Hausfrau
Fanka BB :)
Hej Kobitki Kochane!
Ale mnie dawno nie bylo a to wszystko przez naszego dostawce internetu! Wyobrazcie sobie, ze odlaczyl nas zupelnie i teraz jestem troche jakby „odcieta od swiata i od BB“ ! Sorki wiec, ze nie przeczytam Waszych postow ale naprawde nie mam mozliwosci az do poczatku listopada
W pracy mamy neta tylko przez telefon i szef od razu by widzial, za cos nie gra wiec na razie tylko szbciutko daje znac zebyscie mnie nie zapomnialy!! U mnie na razie bez zmian. Ani @
ani fasolki…. A tak w tajemnicy Wam napisze, ze nawet przytulanka nawet za duzo nie bylo
a to przez moja nowa prace bo jestem zestresowanan na maxa. Szef ciagle patrzy mi na rece i komentuje prawie kazdy moj ruch. Jak wracam do domu mam tak dosc (nerwowo), ze nie potrafie sie zrelaksowac… na czym cierpi oczywiscie heblowanko!
Nic nie wiem co sie dzieje u Was Kochane
Pozdrawiam Wszystkie Staraczki!!!
Ale mnie dawno nie bylo a to wszystko przez naszego dostawce internetu! Wyobrazcie sobie, ze odlaczyl nas zupelnie i teraz jestem troche jakby „odcieta od swiata i od BB“ ! Sorki wiec, ze nie przeczytam Waszych postow ale naprawde nie mam mozliwosci az do poczatku listopada

W pracy mamy neta tylko przez telefon i szef od razu by widzial, za cos nie gra wiec na razie tylko szbciutko daje znac zebyscie mnie nie zapomnialy!! U mnie na razie bez zmian. Ani @

Nic nie wiem co sie dzieje u Was Kochane

Pozdrawiam Wszystkie Staraczki!!!