reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Kobitki Kochane!
Ale mnie dawno nie bylo a to wszystko przez naszego dostawce internetu! Wyobrazcie sobie, ze odlaczyl nas zupelnie i teraz jestem troche jakby „odcieta od swiata i od BB“ ! Sorki wiec, ze nie przeczytam Waszych postow ale naprawde nie mam mozliwosci az do poczatku listopada :angry:
W pracy mamy neta tylko przez telefon i szef od razu by widzial, za cos nie gra wiec na razie tylko szbciutko daje znac zebyscie mnie nie zapomnialy!! U mnie na razie bez zmian. Ani @ :szok: ani fasolki…. A tak w tajemnicy Wam napisze, ze nawet przytulanka nawet za duzo nie bylo :baffled: a to przez moja nowa prace bo jestem zestresowanan na maxa. Szef ciagle patrzy mi na rece i komentuje prawie kazdy moj ruch. Jak wracam do domu mam tak dosc (nerwowo), ze nie potrafie sie zrelaksowac… na czym cierpi oczywiscie heblowanko!
Nic nie wiem co sie dzieje u Was Kochane :sorry:
Pozdrawiam Wszystkie Staraczki!!! :-D

reklama
Cześć Dziewczyny!!!!
Witam w tem pochmurny ranek. Przynajmniej u mnie, nie wiem jak w innych zakątkach świata (np. w Polsce).
Wczoraj przytulanko z mężem było - jak z tego żadnej fasolki nie będzie to się pochlastam! :zawstydzona/y:
Dokładamy wszelkich starań żeby coś z tego się wykluło, ale chyba nie mogę się łudzić, że od razu pierwszy cykl zakończy się sukcesem.:-p Za dużo tego dobrego. Jak na razie mój mąż chyba ma więcej radochy - nie powiem ja też.:laugh2:

Zobaczymy w listopadzie.
:tak:

A co u WAs dziewczyny - Beatka ja tam wyniki?
K_asia - jak starania u Ciebie ?
Hausfrau - nie zapominamy o Tobie - nie martw się!

Poza tym wszystkim staraczkom życzę miłego dzionka.
Dorotko - mam nadzieję, że u Ciebie przynajmniej pogoda dziś ładniejsza.;-)

Przesyłam wszystkim dobre fluidki i biegnę zrobić zakupki.

hej eliczek24 co tam u ciebie? ja robilam tescik i wyszly mi dzis dwie kreski łoł teraz nie wiem kiedy zaczac pzrytulanie zeby trafic w chlopca. doradz mi cos

Eliczek haha, nie chlastaj sie tak od razu. U mnie dzisiaj pochmurno, ale póki co nie pada.
Gizia trzymam kciuki.
Hausfrau nie zapominamy o tobie kochana.
Życzę wszystkim miłego dnia i udanych przytulanek

Cześć Piękne Mamuśki!!!

Dorotka - u mnie też dziś w miarę, nawet od czasu do czasu wyglądało dziś słonko.
Gizia - słońce, ja nie korzystam z gg, niestety nie mam i nie umię, ale mam skypa.
Jak poszukasz eliczek2004 - to będę ja.
Poza tym co prawda mój pierworodny to chłopiec, ale prawdę mówiąc nie wiem jak my to zrobiliśmy.:-D:no:
Po prostu koniecznie chciałam być w ciąży i było mi wszystko jedno - chłopak czy dziewczynka.:elvis::happy:
Teraz chce mi się dziewczynki, ale co wyjdzie - nie wiem.:blink:
Poza tym nie jestem specjalistką jeśli chodzi o testy owulacyjne, musisz poprosić inne staraczki. Ja jeśli o to chodzi, to jestem ciemna. Nigdy nie używałam.
Ale moim zdaniem im bliżej owulacji, tym większe szanse na chłopaczka.
K_asia - co tam u ciebie??? Coś ostatnio tej kobity nie widać!
Beatka! Jak wyniki?!

NO kochane, mąż mnie goni. Idę trochę poprzebywać z rodzinką. Pozdrowionka.:cool:

Czesc dziewczynki

Wyniki sa w porzadku z neurologicznego punktu widzenia wszystko jest ok. Ale lekarze nie wiedza czemu sa te szumy..........?

K_aska a ty gdzie sie podzialas?
Eliczku biedna jestes- moze zapal. spojowek szybko minie.
Kaska 2005 byczy sie na wakacjach hahaha.......
Dorotko juz za pare dni staranka- trzymam kciuki.

Hej jestem jestem
tzn czytam Was ale niezbyt mialam ostatnio czasu cos napisac pozatym nic sie nie dzieje ciekawego
zima idzie buuu
my zaczelism dzialania ale bez nakrecania sie bedzie co bedzie tak jak mowilam:-D
milego piatkowego wieczorku Wam zycze ja musze porzadnie odpoczac po tygodniu

:-)
Czesc dziewczynki

Wyniki sa w porzadku z neurologicznego punktu widzenia wszystko jest ok. Ale lekarze nie wiedza czemu sa te szumy..........?

K_aska a ty gdzie sie podzialas?
Eliczku biedna jestes- moze zapal. spojowek szybko minie.
Kaska 2005 byczy sie na wakacjach hahaha.......
Dorotko juz za pare dni staranka- trzymam kciuki.[/quote

Najważniejsze że ogólnie jest wszystko ok Beatko!
Oczy już nie bolą, powinno już wkrótce być dobrze.
Dziś już powinniśmy spasować, ale chyba i tak mężo mnie bzyknie.:-D
Wszystkim staraczkom życzę owocnej nocki !
K_asiu - odpoczywać można też czynnie - ;-) - w listopadzie zobaczymy jak to było.:happy2:

Jedynie Beatka - biedna dziewczyna - mąż daleko. Ale jak wróci to chyba sobie wszystko odbijesz z nawiązką.
:-)

reklama
:-)K_aska a u mnie cos sie dzieje? Tez nic ale cos tam zawsze naskrobie......hahaha......
:tak:Eliczku oj jak maz wroci, to faktycznie wykorzystam go na maxa i tyle.......hahaha.......:szok:a co sobie bede zalowac........hahaha.......A poki co zapadam w sen zimowy i tylko moge snic o przytulaniu........hahaha.......:happy:

:-)Wszystkim zycze owocnej nocki:-)

Do góry