reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-)Czesc dziewczynki:-D
:elvis: Idarnowska teraz sie uda, zobaczysz- trzymam kciuki.:-D

:cool: Kasiu 2005 super ze wrocilas- odebralam wyniki ze szpitala, robilam to badanie w Gdansku w Szpitalu Wojewodzkim i wszystko jest ok- z neurologicznego punktu widzenia wszystko jest w porzadku. A lekarz nie wie czemu sa te szumy- powiedzial ze skoro niema zadnych guzow, tetniakow itp. to mam dac mu spokoj i go obserwowac. Wiec chyba tak zrobie, moze szumy faktycznie same jakos mina.:szok:

:tak: Eliczku, Dorotko wiec bedziecie dzialac razem- super, trzymam mocna kciuki za wasze fasolki.

:-D Wszystkim zycze udanego wieczorku :-)

reklama
Beatko ja już w tym cyklu się nie napalam :tak::tak:. Co będzi to będzie......

na dodatek dzisiaj stukł mi sie termomert, strasznie sie wystraszyłam tej rtęci :szok::szok::szok:.
Cicho marzę żeby to było na szczęście ;-)

Cześć Dziewczyny!!!
Ja jeszcze raz na krótko.:-p
Ze spacerku nici, czułam się na tyle źle, że daliśmy sobie spokój. Chociaż szkoda pogody. Niedługo zaczną się wietrzne dni i za dużo nie pospacerujemy.
Nie mam nawet ochoty na przytulanie z powodu tego mojego kataru.
A jak u Was dziewczyny?
Oprócz NiaNii jak na razie cisza?
No znikam, jutro Barto nie idzie do przedszkola - też jest przeziębiony.

No dobrej, owocnej nocki dziewczyny.:tak:

Eliczek mnie też dzisiaj zaczęło brać chorubsko :wściekła/y:. Mam katar, coś mnie zaczyna drapać w gardle. Zaaplikowałam już sobie Aspirynkę i Apap C, ale coś czuję,że na tym się nie skończy :no:.
Spokojnej nocki staraczki i niestaraczki ;-)

idarnowska trzymam kciuki
co do rteci to uwazaj porzadnie posprzataj poodkurzja podloge wywietrz pomieszczenie ja stluklam termometr we wrzesniuw dodatku ciemna masa te drobne kuleczki zaczelam lapac obraczka :wściekła/y:ktora zrobila sie srebrna idiotka ze mnie na calego no ale na szczescie udalo sie obraczke uratowac :cool2:
a my dzialamy ostro zadnych testow zadnego mierzenia tempki nic bedzie co ma byc :-D

Antiope nie wiedzialam o tym odkurzaczu mi znajomy chemik kazal najpierw porzadnie pozamiatac pozbierac rtec a potem poodkurzac zeby wyciagnac ja ewentyualnie z jakis zakamarkow i dziurek no i potem oczywiscie wywalic worek a potem kilka dni wietrzyc pokoj

U mnie kiedyś rozbił się termometr i mama chciała to posprzątać odkurzaczem, ale ją powstrzymali. Potem był jakiś facet, który zajmował się usuwaiem tekich rzeczy. To było bardzo dawno, jakieś 20 lat temu. Może teraz odkurzacze są lepsze i można, nie wiem. Wiem tylko, że moja mama wielokrotnie mówiła, że nie wolno tego robić, bo można rozproszyć te kuleczki po całym mieszkaniu.

Cześć Dziewczyny!!!
U nas pogoda okropna. Oboje z Bartkiem zostajemy w domu, tylko małe zakupy trzeba zrobić. Mąż cały dzień w pracy.
;-)Dorotko - no to nie zazdroszczę, ale przynajmniej będziemy chorować w tandemie.
Lecz się lecz, bo tu trzeba się starać!
Jak też biorę jakieś leki, ale nie chcę przesadzać, bo nie wiem czy tam coś we mnie nie siedzi.:dry:
Zobaczymy, :happy:
:zawstydzona/y:K_asia - jak to było z tym przytulaniem na dziewczynkę? Możesz mi jeszcze raz napisać?
Nie jestem pewna, ale teraz chyba muszę poczekać i znowu "postarać się" kilka dni przed @.

reklama
Eliczek trzeba sie starac kilka dni przed owu bo w trakcie owu juz na chlopaczka to tak w skrocie :)
wroc na pierwsze strony watku tam Eni i Niania wszystko dokladnie opisuja

Do góry