Witajcie :-)
Kinga to ja Ci współczuję tych Świąt w szpitalu...
Najwazniejsze że wszystko dobrze się skńczyło ;-)
A jaki ekspres do kawy kupiliście? Mi się też marzy profesjonalny ekspres..
Kiki hehe mówisz pedantka - wiem coś o tym bo moja mama taka jest, jak jeszcze mieszkaliśmy razem to też wiecznie musieliśmy z bratem sprzątać i nigdzie nie mogło być ani pyłku kurzu
ale ja się chyba na mycie okien nie skuszę przed porodem ..
Agniesiak absolutnie się nie przejmuj że nie wiesz takich rzeczy, ja też nie wiedziałam
ale do czasu, zobaczysz im dalej w las (im dłużej w ciąży) tym więcej informacji zbierzesz i wszystkiego się dowiesz 
Gosia ja też jestem mega podekscytowana Twoją sytuacją i zbliżającym się porodem!!! Prawie jak swoim - serio
Główka wyczuwalna?
To pakuj się kochana, ja już torbę spakowałam, a co mam na końcu dołozyć to spisane na liscie żeby niczego nie zapomnieć
Także w sumie gotowa jestem, tylko że u mnie nic się nie dzieje na razie, no ale Synuś ma jeszcze czas...do terminu 2 tygodnie 
Royanna a ja odstawiłam magnez, więc już nic nie biorę oprócz witamin ciążowych, nawet nospa poszła dawno w odstawkę
Dzastina no z tym Twoim terminem to przegięcie było, żeby aż 3 tygodnie dłużej nosić
a mój ginek mówi że w tym szpitalu co mam rodzić maksymalnie czeka się na poród do tygodnia po terminie - potem wywołują 
Paula no własnie coś dziwne było że nie pojawiałaś się rano na BB
życzę zdrówka dla Synka
:-) Paula super wieści o pęcherzyku! I taki wieczór z Mężem na pewno przyjemny 

Patrysia przyrządzałas w koncu tę karkówkę z majonezem z mojego przepisu? Tak mi się przypomniało ...
Kinga to ja Ci współczuję tych Świąt w szpitalu...

A jaki ekspres do kawy kupiliście? Mi się też marzy profesjonalny ekspres..

Kiki hehe mówisz pedantka - wiem coś o tym bo moja mama taka jest, jak jeszcze mieszkaliśmy razem to też wiecznie musieliśmy z bratem sprzątać i nigdzie nie mogło być ani pyłku kurzu

Agniesiak absolutnie się nie przejmuj że nie wiesz takich rzeczy, ja też nie wiedziałam

Gosia ja też jestem mega podekscytowana Twoją sytuacją i zbliżającym się porodem!!! Prawie jak swoim - serio

Royanna a ja odstawiłam magnez, więc już nic nie biorę oprócz witamin ciążowych, nawet nospa poszła dawno w odstawkę
Dzastina no z tym Twoim terminem to przegięcie było, żeby aż 3 tygodnie dłużej nosić

Paula no własnie coś dziwne było że nie pojawiałaś się rano na BB

Patrysia przyrządzałas w koncu tę karkówkę z majonezem z mojego przepisu? Tak mi się przypomniało ...