reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie :-)

Kinga to ja Ci współczuję tych Świąt w szpitalu...:baffled: Najwazniejsze że wszystko dobrze się skńczyło ;-)
A jaki ekspres do kawy kupiliście? Mi się też marzy profesjonalny ekspres..:tak:

Kiki hehe mówisz pedantka - wiem coś o tym bo moja mama taka jest, jak jeszcze mieszkaliśmy razem to też wiecznie musieliśmy z bratem sprzątać i nigdzie nie mogło być ani pyłku kurzu :-D ale ja się chyba na mycie okien nie skuszę przed porodem ..

Agniesiak absolutnie się nie przejmuj że nie wiesz takich rzeczy, ja też nie wiedziałam :tak: ale do czasu, zobaczysz im dalej w las (im dłużej w ciąży) tym więcej informacji zbierzesz i wszystkiego się dowiesz :tak:

Gosia ja też jestem mega podekscytowana Twoją sytuacją i zbliżającym się porodem!!! Prawie jak swoim - serio :-D Główka wyczuwalna? :eek: To pakuj się kochana, ja już torbę spakowałam, a co mam na końcu dołozyć to spisane na liscie żeby niczego nie zapomnieć :tak: Także w sumie gotowa jestem, tylko że u mnie nic się nie dzieje na razie, no ale Synuś ma jeszcze czas...do terminu 2 tygodnie :tak:

Royanna a ja odstawiłam magnez, więc już nic nie biorę oprócz witamin ciążowych, nawet nospa poszła dawno w odstawkę :)

Dzastina no z tym Twoim terminem to przegięcie było, żeby aż 3 tygodnie dłużej nosić :sorry: a mój ginek mówi że w tym szpitalu co mam rodzić maksymalnie czeka się na poród do tygodnia po terminie - potem wywołują :tak:

Paula no własnie coś dziwne było że nie pojawiałaś się rano na BB :sorry: życzę zdrówka dla Synka :tak::-) Paula super wieści o pęcherzyku! I taki wieczór z Mężem na pewno przyjemny :-D:-D:-D

Patrysia przyrządzałas w koncu tę karkówkę z majonezem z mojego przepisu? Tak mi się przypomniało ...:-D

reklama
A ja niedawno przebrnęłam przez pierwszy kubek naparu z liści malin - niezbyt to smaczne ale jak ma korzystnie wpłynąć na moją macicę to się poświęcę :-D
Będę pić dwa razy dziennie - rano i wieczorem :tak:

Wczoraj byłm u fryzjera i czuje się jak nowo narodzona! :-) Włoski ścięte, odrosty znikneły, kolor zmieniony, teraz już mogę rodzić! :-D Pogadałam sobie z moją fryzjerką, która pół roku temu urodziła synka (poród trwał 1,5 godziny! :szok: też bym tak chciała :-)). Potem poszłam do kosmetyczki, henna rzęs zrobiona, regulacja brwi, taka się czulam wypielęgnowana po powrocie do domu - uświadomiłam sobie jak bardzo kobiecie potrzebne są takie wypady! :tak: Bo przez to ostatnie siedzenie w domu jakoś zapomniałam o tym.
M też się spodobałam w nowym fryzie, a wieczorkiem zabrał mnie od komputera za rękę i zaprowadził do sypialni :-D:-D:-D

No Pyszczku, to mezus szczesliwy ze ma wypielegnowana zoneczke :)
Wow, tylko 2 tyg do twojego terminu...ale zlecialo, u mnie jeszcze 3tyg i 3 dni :) ale ja do przyszlego piatku mam brac fenoterol. Witaminy biore jak sobie przypomne, zelazo tez, ale mam dobre wyniki, wiec nie faszeruje sie za duzo.

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj byłam na usg, na które naczekałam się 3,5godz.! bo jak wiecie poszłam bez kolejki bo zapisana byłam dopiero za tydzień...no ale opłacało się czekać bo od razu zrobił mi monitoring i okazało się że jest duży pęcherzyć i w ciągu doby prawdopodobnie pęknie :tak: na usg wszystko wyszło ok :-)
Tak więc wczoraj wieczorkiem świece, wino, sexi bielizna i do dzieła! :-D dziś rano powtórka! :tak:;-)
Ja za bardzo nie nastawiam się że się uda bo ostatnim razem staraliśmy się 6 cykli ale gdyby się udało to najprawdopodobniej byłby chłopiec :tak:
Poczekamy zobaczymy! :cool2:

no widze że 2 listopad to bedzie wyczekujacym dniem:-)kciukaski oby teścik się baaaaaaardzo przydał wam kobietki:-)

Patrysia przyrządzałas w koncu tę karkówkę z majonezem z mojego przepisu? Tak mi się przypomniało ...:-D

:-Djeszcze nie;-)

A ja niedawno przebrnęłam przez pierwszy kubek naparu z liści malin - niezbyt to smaczne ale jak ma korzystnie wpłynąć na moją macicę to się poświęcę :-D
Będę pić dwa razy dziennie - rano i wieczorem :tak:

Wczoraj byłm u fryzjera i czuje się jak nowo narodzona! :-) Włoski ścięte, odrosty znikneły, kolor zmieniony, teraz już mogę rodzić! :-D Pogadałam sobie z moją fryzjerką, która pół roku temu urodziła synka (poród trwał 1,5 godziny! :szok: też bym tak chciała :-)). Potem poszłam do kosmetyczki, henna rzęs zrobiona, regulacja brwi, taka się czulam wypielęgnowana po powrocie do domu - uświadomiłam sobie jak bardzo kobiecie potrzebne są takie wypady! :tak: Bo przez to ostatnie siedzenie w domu jakoś zapomniałam o tym.
M też się spodobałam w nowym fryzie, a wieczorkiem zabrał mnie od komputera za rękę i zaprowadził do sypialni :-D:-D:-D

no mi te za bardzo niepodchodził ten napar:baffled:ale jak piszesz trzeba się poświecić jak tylko moze pomóc;-)
No i mówisz że teraz to już na cacy piękna jestes:-)i M skusiłas:-)ale racja taki wypad poprawia humorek:tak:

Kinga to ja Ci współczuję tych Świąt w szpitalu...:baffled: Najwazniejsze że wszystko dobrze się skńczyło ;-)
A jaki ekspres do kawy kupiliście? Mi się też marzy profesjonalny ekspres..:tak:.

Mam nadzieje że ten dzień i dla mnie będzie szczęśliwy i dla Dzastiny i dla Pauli:tak::-)
A ekpres kupilismy sobie taki:

kawka smakuje znakomicie:tak::happy: chętnie bym was poczęstowała!!!

Miłego dnia życzę wam dziewczyny
Pozdrowionka dla wszystkich BUZIAKI:-)

Dzień dobry :-)

Ale dobrze w domku, Kacper obudził mnie o 9 ale jeszcze do 10 w łóżku dogorywałam :-)

Wczoraj jednak chyba ten pęcherzyk pękł bo wczoraj czułam jakieś kłócie a dzisiaj już go nie czuje :tak: teraz tylko żeby plemniczek zdążył na czas :tak:

Pyszczek to prawda że taka przemiana poprawia humorek :tak: a pokażesz nam się w nowej fryzurce? ;-) widzę że już przygotowana jesteś na przyjście Sebusia - super :-)

Royanna a kiedy Ty dokładnie masz termin porodu? :-)

Gosia jak się czujesz?:confused:

Kinga dobra kawka nie jest zła ;-) może kiedyś będzie okazja żebyśmy się razem napiły dobrej kawki :tak: ja uwielbiam kawkę z naszego ekspresu
WYPRZEDAŻ! EKSPRES KAWY KRUPS NESCAFE DOLCE GUSTO (780428223) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż ze starego ekspresu Saeco też jest pyszna :tak:

Dzastina też testuje 2 listopada? :-)

Patrysia pozdrawiam :-)

Pozostałe dziewczynki też serdecznie pozdrawiam! :tak::-)

Ostatnia edycja:
melduje sie ze jestem jeszce 2w1:-)chodz noc byla ciezka..co chwile bolal brzuch jak na @(a tak mi sie zaczal pierwszy porod)nospa nie dzialala ale teraz jest lepiejj..zaraz lece po kosmetyki i pieluchy ...dzis siedzialam 3godz i prasowalam wszystko dla malego..juz ladnie w komodzie lezy..ciuszki dla Kacperka na wyjscie ze szpitala juz naszykowane..ja prawei spakowana oprocz kosmetykow wiec w sumie moge rodzic...jutro ide do fryzjera rano a wieczorkiem z m 3razy ssssssss:-)aby przyspieszyc porod:-)

dziewczyny napiszcie mi jak sie robi ten rostwor z tammtum rose bo ja nie mam ulotki a na saszetkach nie pisze:-(

Paula jasne, dobra kawusia nie jest zła;-):-)
No żołnierzyki działajcie działajcie w tej naszej macicy odpowiednio :rofl2:;-):-)
Paula 3mam kciuki!!

Gosia a ty co tak ten poród przyspieszasz tym sssssss:laugh2::-):-p

Witaj Paula:)
Ja mam na 15.11 :)

Te Wasze expresy, Twoj i Kingi sa super. Ja dostalam jakis uzywany od cioci(chociaz juz z lepszych) a i tak stoi i tylko parze kawke goscia jak sa, czyli kilka razy w roku :((( bo my nie pijamy kawy :)

reklama
Gosia to już prawie gotowa :-) ciekawe czy zdążysz z tym fryzjerem? ;-)

ja niestety nie pomogę z tym tammtum rose :no: a właściwie do czego on jest bo ja nie używałam tego przy Kacperku?

Do góry