reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Kinga :-) oj tak przydałoby się już rodzeństwo dla naszych synków :tak: Kacperek już od dawna mówi, że chce mieć brata :-)
oglądałam te zdjęcia i przypominałam sobie jaki Kacperek był malutki....te malutkie stópki i rączki...echhh....
Ja również trzymam kciuki :tak:

Jak znajde to wstawie Wam jeszcze jedno zdjęcie ;-)

My czekamy na walkę Adamka i Gołoty :dry:

Pamiętajcie że dziś czas się przestawia :tak:
Miłego wieczorku :-)

reklama
A to zdjęcie ze spotkania dzieciaczków forumowych urodzonych w grudniu 2005 :tak::-):-)
Warszawa - Arkadia 06.08.2006r.​

06 08 2006 (32).jpg

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!widze wzielo Was na wspomnienia:-)

Kiki wcale nie wydaje mi sie zebys byla gruba a te 10kg napewno zrzucisz skoro karmisz piersia:-)

Kinga super mlodo wygladasz na zdjeciu:-)

Paula oj brzusio Ci bardzo pasuje:-)i Kacperek taki slodki:-)

a ja mialam kiepska noc od wieczora pojawily sie skurcze,a nad ranem to juz byly takie dosyc mocne...ale sie teraz troche uspokoily...wiecie co juz mnie mecza te bole brzucha i chcialabym aby sie to skonczylo ale nic na sile...dzis chyba u nas ladnie i cieplo bedzie bo juz sloneczko zaglada:-)LADNY DZIS DZIEN NA POROD HEHE:-)

milej niedzieli Wam zycze:-)

śliczne mamusie i śliczne dzidzolki.
kiki-a twoja mała to poprostu cudowna kobitka.
wczoraj dowiedziałam się,że pewna pani z mojej okolicy jest w ciąży dokładnie tyle co ja bym byla i ma termin na maj. ale mnie poniosło mają roczne dziecko,w domu patologia pijaństwo a mama pali jeden za drugim.to piewsze jest zaniedbane,wczaraj jak ją spotkałam dziecko miało śpioszki i wiatróweczki na nogach :szok:
spytałam czy nie zimno tak?jej odp.a niech sie hartuje.nie pojmuje tego świata.

A umnie lepiej jakby moje dolegliwości były spowodowane lekami jakie otrzymałam ze szpitala.:dry:psychicznie nadal ciężko.:-(
MILUTKIEJ NIEDZIELKI DZIEWUSZKI.

Witam niedzielnie :)

Paula jakie bobasy urocze! :-) fajne zdjecie grupowe. Jak tam po meczu?

U mnie dziś 23d.c. i temp 37.1

Gosia wiem że Ci ciężko zwłaszcza teraz na finiszu, jeszcze troszeczkę i bedziesz już miała lżej przynajmniej z brzuszkiem;)
Tusia bidulko 3maj się... smutno ci jestes rozgoryczona... to minie... potrzebujesz czasu. Tulę

Miłej niedzieli życzę wam
widzę na forum jeszcze czas nie przestawiony a jest 7:55
Dzis u nas mała goscinką rodzinna. Odezwe sie jak bedzie już po.
Buziaki dla wszystkich dziewczyn!

Paula jakie bobasy urocze! :-) fajne zdjecie grupowe. Jak tam po meczu?

Gosia wiem że Ci ciężko zwłaszcza teraz na finiszu, jeszcze troszeczkę i bedziesz już miała lżej przynajmniej z brzuszkiem;)
Tusia bidulko 3maj się... smutno ci jestes rozgoryczona... to minie... potrzebujesz czasu. Tulę

Miłej niedzieli życzę wam
widzę na forum jeszcze czas nie przestawiony a jest 7:55
Dzis u nas mała goscinką rodzinna. Odezwe sie jak bedzie już po.
Buziaki dla wszystkich dziewczyn!

U mnie 17 dc tempka 37.1 Tylko że ja się boję, ostatnim razem też mi tak ładnie skoczyła w 25 dc i później szybciutko spadła... i przyszła @. Boję się nawet o tym myśleć... Kinga trzymam kciuki za ciebie.. A masz coś jeszcze? Jakiś objawy? bo mi nic nie jest... nawet piesi mnie nie bolą... Tylko strasznie mi się w głowie kręci od 13 dc..Oby to zwiastowało fasolkę bo inaczej to się będę bała że coś mi się dzieję poważnego..

U mnie 17 dc tempka 37.1 Tylko że ja się boję, ostatnim razem też mi tak ładnie skoczyła w 25 dc i później szybciutko spadła... i przyszła @. Boję się nawet o tym myśleć... Kinga trzymam kciuki za ciebie.. A masz coś jeszcze? Jakiś objawy? bo mi nic nie jest... nawet piesi mnie nie bolą... Tylko strasznie mi się w głowie kręci od 13 dc..Oby to zwiastowało fasolkę bo inaczej to się będę bała że coś mi się dzieję poważnego..

Ja nie mam żadnych objawów. uważam że to i tak za szybko.
A poza tym nie doszukuje się.
Powodzenia Dzastina! też 3mam kciuki za ciebie.
U mnie to jest dziś najwyższa temp w całym moim cyklu.

Witajcie Niedzielnie!!
Ja juz po basenie:D Bylam z mamą i bratem ciotecznym:) Wspaniale się wypluskałam:)
agniesiak85 no jak widzi sie tą 1 to aż człowiekowi lżej:) tym bardziej że ja z rodziny rakowców i już raz leżałam w szpitalu na ginekologi tuż po porodzie...
Też jestem z rodziny rakowców. Mojej mamie wycieli całą macicę, wsio. No ale teraz jest dobrze.

Agniesiak miłego weekendu u rodziców i z takim maluszkiem to fajnie posiedzieć sobie :tak: mam nadzieje że chociaż grzeczny ;-) już niedługo swoje będziesz bawić :tak:
Ale to chodziło o pieska:) 5miesięczny piesek bokserek:)

moja derya po dzisiejszym spacerku..;-)

zobaczcie moj filipek 2miesieczny

zdjecie mało wyraźnie bo zrobiłam fotke telefonem z oryginalnego(nie moge znalezc w kompie zdjec..)

i tutaj ja z synkiem... ah wspomnienia wróciły az mi sie łezka zakręciła.... był taki malutki

To i mi się wzięło na wspominki :tak: szukałam szukałam i znalazłam płyte ze zdjęciami :tak:

tutaj z Kacperkiem w ciąży w 8 miesiącu
Zobacz załącznik 175227

tutaj Kacperek ma 2 miesiące
Zobacz załącznik 175229

tutaj 3 miesiące
Zobacz załącznik 175230

a tutaj 4 miesiące i pierwszy raz na basenie :-)

Zobacz załącznik 175228
Matko jakie urocze te Wasze zdjęcia:tak: Cudowne dzieciaczki i mamusie:)
WOw:) Trzymam dalej kciuki:)

Wiesz Kochana mi się strasznie w głowie kręciło:) Trzymam również kciuki:) Oj coś mi się wydaje, że Fasolki będą:)
Ja nie mam żadnych objawów. uważam że to i tak za szybko.
A poza tym nie doszukuje się.
Powodzenia Dzastina! też 3mam kciuki za ciebie.
U mnie to jest dziś najwyższa temp w całym moim cyklu.
Kochana Ty już bliżej jak dalej do testowanka:) Ja testowałam w 26dc a cykle miałam 28-29dniowe:) Zatestowałam bo miałam te zawroty głowy i nie wiedziałam czy to jakieś choróbsko.. a tu się okazało, że Fasolka:)

reklama
Kręciło ci się tak... że traciłaś równowagę? Bo ja po prostu lecę na plecy... Aż boję się samochodem jeździć.....Wczoraj bym się na syna wywaliła, dobrze odruchowo złapałam się futryny..

Do góry