kiki750321
Fanka BB :)
uciekam i ja do lozeczka..dobranoc..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
!!! Wiedzialam !!!
Bardzo sie ciesze!!!
Nie ma za co:-)
Tak usg mam 27 paź. a to już niestety będzie po dniach płodnych.... zadzwonię tam może uda mi się wcisnać wcześniej ;-)SUUUUPER , to teraz usg i do dzieła !!!!!!!!!!!!!
Staranka w listopadzie!Paula super wiesci przynosisz:-)kiedy zaczynacie staranki??
Sylwuś kochana napewno nam sie uda!Paula...Super wieści !!!! :-) Może się Nam razem uda ?;-) Mam cicha nadzieje ze Bozia Nam to wynagrodzi w nastepnej ciąży
.. W kazdym razie juz trzymam kciuki za Ciebie :-)
Paula ale super wieści:-) macie zielone światełko:-)
Kiki ja tez sie cieszę i mam nadzieję szybko ujrzeć te 2 kreseczkiale sie ciesze..super wiadomosc to teraz serduszkowac i serduszkowac i bedziemy czekac z niecierpliwiscia na dwie kreseczki na tescie..:-)
Paula gratuluje ujemnego wyniku
Aniu bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i modlę się aby fasolka szczęśliwie się zagnieździła!Pyszczku biorę ...dzisiaj byłam na monitoringu i owulka była endometrium jest ok ...czekamy...do piatku...w piatek beta i mam z wynikiem dzwonic do gina....i nie wiem co dalej...
my mieliśmy mieć dziś wizyte, ale odwołana z powodu choroby, jutro zadzwonie zobacze co dalej
Dzastina ja niestety nic nie pomogę bo nigdy nie stosowałam takich testów ale mocno trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie!!!!No... jutro 5 dzień cyklu i znów wszystko od nowa... Czyli dawka Clo... przez 5 dni... A potem ohydny Duphaston. Czerwona wiedźma już się skończyła a brzuch dalej mnie pobolewa... już sama nie wiem czemu to tak jest... nigdy mnie brzuch po @ nie bolał... Zastanawiam się czy nie kupić sobie testów owulacyjnych... co o tym myślicie dziewczyny? Kupic je w aptece czy na allegro? bo się nie znam:-
-
-
-(
Kiki no fotki rewelacja!:-) śliczne dziewczyny jesteście a synek ma talent!to dzielo mojego synka patricka..
Dzisiaj faktycznie lepiej bo Kubuś został przewieziony z OIOM-u na patologię noworodkaale był jakiś niewyraźny, taki jakby nie mógł się przebudzić. Sama nie wiem, może dali mu jakiś uspokajacz
lekarka mówi, ze nie, ale jutro będę ok 12.00 wiec zobacze jak się Kubus zachowuje. Chirurg powiedział, ze do 2 tyg pownniśmy być w domku ale ja jakoś tego nie widzę :-( w sumie wszystko na dobrej drodze ale chyba wole miło się zaskoczyć niż znowu rozczarować.....boję się jutra..oby Kubuś był inny niż dzisiaj
Witaj Paula
(.....)
A u nas pada i swieci slonko, ale jakos przyjemniej jest niz wczoraj
Wlasnie zjadlam pierwsze sniadanko i pewnie znowu wiekszosc dnia przesiedze przy kompie:/
To prawdaWitaj Royanna :-) siedź siedź jak najwiecej z nami przy kompie bo jak urodzisz to już nie będziesz miała dla nas czasu ;-)(...)
Paula raczej poczekaj az @ pójdzie całkiem ...bo mozesz sie czuc skrępowana ...bo dla samego lekarza to nic dziwnego ...mnie kiedys kazał przyjsc w trakcie @ ...oczy wywaliłam i pytam ale jak ??? tak głupio ??? a on sie zasmiał ze jest ginekologiem a nie stomatologiem i mu to nie dziwne .,...no ale ja bym poczekała czyba ze z terminami masz problem