reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja w zeszłym tygodniu smażyłam takie racuszki z jabłkami tylko zamiast sody dodaję proszku do pieczenia a już wogóle najbardziej lubię na drożdżach bo wychodzą takie grube i pulchne :tak:

a wczoraj na obiad mieliśmy placki ziemniaczane - też bardzo lubię :tak::-)

reklama
Bo wiecie kochane sa dzieci i dzieci ....moje sa tak rózne ze az trudno uwierzyc ze obaj moi ...Tomke to ma ksywke albo Tajfun , albo spręzynka ....to powinno wam powiedziec wszystko...dla potwierdzenia wtawie wam wieczorem fotke co widzę jak wchodzę do domu po pracy...ale otrzegam to nie będzie ładny obraz :)

hehehe to podobnie jak u mnie jak wracam z pracy, czasami nie ma którędy przejść:rofl2: :tak: a jak mówię Kacprowi zeby nie rozwalał tak wszystkiego to on mówi że jak jest posprzątane to on nie ma się czym bawić :-D ale dzisiaj obiecał że jak wrócę to będzie porządek...zobaczymy ;-):-p

Dziewczynki znacie jakąś super dobrą maść, krem, żel na bolący kark, szyję??? Mojemu M tak coś w szyję wlazło że ruszać się nie może :no::eek::-(
mówi że go wałkiem w nocy chyba lałam ;-):-D:-D

oj moje kochane,zajrzalam do Was myslalam ze PYSZCZEK I GIE-OSKA juz po....a tu jeszcze 2w1.Wczoraj mialam 1 wizyte w szpitalu w ktorym bede juz rodzila no i niestety wyniki nie sa dobre,mam zarezerwowana cesarke na 34tc,jestem zdenerwowana i zalamana ze tak wczesnie:-(martwie sie o moje dziecko.Mam nadzieje ze do tego czasu wyniki sie poprawia i przesuna mi cesarke chociaz o 3 tygodnie,
podrawiam i caluje Was goraco:tak:;-):-):-D

reklama
ja juz mialam 2 cesarki i nie widza innego wyjscia jak 3 cesarka,poza tym ja choruje na taka chorobe pre-cleplamsia to jest wysokie cisnienie ale tylko w ciazy,martwia sie o dziecko

Do góry