reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Eliczek. U nas też zimno i trochę wietrznie. Byliśmy właśnie nad ocanem, ludziska poubierani w czapki, kurtki itp. Aż tu nagle patrzymay a kobitka rozbiera sie na strój kąpielowy i wskakuje do oceanu brrrrrrr :szok::baffled:

reklama
:-) CZesc laseczki:-)
:-D Trzymam za Was mocno kciuki, ja wlasnie czekam na @- ma pojawic sie planowo 24.10. i przyjdzie, bo teraz to innej opcji niema...........hahaha.........:tak:

:happy2: Dorotko, Kasiu 2005 z facetami czasami tak jest, zreszta to ich wina ze nas :wściekła/y: wkurzaja a my na nich krzyczymy..........ale godzenie sie, jest takie przyjemne.

:confused: No coz mnie teraz na taki luksus nie stac, ciesze sie jak maz zadzwoni i nie ma czasu na klotnie- bo przez 47 minut ( tyle ma karta) nie zdaze sie poklocic:crazy:........hahaha.......:rofl2:
Milego wieczorku

:-)
:happy2: Dorotko, Kasiu 2005 z facetami czasami tak jest, zreszta to ich wina ze nas :wściekła/y: wkurzaja a my na nich krzyczymy..........ale godzenie sie, jest takie przyjemne.

:confused: No coz mnie teraz na taki luksus nie stac, ciesze sie jak maz zadzwoni i nie ma czasu na klotnie- bo przez 47 minut ( tyle ma karta) nie zdaze sie poklocic:crazy:........hahaha.......:rofl2:
Milego wieczorku

hehe,no święta racją Beatko, to ich wina że nas wkurzają, hihi. No ale fakt, godzenie jest takie przyjemne..przez następne chwile (godziny, dni) jesteśmy dla siebie tacy słodcy, aż cukierkowo się robi, hihi

ej, Dorotko,to idziemy rowno, bo ja dzis po poludniu zobaczylam u siebie rozciagliwy sluz,a w testach slaba kreska.jeszcze tylko kilka dni..a potem to czekanie,ufff

Idarnowska, powodzenia w testowanku, trzymamy kciukaski

A co do pogody to u nas dzis przepieknie.Wyciagnelam mezula cala rodzinka na plaze do Sopotu,cala rodzinka to my i nasze dwa psy,a kot zostal na czatach w domu.Milego wieczorka, ide poogladac wyniki wyborow

Kasia_2005 a u mnie dzisiaj śluzu rozciąglowego nie było :szok::crazy:, tylko znowu biały. Więc sama już nie wiem o co chodzi. Jutro zatestuję raz testami owu i zobaczę co wyjdzie.
A co do facetów zgadzam się z wami całkowicie :-):rofl2:.
Miłej nocki życzę

Hej K_aia, a ty jeszcze nie po owulacji? Przesunęła ci się? Według twojego suwaczka powinnaś być już po etpie staranek, ewentualnie na etapie przyjemności poowulacyjnych.
Eliczek u nas w nocy zaczęło padać i niestety nie przestało. A więc zimno, pochmurno i deszczowo brrrrrr. Gizia, Eliczek, Idaranowska kiedy testujecie?
Beatko pozdrawiam z pochmurnej Irlandii (oj słoneczko by mi się przyadało).
Kasia_2005, Antiope, Hausfrau, Niania, Eni co u was?
Dzisiaj po południu zrobię test owu i zobaczymy co tam u mnie słychać.

idarnowska trzymam kciuki!
ja ciagle staram sie nie wiem kiedy mialam owulke nie kupilam testow owu ostatnio chyba mialam pozniej niz pokazywal suwaczek moze dlatego nic nie wyszlo no i staramy sie dalej a co :-p

reklama
kasiu a może też sie pobawisz w NPR??? z temperaturą można sie dowiedzieć kiedy byla owu i to jest wiarygodniejsze niż testy :tak::tak:

dorotko gratuluje konta na 28 dni :)
jak dziasiaj zobaczylam tą moją tempke to nie moglam uwierzyć...
umieram dzisiaj na bol glowy :-:)-:)-(

Do góry