reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:tak:

dobra dziewczynki ja zmykam i do napisania wieczorkiem :tak: obym przyniosła Wam dobre wieści, znowu ciarki przechodzą mi po żołądku, zawsze tak jest przed każdą wizytą

pa

reklama
Berkha będzie dobrze... wierzę w to, do pozniej kochana! :))
Paula miłego weekendu wzajemnie oczywiście! :-)

ja tez znikam narazie
bede raczej wieczorem jak wrócimy od teściów.
Bajj:happy:;-)

Bershka-ucalowania dla maluszka!
Paula-milego weekendu Tobie rowniez
Kinga-do pozniej

Ja myslalam, ze dzis sobie pospie w dzien-tak jakos mnie muli, ale sasiedzi robia remont(od kilku dni zreszta) i wlasnych mysli nie slysze, to nawet nie probuje sie klasc...

Dziewczyny właśnie oglądam tvn24 i mówią że po weekendzie będzie pierwszy śnieg!!! :-D Ale w ciągu dnia 5 stopni...:tak:
Ło matko:szok: A ja dalej nie mam kurtki czy płaszczyka na zimę:eek:

ja tam najlepiej wole termometr rtęciowy jednak :tak:
Też wolę rtęciowy:tak::-) Nawet mierzyłam nim temperaturkę jak prowadziłam karte cyklu:tak::-D

jeżeli chodzi o moją fryzurę to nic nadzwyczajnego, poprostu podciełam. Po bokach mam krótsze a na środku głowy nieco dłuższe.. ciężko zrobić fotke aby bylo widać a ja nie lubie zbytnio pozowac:zawstydzona/y:
tak łoo
Ekstra:tak:Pasuje Ci:tak::-)

A u mnie odwrotnie bo przed ciązą ważyłam 63kg zawsze a jak zaszłam w ciaze i potem urodziłam to mnie wessało i waże teraz 53-54:rofl2:
OOo ja ważyłam 62kg a teraz ważę 64kg. Czyli 2 na plusie już:zawstydzona/y::-D Ale mam nadzieję, że też mnie po narodzinach dzidzi wessie:-D

OOo ja ważyłam 62kg a teraz ważę 64kg. Czyli 2 na plusie już:zawstydzona/y::-D Ale mam nadzieję, że też mnie po narodzinach dzidzi wessie:-D
Juz? Dopiero!!!
Ja ialam ta sama wage wyjsciowa, a nawet chyba o 1kg mniej, a mam juz wg 62kg 13,5kg na plus:szok:, czyli 75,5kg:szok::szok::szok:
I z moja tendencja do szybkiego tycia a wooooolnego gubienia wagi to raczej mnie nie wessie:-(

Gosiu najlepszy termometr do wody to Twój łokieć:tak: nigdy nie używałam :eek:

u mnie także termometrem moim był łokieć;-)

A ja tu tupnę nogą! też chcę zobaczyć słodziaka Kubusia!!!:-):tak: Berskha pokaż koleżankom swój skarbek :happy: :happy:

ja tez chce zobaczyć synka:-)

:tak:

dobra dziewczynki ja zmykam i do napisania wieczorkiem :tak: obym przyniosła Wam dobre wieści, znowu ciarki przechodzą mi po żołądku, zawsze tak jest przed każdą wizytą

pa

na pewno przyniesiesz:tak:całuski dla synka:-)

PAULA no to jest nieładnie że tak zwlekają z wynikami:crazy:ale nie martw się my czekamy razem z toba:tak:

Wiecie co mi M powiedział jak jedliśmy obiadek:eek:że już chciałby łóżeczko rozłożyć:rofl2:mówi że i tak zostały tylko 2 miesiące (bo tak czy siak miesiąc przed porodem rozstawilibyśmy łóżeczko):confused2:ja mówie ze jeszcze nie bo ja już wogóle będe myśleć tylko o narodzinach jak tak na łóżeczko bede patrzec i wogóle po co tak szybko hehe a M "jak chcesz ale ja już bym wystawił":rofl2:i tym sposobem pomyślałam że faktycznie 2 miesiące mi zostały do skompletowania wszystkiego bo trzeba już mieć szybciej torbe spakowaną do szpitala a ja nie mam wszystkiego synkowi kupione a co dopiero sobie:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja z wami..

bereshka napewno kubus dostanie dzisiaj wiecej mleczka...czekam na filmik kubusia..kochana jeszcze troszeczke i bedzie kubus z wami w domku..

dzastina tak mi przykro ze dostalas ta wredote..ale fajnie ze tak podchodzisz do tego..napewno sie uda jak nie ten miesiac to nastepny..bedzie dobrze i dzidzia tez bedzie pod serduszkiem..

kinga super fryzurka...tobie tez zycze owocnych staranek..

anufifi a jak u ciebie...

beti jak samopoczucie?

czarodziejko pozdrawiam..

gioeska ty to taka chudzinka ja to sobie dobrze zbudowana jestem..musialabym pol zniknac by byc taka jak ty...

pyszczek jak sebus?

paULA MILEGO WEEKENDU::

PATRYSIA JESZCZE TROCHE I TEZ LOZECZKO BEDZIE M SKLADAL::ZLECI SZYBCIUTKO::

ROYANNA POZDRAWIAM::

witam was wieczorowo :)
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę.... :)
Życzcie mi powodzenia i 3majcie kciukasy abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami ;-)mam nadzieje że to bedzie moj szczęśliwy październik tym razem..
Pozdrawiam
miłego wieczorku i być może do pozniej lub do jutra :happy:
Buziaki!

reklama
witam was wieczorowo :)
Dziewczynki kochane ja po weekendzie zniknę na troszkę z forum i nie miejcie mi za złe ale muszę.... :)
Życzcie mi powodzenia i 3majcie kciukasy abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami ;-)mam nadzieje że to bedzie moj szczęśliwy październik tym razem..
Pozdrawiam
miłego wieczorku i być może do pozniej lub do jutra :happy:
Buziaki!
OOOO, bardzo tajemniczo brzmi Twoja wypowiedz...:)
Jak mus to mus...Wybaczymy;-), tylko potem wroc do nas:tak:

Do góry