reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

(...)
Wczoraj byłam na usg, na które naczekałam się 3,5godz.! bo jak wiecie poszłam bez kolejki bo zapisana byłam dopiero za tydzień...no ale opłacało się czekać bo od razu zrobił mi monitoring i okazało się że jest duży pęcherzyć i w ciągu doby prawdopodobnie pęknie :tak: na usg wszystko wyszło ok :-)
Tak więc wczoraj wieczorkiem świece, wino, sexi bielizna i do dzieła! :-D dziś rano powtórka! :tak:;-)
Ja za bardzo nie nastawiam się że się uda bo ostatnim razem staraliśmy się 6 cykli ale gdyby się udało to najprawdopodobniej byłby chłopiec :tak:
Poczekamy zobaczymy! :cool2:

Kinga, Dzastina to testujemy razem! :-) Trzymam kciuki! :tak:
(...)
No to dobre wiesci, czekam z niecierpliwoscia na Wasze testowanka!!!

reklama
Kinga to potrosze sprawdził się Twój sen :tak: bo zaczęliśmy staranka w tym cyklu :tak::-)

Wczoraj byłam na usg, na które naczekałam się 3,5godz.! bo jak wiecie poszłam bez kolejki bo zapisana byłam dopiero za tydzień...no ale opłacało się czekać bo od razu zrobił mi monitoring i okazało się że jest duży pęcherzyć i w ciągu doby prawdopodobnie pęknie :tak: na usg wszystko wyszło ok :-)
Tak więc wczoraj wieczorkiem świece, wino, sexi bielizna i do dzieła! :-D dziś rano powtórka! :tak:;-)
Ja za bardzo nie nastawiam się że się uda bo ostatnim razem staraliśmy się 6 cykli ale gdyby się udało to najprawdopodobniej byłby chłopiec :tak:
Poczekamy zobaczymy! :cool2:

Kinga, Dzastina to testujemy razem! :-) Trzymam kciuki! :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i przepraszam że nie odpisuje wszystkim, ale bardzo się cieszę że u Was ok! :tak::-)

Paula!!!:-):-):-) no sen proroczy widzę miałam! ha!:rofl2: ale sie ciesze! To mowiesz testujemy razem!? :-) super! Owocnych staranek kochana, 3mam kciuki mocno mocno!:-):tak:

Ekspres dotarł popołudniu w koncu. zadowolona jestem bardzo, kawka smakuje znakomicie powiem wam:)) zwłaszcza z tą pianką mleczną mmm:)) wydatek się opłacił!

Posprzątałam troche sobie
Synek już śpi.
Mam chwile dla siebie, zaraz moj serial na tvn :)

Buziaki dla was dziewczyny!
miłego wieczorku!:-)

(...)od jutra będę szykować jedzonko na piątek... może któraś z was da mi przepis na jakąś pyszną sałatkę?

Dzastina wcześniej podawałam Anufifi przepis na pyszną sałatkę a tutaj masz jeszcze jedną:

Składniki:
pierś z kurczaka
vegeta
makaron w kształcie ryżu
ogórek zielony
koperek
3 ząbki czosnku
sól, pieprz
majonez

Pierś pokroić w kostkę, oprószyć vegetą i usmażyć. Makron (koniecznie w kształcie ryżu) ugotować. Ogórek pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystko razem wymieszać, dodać czosnek (przetarty lub pokrojony w kostkę - jak kto woli), doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem.
I Voilà :-) Smacznego!

Paula!!!:-):-):-) no sen proroczy widzę miałam! ha!:rofl2: ale sie ciesze! To mowiesz testujemy razem!? :-) super! Owocnych staranek kochana, 3mam kciuki mocno mocno!:-):tak:

Ekspres dotarł popołudniu w koncu. zadowolona jestem bardzo, kawka smakuje znakomicie powiem wam:)) zwłaszcza z tą pianką mleczną mmm:)) wydatek się opłacił!

Dziekuję i wzajemnie :-) fajnie że razem będziemy testowały :-) oby nam się udało ujrzeć 2 kreseczki a jak nie to dalej będziemy próbowały :tak:
Fajnie że ekspres się sprawdził, korzystaj z niego póki możesz ;-)

Dziekuję i wzajemnie :-) fajnie że razem będziemy testowały :-) oby nam się udało ujrzeć 2 kreseczki a jak nie to dalej będziemy próbowały :tak:
Fajnie że ekspres się sprawdził, korzystaj z niego póki możesz ;-)
Heh dokładnie, puki mogę..... ;-)
No ja też się cieszę ze razem bedziemy testowały a kiedy dokładnie kochana? też 2go?
Jasne, nawet jak sie nie uda to może na sierpień2010 nam się uda!:tak::-) bedzie okej jak by nie było.
Bedziemy sie to wszystkie razem wspierać na pewno i dopingować sobie:happy:

No ja też się cieszę ze razem bedziemy testowały a kiedy dokładnie kochana? też 2go?
Jasne, nawet jak sie nie uda to może na sierpień2010 nam się uda!:tak::-) bedzie okej jak by nie było.
Bedziemy sie to wszystkie razem wspierać na pewno i dopingować sobie:happy:

Tak 2 listopada powinnam dostać @ ale daje sobie jeszcze +2 dni :cool2: cykle ostatnio miałam 25 dniowe i tak mi wyszło że 2-go powinna być @ ale mam nadzieje że nie przyjdzie ;-)

Paula to co 2go razem testujemy? :)) ja może też dam sobie jeszcze z dzień dwa ale nie wiem czy wytrzymam. No chyba że @ mnie wyprzedzi :sorry:

dzisiejsza temp 36.9
puki co nie spada mi zbyt nisko a raczej trzyma sie góry
Wogóle dziś cały dzień czuje pobolewanie podbrzusza :/

Paula to co 2go razem testujemy? :)) ja może też dam sobie jeszcze z dzień dwa ale nie wiem czy wytrzymam. No chyba że @ mnie wyprzedzi :sorry:

dzisiejsza temp 36.9
puki co nie spada mi zbyt nisko a raczej trzyma sie góry
Wogóle dziś cały dzień czuje pobolewanie podbrzusza :/

Kinga napewno będziemy sobie kibicowały :tak::-)

Zmykam się myć i do łóżka :tak:;-)

Buziaki. Spokojnej nocki Wam życzę! :tak:

reklama
Do góry