jak nie ten miesiac to nastepny..bedzie dobrze i dzidzia tez bedzie pod serduszkiem..
kinga super fryzurka...tobie tez zycze owocnych staranek..
anufifi a jak u ciebie...
beti jak samopoczucie?
czarodziejko pozdrawiam..
gioeska ty to taka chudzinka ja to sobie dobrze zbudowana jestem..musialabym pol zniknac by byc taka jak ty...
pyszczek jak sebus?
paULA MILEGO WEEKENDU::
PATRYSIA JESZCZE TROCHE I TEZ LOZECZKO BEDZIE M SKLADAL::ZLECI SZYBCIUTKO::
ROYANNA POZDRAWIAM::
K
Kinga85
Gość
witam was wieczorowo 
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę....
Życzcie mi powodzenia i 3majcie kciukasy abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami ;-)mam nadzieje że to bedzie moj szczęśliwy październik tym razem..
Pozdrawiam
miłego wieczorku i być może do pozniej lub do jutra
Buziaki!
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę....
Życzcie mi powodzenia i 3majcie kciukasy abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami ;-)mam nadzieje że to bedzie moj szczęśliwy październik tym razem..
Pozdrawiam

Buziaki!
reklama
R
rouż
Gość
OOOO, bardzo tajemniczo brzmi Twoja wypowiedz...witam was wieczorowo
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę....![]()
Pozdrawiam
Buziaki!
Jak mus to mus...Wybaczymy;-), tylko potem wroc do nas

Podziel się: