reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula, to czekamy razem z Toba na wyniki.
Agniesiak, super wozek :)
Gosiu, ja tez mam problem ze smokiem, bo chce kupic na 100% silikonowy ale kuleczke. Macius mial taki z Canpola. A z tej firmy w przedziale 0-3m nie widze takich :(

Zaliczyłam 1 stopień depresji :-( dopiero wstałam :-( i już muszę wziąć prysznic i jechać po synka do przedszkola.........
Cały czas sobie tłumaczę, ze Kubuś już ładnie je ale jak sobie znowu pomyślę, ze znowu moze być jakaś długa droga przed nami to załamka...

odezwę się wieczorkiem po szpitalu. Dzisiaj poniedziałek więc moze zapadną już pewne kroki co do dalszych dni....

Miłego.....

Ogarnęłam sie z pracą i teraz mogę spokojnie usiąść przy kawce Zobacz załącznik 171698

Dziewczynki chciałabym miec taki optymizm jak Wy! :tak:dziękuje ze mnie wspieracie ale strasznie boję się tych wyników :-( od nich zależy czy będziemy mogli się w najbliższym czasie starać!

Bershka każdy miewa gorsze dni ale póki co przecież wszystko jest na dobrej drodze Kubuś ładnie przyjmuje mleczko, nic zlego się nie dzieje :tak: będzie dobrze!!!:tak:

Agniesiak super wózeczek wybraliście :tak::-)

Pyszczek, Gosia, Royanna Wy we 3 już lada moment będziecie rodziły i to normalne że się obawiacie porodu ale to siła wyższa i nic nie poradzimy na to ;-) im bliżej tym większy strach :szok: ale WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE I ŻYCZĘ SZYBKICH I BEZPROBLEMOWYCH PORODÓW!!! :tak::tak::tak: Myślę o Was tym bardziej ciepło że w tym samym czasie mogłabym ja też rodzić i przeżywać to co Wy teraz :tak:

Bershka kochana nie łam sie ...tyle kobieto co ty wytrzymałas i dzielnie zniosłas to az brak słów ...ale teraz moze byc juz tylko lepiej ...i tak będzie ....dzisiaj w szpitalu same dobre wieści i koniec kropka ....
tulam buziam i wszystko co przyjemne :):]:]

Do wieczorku Paula!
Daj znac co z wynikami !!!

Bershka, beda dobre wiesci! Ja wierze, ze co najgorsze to juz za Wami! Teraz moze byc juz tylko lepiej!

reklama
Paula wyniki będą dobre, zobaczysz :tak: Daj znac jak tylko będziesz wiedziała :)Dzięki za wsparcie z Twojej strony, mam nadzieję że będzie i u nas wszystko dobrze z porodami, tak jak napisałaś! ;-)
Moc uścisków i buziaki przesyłam dla Ciebie! Już wkrótce zaczniecie się z Pawłem starać i doczekasz się swojego Maleństwa :-)

Gosiu jak się zdecyduję to napiszę Ci jaki kupię w końcu :tak:

A ja obejrzałam film i humor mi się poprawił, poczekam na M aż wróci z pracki żeby się do Niego przytulić :-D:tak:

Aniu a jak u Ciebie, bierzesz luteinę??

Do góry