/QUOTE]
fajny ten wozio:-)tez o nim kiedys myslalam bo i cenka super:-)
Pyszczku ja chyba te smoczki wezme You are viewing the following product: closer to nature® C-air 0-3m<br>(anatomiczny ) ale poczekam na twoja decyzje jeszcze!!
reklama
R
rouż
Gość
Paula, to czekamy razem z Toba na wyniki.
Agniesiak, super wozek
Gosiu, ja tez mam problem ze smokiem, bo chce kupic na 100% silikonowy ale kuleczke. Macius mial taki z Canpola. A z tej firmy w przedziale 0-3m nie widze takich
Agniesiak, super wozek
Gosiu, ja tez mam problem ze smokiem, bo chce kupic na 100% silikonowy ale kuleczke. Macius mial taki z Canpola. A z tej firmy w przedziale 0-3m nie widze takich
Gosiu, ja tez mam problem ze smokiem, bo chce kupic na 100% silikonowy ale kuleczke. Macius mial taki z Canpola. A z tej firmy w przedziale 0-3m nie widze takich![]()
ja kupie te co dalam linka wyzej..tyle tego jest ze trudno cos wybrac

Zaliczyłam 1 stopień depresji :-( dopiero wstałam :-( i już muszę wziąć prysznic i jechać po synka do przedszkola.........
Cały czas sobie tłumaczę, ze Kubuś już ładnie je ale jak sobie znowu pomyślę, ze znowu moze być jakaś długa droga przed nami to załamka...
odezwę się wieczorkiem po szpitalu. Dzisiaj poniedziałek więc moze zapadną już pewne kroki co do dalszych dni....
Miłego.....
Cały czas sobie tłumaczę, ze Kubuś już ładnie je ale jak sobie znowu pomyślę, ze znowu moze być jakaś długa droga przed nami to załamka...
odezwę się wieczorkiem po szpitalu. Dzisiaj poniedziałek więc moze zapadną już pewne kroki co do dalszych dni....
Miłego.....
Paula25
szczęśliwa :)
Ogarnęłam sie z pracą i teraz mogę spokojnie usiąść przy kawce Zobacz załącznik 171698
Dziewczynki chciałabym miec taki optymizm jak Wy!
dziękuje ze mnie wspieracie ale strasznie boję się tych wyników :-( od nich zależy czy będziemy mogli się w najbliższym czasie starać!
Bershka każdy miewa gorsze dni ale póki co przecież wszystko jest na dobrej drodze Kubuś ładnie przyjmuje mleczko, nic zlego się nie dzieje
będzie dobrze!!!
Dziewczynki chciałabym miec taki optymizm jak Wy!

Bershka każdy miewa gorsze dni ale póki co przecież wszystko jest na dobrej drodze Kubuś ładnie przyjmuje mleczko, nic zlego się nie dzieje

Paula25
Agniesiak super wózeczek wybraliście
:-)
Pyszczek, Gosia, Royanna Wy we 3 już lada moment będziecie rodziły i to normalne że się obawiacie porodu ale to siła wyższa i nic nie poradzimy na to ;-) im bliżej tym większy strach
ale WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE I ŻYCZĘ SZYBKICH I BEZPROBLEMOWYCH PORODÓW!!! 

Myślę o Was tym bardziej ciepło że w tym samym czasie mogłabym ja też rodzić i przeżywać to co Wy teraz 

Pyszczek, Gosia, Royanna Wy we 3 już lada moment będziecie rodziły i to normalne że się obawiacie porodu ale to siła wyższa i nic nie poradzimy na to ;-) im bliżej tym większy strach

anufifi
tęsknię...
Bershka kochana nie łam sie ...tyle kobieto co ty wytrzymałas i dzielnie zniosłas to az brak słów ...ale teraz moze byc juz tylko lepiej ...i tak będzie ....dzisiaj w szpitalu same dobre wieści i koniec kropka ....
tulam buziam i wszystko co przyjemne
:]:]
tulam buziam i wszystko co przyjemne
Paula25
Ja zmykam zaraz do domku :-)
Do wieczora dziewczynki!
Papa
Do wieczora dziewczynki!
Papa
R
rouż
Gość
Do wieczorku Paula!
Daj znac co z wynikami !!!
Bershka, beda dobre wiesci! Ja wierze, ze co najgorsze to juz za Wami! Teraz moze byc juz tylko lepiej!
Daj znac co z wynikami !!!
Bershka, beda dobre wiesci! Ja wierze, ze co najgorsze to juz za Wami! Teraz moze byc juz tylko lepiej!
reklama
Paula wyniki będą dobre, zobaczysz
Daj znac jak tylko będziesz wiedziała
Dzięki za wsparcie z Twojej strony, mam nadzieję że będzie i u nas wszystko dobrze z porodami, tak jak napisałaś! ;-)
Moc uścisków i buziaki przesyłam dla Ciebie! Już wkrótce zaczniecie się z Pawłem starać i doczekasz się swojego Maleństwa :-)
Gosiu jak się zdecyduję to napiszę Ci jaki kupię w końcu
A ja obejrzałam film i humor mi się poprawił, poczekam na M aż wróci z pracki żeby się do Niego przytulić

Aniu a jak u Ciebie, bierzesz luteinę??

Moc uścisków i buziaki przesyłam dla Ciebie! Już wkrótce zaczniecie się z Pawłem starać i doczekasz się swojego Maleństwa :-)
Gosiu jak się zdecyduję to napiszę Ci jaki kupię w końcu

A ja obejrzałam film i humor mi się poprawił, poczekam na M aż wróci z pracki żeby się do Niego przytulić

Aniu a jak u Ciebie, bierzesz luteinę??
Podziel się: