reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki ja znowu na szybkensa

cały czas poznajemy się z Kubusiem, musimy nadrobić zaległy czas ;-)

Kubuś jest bardzo grzecznym dzieckiem, potrafi zabawić się sam w leżączku, obserwuje świat a jak do niego się mówi jest zawsze uśmiechnięty. Lekarze mówią, ze na to co przeszedł to aż można podziwiać. Jest przyzwyczajony już do pobierania krwi z paluszka :-( prawie nie reaguje ale to wszystko dla jego zdrowia. Trzyma już ładnie główkę sztywno. Ma tysiące badań nieinwazyjnych typu : tomografia komputerowa głowy, eeg, usg głowki, neurologia, okulista etc i wszystko wychodzi prawidłowo.
Mamy wspaniałą lekarkę prowadzącą, twierdzi, ze jesteśmy jej pupilkami, którzy rozrabiają :zawstydzona/y::-D mówi, ze boi się nas zostawiać na weekendy bo co przychodzi zawsze coś się dzieje ale po tym weekendzie wszystko w porządku. Kubuś ma drugą próbę jedzonka ale o tym wspominałam, nie wiem jak będzie, czy tym razem poradzi sobie. Jesteśmy w centrum zdrowia dziecka cały budynek poswiecony jest dla dzieci więc narzekac nie mozemy :-)

powoli sobie juz gaworzy, jak płacze mówi lele lele pielegniarki twierdzi, ze nie nie :-D a jak się śmieje mówi ke ke. W sumie to mój M potrafi go tylko tak rozśmieszyć, ze mówi sobie przy tym :dry::blink:
no i mam jeden problem mniej niż z moim starszym synkiem-Kubuś sam zasypia z pieluszką, nie trzeba go bujać

teraz sobie śpi a ja ide na kawkę i czekamy na panią profesor. Dzisiaj kolejna decyzja co do karmienia

miłego dnia

reklama
a i jeszcze..po tych przebojach ze szpitalem urosły mi włosy a myślałam, ze szybciej osiewieją :-D jak je czeszę to nie rozpoznaję, takich długich do łopatek jeszcze nie miałam no i w sumie jestem juz tak zahartowana tym wszystkim, ze nawet trzecie dzieciątko mogło by być :tak::-) :zawstydzona/y: i uwaga! nawet trzeci chłopczyk !!!!!!!!!!!! ale to daleka przyszłość, póki co musze to 4700g wyprowadzić na ludzi ;-):tak::blink:

Dzień dobry :-)​

Witam się z kawką :tak:
635821390.gif

Dziś już w pracy...niestety:-(ale zaległości póki co nie mam bo jak mnie nie ma to kolega za mnie musi wszystko robić :tak:

Bershka witaj kochana :-) cieszę się bardzo ze Kubuś po weekendzie dobrze się czuje i oby kolejna próba jedzonka powiodła się :tak: Trzymam mocno kciuki! :tak: Ucałuj tego małego przystojniaka! Jak o nim piszesz to taki cudowny i kochany jest :-)​

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia! :-)​

Czekam na Was...:tak:
Buziaki​

hej dziewczynki ja znowu na szybkensa

cały czas poznajemy się z Kubusiem, musimy nadrobić zaległy czas ;-)

Kubuś jest bardzo grzecznym dzieckiem, potrafi zabawić się sam w leżączku, obserwuje świat a jak do niego się mówi jest zawsze uśmiechnięty. Lekarze mówią, ze na to co przeszedł to aż można podziwiać. Jest przyzwyczajony już do pobierania krwi z paluszka :-( prawie nie reaguje ale to wszystko dla jego zdrowia. Trzyma już ładnie główkę sztywno. Ma tysiące badań nieinwazyjnych typu : tomografia komputerowa głowy, eeg, usg głowki, neurologia, okulista etc i wszystko wychodzi prawidłowo.
Mamy wspaniałą lekarkę prowadzącą, twierdzi, ze jesteśmy jej pupilkami, którzy rozrabiają :zawstydzona/y::-D mówi, ze boi się nas zostawiać na weekendy bo co przychodzi zawsze coś się dzieje ale po tym weekendzie wszystko w porządku. Kubuś ma drugą próbę jedzonka ale o tym wspominałam, nie wiem jak będzie, czy tym razem poradzi sobie. Jesteśmy w centrum zdrowia dziecka cały budynek poswiecony jest dla dzieci więc narzekac nie mozemy :-)

powoli sobie juz gaworzy, jak płacze mówi lele lele pielegniarki twierdzi, ze nie nie :-D a jak się śmieje mówi ke ke. W sumie to mój M potrafi go tylko tak rozśmieszyć, ze mówi sobie przy tym :dry::blink:
no i mam jeden problem mniej niż z moim starszym synkiem-Kubuś sam zasypia z pieluszką, nie trzeba go bujać

teraz sobie śpi a ja ide na kawkę i czekamy na panią profesor. Dzisiaj kolejna decyzja co do karmienia

miłego dnia

Super nam tu wiadomości serwujesz od rana;-);-);-) ciesze się że z Kubusiem już dużo lepiej... Ucałuj go od nas... zresztą na pewno buziaków mu nie brakuje:-D:-D:-D pozdrawiam.

U mnie tempka 37.0 i 18 dc..

anufifi co z tobą kobieto!!!! Zostawiłaś nas??? Pisałaś mi że z nami raźniej więc zostałam a gdzie ty się podziewasz???

U mnie tempka 37.0 i 18 dc..

Dzastina ładnie tempka się utrzymuje :tak: kiedy będziesz testować, też 2-go?

ciekawe jak u Kingi dzisiaj? :confused:

Bershka to może zapuścisz włoski hehe...;-):-D ale tyle co Ty kobieto masz cierpliwości i wytrwałości, tyle siły to tylko podziwiać :tak: i jeszcze kolejnego bobaska chcesz mieć - super! :-D

Anufifi brakuje nam tutaj Ciebie jak i reszty dziewczyn też!!:-:)tak:

Ostatnia edycja:
Dzastina ładnie tempka się utrzymuje :tak: kiedy będziesz testować, też 2-go?

Nie wiem czy wytrwam do 2 listopada... he he he. Myślę że w sobotę już zatestuję bo to będzie 14 dni po pregnylu... Wiecie jaka jestem zła!!! Zamówiłam testy owulacyjne plus testy ciążowe na allegro.. w zeszły poniedziałek dostałam maila że gościu mi je wysłał a do dziś nie doszły!!! Te testu owulacyjne to już mi do niczego nie potrzebne, no chyba że na przyszły cykl... i jeszcze napisałam faciowi że to pilne!!! Mam nadzieję że te testy dziś dojdą to se chociaż ciążowe wykorzystam...:szok::szok::szok:

Wiecie coś mi się ubzdurało w tej mojej łepetynie że 2 listopada jest w sobotę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D:-D i teraz licze te moje dni do @ i licze i coś mi się nie zgadza :nerd: patrze w kalendarz a tu 2-gi w poniedziałek! :eek::eek::-D:-D

Nie wiem czy wytrwam do 2 listopada... he he he. Myślę że w sobotę już zatestuję bo to będzie 14 dni po pregnylu... Wiecie jaka jestem zła!!! Zamówiłam testy owulacyjne plus testy ciążowe na allegro.. w zeszły poniedziałek dostałam maila że gościu mi je wysłał a do dziś nie doszły!!! Te testu owulacyjne to już mi do niczego nie potrzebne, no chyba że na przyszły cykl... i jeszcze napisałam faciowi że to pilne!!! Mam nadzieję że te testy dziś dojdą to se chociaż ciążowe wykorzystam...:szok::szok::szok:

no czasami to też wina poczty jest, choć też możliwe że gość wysłał je dopiero pod koniec tygodnia....nie denerwuj się napewno dzisiaj albo jutro dojdą a już napewno do soboty :tak: a jakie testy ciążowe zamawiałaś?

reklama
no czasami to też wina poczty jest, choć też możliwe że gość wysłał je dopiero pod koniec tygodnia....nie denerwuj się napewno dzisiaj albo jutro dojdą a już napewno do soboty :tak: a jakie testy ciążowe zamawiałaś?

To były testy owulacyjne plus 5 szt testów ciążowych ( paskowych) na innych forach wyczytałam że dziewczyny były zadowolone to i ja postanowiłam spróbować... to normalne z apteki ( niby) ale jak się nazywają to nie pytaj bo zapomniałam:baffled::baffled::baffled:

Do góry