reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc laseczki

:-) ;-)Oj ale sie tu dzieje, laseczki za wszystkie mocno trzymam kciuki. Sluchajcie zbliza sie koniec roku, Swieta- wiec do dziela, zrobic mezowi prezent pod choinke......hahaha......:-D

:no: Oskar jest chory ma infekcje wirusowa, moze przez 3-4 dni goraczkowac do 40 c, wirus zlapal go nagle w niedziele wieczorem.:szok: Malo tego , ja mam zawalone gardlo i tez ledwo mowie i wieczorem mialam goraczke, o 21 juz spalam - a dzis o 8 przyszla @- planowo prawie, miala byc 24. :crazy: Wiec jak staranka zostaly wstrzymane, wszystko sie uregulowalo, i tu jest pies pogrzebany.:baffled:
:tak: Zycze wszystkim milego dnia:happy:

reklama
Witam i ja w ten pochmurny dzionek (za to w dobrym humorze,choć oczywiście niewyspana)
Beatko, kurujcie się mocno. Jedyne dobre i to że gardło nie przeszkadza w pisaniu

Buziak, trzymam kciuki aby @ nie przyszla
Kasiu, pogoda też fatalna, choc nie pada,ale zimno i mocno pochmurno (i ciemno)

Do pozniej, miłego dzionka

Witam się też i ja :-).
Beatko trzymajcie się ciepło i wracajcie do zdrowia.
Buziak daj znać jak wynik testowanka jakby co :tak:.
Witam pozostałe kobietki.
Jeśli o mnie chodzi to jestem nieco głupia w tym cyklu. Wciąż jakieś zakłocenia, więc mam problem z prawidłową interpretacją śluzu. Ale wczoraj na noc wzięłam już ostatnią globulkę, więc jutro powinnam mieć jaśniejszy obraz. Dzisiaj test owu sobie daruję i zrobię dopiero jutro (wczoraj co prawda pojawiła się już druga krecha ale była jescze bardzo jasna, więc nie ma co szaleć z testami zwłaszcza,że mam jeszcze tylko 6).
U nas zimno, pochmutno więc i ciemno, ale nie pada,więc dobre i to.

Cześć Dziewczyny!!!
Dorotka, u nas jest zimno, nawet bardzo ale słonecznie - całe szczęście! Jakby do tego wszystkiego zaczeło padać to chyba bym to przypłaciła deprechą.
Beatka - kurujcie się z Oskarkiem i dbajcie o siebie.
Ja już głupieje, nie mogę się doczekać końca października, ale chyba jednak @ do mnie zawita. Piersi bolą, choć chyba mniej. Dalej wyglądają jak po operacji powiększania, ale.... chyba to jeszcze nie to.:baffled:
Jeszcze poczekam i zobaczymy.

Pozostałym dziewczynom życzę powodzenia w staraniach i testowaniach.
Życzę Wam miłego dzionka.
Kto teraz będzie testował?
K_asia, nigdy nie byłam w Sanoku, ale moja szwagierka z tamtąd pochodzi i mamy tam niedaleko rodzinę. Myślę, że jak wrócimy do kraju, to zaczniemy zwiedzać nasze strony rodzinne.:tak:

:happy:urujemy sie!!!!!!!!!!!!!:happy:
:-)Dorotko- spokojnie, wkoncu sluzik bedzie plodny, cierpliwie czekaj.
:-DKasiu2005 kobieto wkoncu sie wyspisz.
:happy:Eliczku trzymam kciuki, poki niema @ jest nadzieja.
:tak:Buziak za Ciebie tez trzymam kciuki.

reklama
Do góry