reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laseczki:-)ja tylko na chwile...jade do szpitala...bo zeby miec porod rodzinny u mnie musze miec zgode ordynatora jakies chore...a ze cos czuje ze to juz niedlugo to dzis jest ostatni dzwonek!!w nocy sie tak masakrycznie czulam ze myslalam ze juz sie zaczyna porod:-(

buziaki dla wszystkich dziewczyn!!

reklama
hej laseczki:-)ja tylko na chwile...jade do szpitala...bo zeby miec porod rodzinny u mnie musze miec zgode ordynatora jakies chore...a ze cos czuje ze to juz niedlugo to dzis jest ostatni dzwonek!!w nocy sie tak masakrycznie czulam ze myslalam ze juz sie zaczyna porod:-(

buziaki dla wszystkich dziewczyn!!
Daj znac po powrocie co i jak:tak:

Paula no pasowałoby za tydzien jak nic !!! , próbuj ...kurcze szkoda tego cyklu...

A no właśnie! Pogadam jeszcze z moim M jak on sie na to zapatruje i najwyzej pójde i będe czekała aż mnie przyjmie :tak:

Gosia czekamy na wieści!!! może powinnaś dostac leki tak jak Royanna, żeby przetrzymac jeszcze trochę ciąże?!...w każdym razie trzymam kciuki! :tak:

Dziewczynki mam dobrą wiadomość :-) wynik ujemny! :tak::-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję Wam za wsparcie! :tak:
Wiedziałam:tak::-):-):-) To teraz do roboty;-):-D:-D
Zastanawiam się czy nie kupić sobie testów owulacyjnych... co o tym myślicie dziewczyny? Kupic je w aptece czy na allegro? bo się nie znam:-:)-:)-:)-(
Ja kupowałam testy na allegro:tak: i udalo mi się w pierwszym cyklu jak z nich skorzystałam:tak::-) Też CI tego zyczę:tak::-)

Kiki- piękne zdjęcia:tak:Patrick ma talent:tak::-) No i modelka cudowna:tak::-)

Gosia- wow, to juz niedługo. Daj znac jak po rozmowie z ordynatorem:tak: Już niedługo bedziesz miec swoje szczęście przy sobie w domku:tak::-)

AGA i ciebie witam , przepraszam pominełam w ostatnim poscie , ale ostatnio rzadko zaglądasz a ja przeleciałam po ostatniej stronie dla przypomnienia..

Jak ty sie czujesz..??
Aha wózeczek jest fajny , super sie prezentuje na ulicy , widziałam go wiele razy . i ma duzo ciekawych kolorków , do tego cena przyzwoita wiec mysle ze to dobry wybór :)
buziaki

AGA i ciebie witam , przepraszam pominełam w ostatnim poscie , ale ostatnio rzadko zaglądasz a ja przeleciałam po ostatniej stronie dla przypomnienia..

Jak ty sie czujesz..??
Aha wózeczek jest fajny , super sie prezentuje na ulicy , widziałam go wiele razy . i ma duzo ciekawych kolorków , do tego cena przyzwoita wiec mysle ze to dobry wybór :)
buziaki

Czesc Agniesiak!
Jak sie czujesz??
Cześc dziewczynki:-)
Nic nie szkodzi, anufifi, że mnie pominełaś:-) Ostatnio zaglądam do Was tak z 3 razy na dzien tylko, poczytam i nieraz nie odpisze, ale jestem na bieżąco:tak:
Czuję się dobrze:tak: Dzidzia już daje znac kopniaczkami o sobie i to jest takie przyjemne:-D Troche się teraz studiami denerwuję bo do końca października musze do banku dostarczyc zaświadczenie, że jestem studentka studiów drugiego stopnia, uzupelniających i nie wiem czy mi takie zaświadczenie wydadzą... bo wykładowca nie zrobil mi jednego wpisu bo wyjechał w czerwcu.. a żeby dostac pieniążki na studia to do banku musze dac to zaswiadczenie.. A żeby dostac zaświadczenie to muszę miec opłacone studia (choc pierwsza ratę):eek: Ale z czego ja niby mam to zrobic?:sorry: I tak w kółko macieju.. tu mi nie dadza jak nie przyniose, a przyniesc nie moge bo nie wplacone..eh.. I na dodatek mam czas do końca października a w październiku nie mam zajęc:eek: Musze zadzwonic do dziekanatu i pogadac bo inaczej to ja nie wiem.. poprosze by przesłali mi to pocztą bo ja nie mam zamiaru się tluc autobusem 3 godzin po zaświadczenie, a jak dostanę pieniązki z banku na szkołe to powiem, że ureguluję i tyle.

DZIEŃ DOBRY:-)
Dziewczynki mam dobrą wiadomość :-) wynik ujemny! :tak::-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję Wam za wsparcie! :tak:

SUUUUPER WIEŚCI :-D

to dzielo mojego synka patricka..

sesja jest śliczna:-)córcia cudo:-)

Dziękuje za słowa pocieszenia

Dzisiaj faktycznie lepiej bo Kubuś został przewieziony z OIOM-u na patologię noworodka :tak: ale był jakiś niewyraźny, taki jakby nie mógł się przebudzić. Sama nie wiem, może dali mu jakiś uspokajacz :confused2: lekarka mówi, ze nie, ale jutro będę ok 12.00 wiec zobacze jak się Kubus zachowuje. Chirurg powiedział, ze do 2 tyg pownniśmy być w domku ale ja jakoś tego nie widzę :-( w sumie wszystko na dobrej drodze ale chyba wole miło się zaskoczyć niż znowu rozczarować.....boję się jutra..oby Kubuś był inny niż dzisiaj

Dobranoc

suuuper że już przenieśli synka:-)możliwe że dają coś na uspokojenie duzo synuś przeszedł i może potrzebuje aby się zrelaksowac ale oczywiście rozumiem ja także bym niechciała aby coś dawano mojemu dziecku bez ustalenia tego ze mna:tak:będzie wszystko dobrze zobaczysz jeszcze troszeczke wytrzymaj nabierz siły i synuś będzie z wami w domku:tak:również tego życze:tak:

Patrysia jak u Ciebie ? jak samopoczucie?
...

u mnie samopoczucie jest bardzo dobre:tak:jestem spokojna bo synek często daje znać o sobie:-)jestem nieco bardziej leniwa taka ospała ale to pewnie ta ciąża to robi i już daje we znaki kręgosłup :sorry:26 mam wizyte u gina co niemoge się doczekać :-)ciekawe ile już mój maluszek ma jak się czuje:tak:

no no daj znac po wizycie i trzymaj się jeszcze troche chociaz tak do tego 38 tc:tak: ale i tak jesteś już w dobrym tc na poród co też bądz spokojna widocznie synek już chce się z wami spotkac;-)​

Cześc dziewczynki:-)

Nic nie szkodzi, anufifi, że mnie pominełaś:-) Ostatnio zaglądam do Was tak z 3 razy na dzien tylko, poczytam i nieraz nie odpisze, ale jestem na bieżąco:tak:
Czuję się dobrze:tak: Dzidzia już daje znac kopniaczkami o sobie i to jest takie przyjemne:-D Troche się teraz studiami denerwuję bo do końca października musze do banku dostarczyc zaświadczenie, że jestem studentka studiów drugiego stopnia, uzupelniających i nie wiem czy mi takie zaświadczenie wydadzą... bo wykładowca nie zrobil mi jednego wpisu bo wyjechał w czerwcu.. a żeby dostac pieniążki na studia to do banku musze dac to zaswiadczenie.. A żeby dostac zaświadczenie to muszę miec opłacone studia (choc pierwsza ratę):eek: Ale z czego ja niby mam to zrobic?:sorry: I tak w kółko macieju.. tu mi nie dadza jak nie przyniose, a przyniesc nie moge bo nie wplacone..eh.. I na dodatek mam czas do końca października a w październiku nie mam zajęc:eek: Musze zadzwonic do dziekanatu i pogadac bo inaczej to ja nie wiem.. poprosze by przesłali mi to pocztą bo ja nie mam zamiaru się tluc autobusem 3 godzin po zaświadczenie, a jak dostanę pieniązki z banku na szkołe to powiem, że ureguluję i tyle.

super że dzidziuś daje o sobie znac:-)no masz małe kongo ale uda się z tym uporać;-)

Ja już wstawiłam rosołek co później tylko ugotować makaron i obiadek będzie gotowy:-)​

reklama
Witajcie KOCHANE u mnie tylko wymioty,bylam wczoraj u lekarza i okazalo sie ze jestem czesciowo odwodniona:-(dostalam leki zeby mnie nie mdlilo i na uzupelnienie mineralow.Niestety te leki mi nie pomagaja,moze ktoras ma sprawdzony sposob domowy?!Poza tym pelno wypryskow i awroty glowy,normalnie nie moge wytrzymac!

Do góry