reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No... jutro 5 dzień cyklu i znów wszystko od nowa... Czyli dawka Clo... przez 5 dni... A potem ohydny Duphaston:szok::szok::szok: . Czerwona wiedźma już się skończyła a brzuch dalej mnie pobolewa... już sama nie wiem czemu to tak jest... nigdy mnie brzuch po @ nie bolał... Zastanawiam się czy nie kupić sobie testów owulacyjnych... co o tym myślicie dziewczyny? Kupic je w aptece czy na allegro? bo się nie znam:-:)-:)-:)-(
zycze owocnych staranek..:tak::-)

reklama
cześć dziewczynki:-)​

my mieliśmy mieć dziś wizyte, ale odwołana z powodu choroby, jutro zadzwonie zobacze co dalej

Paula ale super wieści:-) macie zielone światełko:-)
Bershka Kubuś jest śliczny:-) i cieszę się, że wszystko wraca jak ma być:-)

Pyszczku Royanka noski do góry kochane moje, jeszcze troszkę i kruszynki będą przy Was, a hormonki przestaną dokuczać:-)

Kiki jak zwykle dzieci masz cudowne, ściskam Cie mocno kochana i czekam na wiadomość na gg:-):-)

Margaritka wielkie buziole dla Was dziewczynki:-):-)

wszystkie bardzo cieplutko pozdrawiam:-)

Aniu Sylwuś Agatka buziole;-):-)
dziekuje kochana..odezwe sie na gg..ostatnio mam czesto odwiedzinki..drzwi mi sie nie zamykaja nawet nie mialam czasu dzisiaj do was zagladnac..jak samopoczucie?..:-);-)

paula wkleje foteczki..

pyszczku jeszcze troche i bedziesz miec to za soba urodzisz sebusia i bedzie wszystko dobrze..ja tez mialam tak przed porodem..hormony skacza i dokuczaja..ale to uroki ciazy..

royannba u ciebie tez juz bliski..bedzie dobrze..

sylwiu i tobie sie uda..bozia wynagrodzi wam kazda lze i cierpienie..zobaczysz..

gioesko a ty juz nie jezdzij tym samochodem..

reszte dziewczyn pozdrawiam

dzisiaj przyszla deryi ta zabawka krecona do lozeczka superowa ale cos cicho gra a na baterie pewno nie wyrobie hi hi..

to dzielo mojego synka patricka..

Załączniki

• DSC01553.jpg
    DSC01553.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01551.jpg
    DSC01551.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 36
Dziękuje za słowa pocieszenia

Dzisiaj faktycznie lepiej bo Kubuś został przewieziony z OIOM-u na patologię noworodka :tak: ale był jakiś niewyraźny, taki jakby nie mógł się przebudzić. Sama nie wiem, może dali mu jakiś uspokajacz :confused2: lekarka mówi, ze nie, ale jutro będę ok 12.00 wiec zobacze jak się Kubus zachowuje. Chirurg powiedział, ze do 2 tyg pownniśmy być w domku ale ja jakoś tego nie widzę :-( w sumie wszystko na dobrej drodze ale chyba wole miło się zaskoczyć niż znowu rozczarować.....boję się jutra..oby Kubuś był inny niż dzisiaj

Dobranoc

Dziękuje za słowa pocieszenia

Dzisiaj faktycznie lepiej bo Kubuś został przewieziony z OIOM-u na patologię noworodka :tak: ale był jakiś niewyraźny, taki jakby nie mógł się przebudzić. Sama nie wiem, może dali mu jakiś uspokajacz :confused2: lekarka mówi, ze nie, ale jutro będę ok 12.00 wiec zobacze jak się Kubus zachowuje. Chirurg powiedział, ze do 2 tyg pownniśmy być w domku ale ja jakoś tego nie widzę :-( w sumie wszystko na dobrej drodze ale chyba wole miło się zaskoczyć niż znowu rozczarować.....boję się jutra..oby Kubuś był inny niż dzisiaj

Dobranoc
bereshko wiem jak ci ciezko..moze faktycznie mu cos podali by byl spokojnieszy..ale zobacz kochana dwa tygodnie szybciutko mina i bedziesz tulic kubusia w swoich ramionacz w domku to bedzie zupelnie inaczej..usmiechnij sie bedzie dobrze musi byc..juz jest na patologi dzieciecej bedziesz mogla byc z nim..tulam mocno dobranoc..

reklama
Do góry