reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulko mam pytanko ile czasu może brzuch boleć
mnie boli raz z jednej raz z drugiej strony jakby jajniki :eek:
i mam problem jakby z jelitami,wzdęcie, kłucia.czy bralas jakies leki.np.czy można brac nospe.
jak ja teraz boje sie ginekologa.
nie spalam większość nocy.nerwica robi swoje.
nie moge jeśc i nie wiem co będzie dalej.....
przepraszam Paulko,że ci przypominam ale nie mam kogo sie poradzić.
strasznie sie boje czy jest ok.

reklama
Witajcie
Szaro za oknem, brrr
M poszedł do pracy przed chwilką i znów sama.. eh.. ale dobrze, że do 18 pracuje no i mam jeszcze Was
Poczytam sobie dziś drugą częśc "Zmierzchu" i dzień mi zleci;-)
Już nie moge się doczekac mojego maleństwa w domku:-D Wtedy nie będe sama zostawac:-)

Tusia...
Smialo mozesz wziac lek przeciwbolowy.. ja pametam wzielam nurofen forte.. i no-spe tez .. wiem ze ciezko mi bylo zrobic stolca.. to tak jak po porodzie taki strach ..ale potem bylo ok.. Kochana ja mialam na wypisie napisane ze za 3..5 dni do kontroli u lekarza prowadzacego.. i powiem Ci ze wrocilam od niego jak na skrzydlach.. bardzo dobrze mi ta wizyta zrobila.. naprawde poprawil mi humor!! mysle ze nie masz sie czego bac.. przeciez ginek nie gryzie ;-)U mnie 19-tego minal miesiac po ... z czasem faktycznie lepiej jest ..:tak: Glowa do gory.. Caluje :*
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK :)))

Witajcie :-)

Dzastina dzięki za odpowiedź - nie miałam pojęcia dlaczego dziecko dostaje żółtaczki, a teraz już wszystko wiem ;-):-)
A Kinga już dokładnie odpisała co do przytulanek i owulki :)
Dzastina dzisiaj Ty w złym humorze?? Ja tez mam okna nie umyte i na razie takie pozostaną - pewnie do wiosny :-D

Czarodziejko u mnie równiez deszczowo, ale ja jakoś lubię taką pogodę :-D
Royanna Witaj :) Jak się dzisiaj czujesz?
Gosia do Ciebie to samo pytanie, jak do Royanny :-)

Agniesiak ja właśnie wczoraj do M powiedziałam - że od chwili gdy Sebuś się urodzi to już nigdy nie będziemy sami :tak: heh, dziwne to trochę, nie mogę sobie wyobrazić :sorry: a z drugiej strony cudowne :happy:

Sylwia, Tusia Buziaki!

ja okna mam już pomyte i robiłam to w sobotę o 21! he
jeszcze pewnie przed świetami bede musiała umyć. norma.
Czekam na kuriera, dziś mają nam dostarczyć ekspres do kawy, juz sie nie moge doczekać..

Pyszczek skoro juz wiesz wszystko o żółtaczce to ja ci już nie bede pisała bo to dla mnie ciężki temat troszkę, Moj synek urodził sie 21grudnia i do 31grudnia leżałam z nim w szpitalu bo miał żółtaczkę i się cholera nie chciała od niego odczepić..:-( całe świeta w szpitalu... nie było wtedy mi łatwo i przeklinałam tą żółtaczkę chociaż sporo dzieciaczków ją ma niestety..

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny bez wyjątków:happy:
Buziaki!!!

witam ..u nas ladna pogoda..nawet fajnie szlo sie po erci do przedszkola..potem spacerek zakupki i do domuku..teraz konczy sie obiad..

pyszczku ja to okna jeszcze mylam przed samym porodem by szybko urodzic..ja to mialam blysk w domku jak szlam do szpitala hi hi..ale ja to wogle pedantka wiecznie sprzatam i wiem ze przesadzam ale taki typek juz ze mnie..

dzastina a te dolki wam sie udzielaja czy co....nie dobrze..

co tak malo tu dziewczyn dzisiaj..pozdrawiam was wszystkie te obecne i nieobecne..

A ja to juz zgłupiałam..:eek: Bo tak sobie myślę, że ja nic nie wiem o tym jak dzidzię trzeba ubierac, tzn. wiem, że są body, śpioszki, bluzeczki (kaftaniki chyba tak to się nazywa:sorry:).. ale jak to na dzidzię załozyc po kolei? Bo kurka ja to zielona jestem:-(a skarpetki i rajstopki? skarpetki na śpiochy czy jak:sorry:Eh..no i widziałam takie półśpiochy.. ale zupełnie nie wiem jak to ze sobą wszytsko łączyc:sorry::eek: Normalnie czuję się jak z epoki kamienia łupanego:eek:

reklama
:-):-):-) Witam :-):-):-)​

uwuuoqtvbi.gif
Milego dnia1.gif
mediumkgq30l5649c171c59130969480.jpg

Do góry