reklama
R
rouż
Gość
Hej!
Ja tylko na chwile
Dalej w dwupaku 
Ale caly dzien mnie sciska
brzuch
Nie...nie...jeszcze nie zamierzam rodzic
ale ten dzien nadchodzi wielkimi krokami!
Ja tylko na chwile
Ale caly dzien mnie sciska
Nie...nie...jeszcze nie zamierzam rodzic
K
Kinga85
Gość
no wiec byłam dzis u ginekologa
spojrzał na mój wykres i powiedział że temp ładnie rośnie i oby tak dalej.
Zaznaczył mi już pewnie owu którą miałam 17dnia cyklu.
tak wiec dziś mija 9 dzień wyższej tempki po owulacyjnej już.
Z testem jeszcze spokojnie poczekam do tego 2go.
A co do piersi to zbadał i powiedzial że nic niepokojącego nie czuje i nie widzi. Może ale nie musi być to przez gruczoły.. i powiedział jeszcze że to dobry znak raczej.
Tak wiec mam cień nadziei na ten cykl- że być może zaowocuje.
Teraz leżę i robię sobie ciepłe okłady plus masaże.
Ah dodał jeszcze że mam się oszczędzać teraz bo jeżeli nam się udało to nie ma co szaleć zwłaszcza w łóżku
Pozdrówki
wracam do leżenia bo jeszcze mnie te cycki ciągną... ehh
A co do piersi to zbadał i powiedzial że nic niepokojącego nie czuje i nie widzi. Może ale nie musi być to przez gruczoły.. i powiedział jeszcze że to dobry znak raczej.
Ah dodał jeszcze że mam się oszczędzać teraz bo jeżeli nam się udało to nie ma co szaleć zwłaszcza w łóżku
Pozdrówki
wracam do leżenia bo jeszcze mnie te cycki ciągną... ehh

R
rouż
Gość
To odpoczywaj, oszczedzaj siebie,a do 2go niedalekono wiec byłam dzis u ginekologa
Ah dodał jeszcze że mam się oszczędzać teraz bo jeżeli nam się udało to nie ma co szaleć zwłaszcza w łóżku![]()
Pozdrówki
wracam do leżenia bo jeszcze mnie te cycki ciągną... ehh![]()

Paula25
szczęśliwa :)
Pati dziękuje Ci, od razu poleciałam do apteki i kupiłam ten żel
mam nadzieję że pomoże M bo już 2 inne które mieliśmy nic nie dały 
Royanna dzięki :-) w wolnej chwili obejrzę sobie wszystkie Twoje fotki
Kinga no to w sumie dobre wiadomości przyniosłaś
tylko szkoda że tak Cię bolą te cycole :-( leż i okładaj je
albo może niech Ci mąż wymasuje delikatnie ;-)
Czekamy z nadzieją do 2 listopada!
:-)

Royanna dzięki :-) w wolnej chwili obejrzę sobie wszystkie Twoje fotki

Kinga no to w sumie dobre wiadomości przyniosłaś

Czekamy z nadzieją do 2 listopada!

Paula25
szczęśliwa :)
Kiki no nie całkiem było posprzątane...jak usłyszał że idę po schodach to dopiero szybko wziął się za sprzątaniepaula ciekawe czy syn dotrzymal slowa..że bedzie czysto jak mamusia wroci.

Pyszczek dobrze że napisałaś bo znów byśmy wysłały Cię na porodówkę ;-)Aha Dziewczyny zaznaczam, że jutro tez mogę być później na BB, a to dlatego że jedziemy rano z M do banku i jeszcze inne sprawy pozałatwiać, więc od razu Wam piszę żebyście się nie martwiły tak jak dzisiaj :-)

Pyszczku ścieram ziemniaki dodaje jajko, mąke, sól, pieprz, cebulkę i wszystko mieszamPaula ja tez lubię placki ziemniaczane, ale jakoś mi nie wychodzą, nie wiem dlaczego, może to kwestia ziemniaków, moja mama jak robi to są takie żółciutkie, rumiane, a mi wychodzą takie ciemne i jeszcze bardzo nasiąkają olejem, że potem się zjesc nie da..A Ty jak robisz te placki? Może odkryję gdzie robię błąd..
Co do maści to hmmmm nie bardzo się orientuję
![]()

(...)bo mi na ostatniej wizycie ginka tez powiedziala ze coś z moją szyjką nie tak jak być powinno....mam ją bardzo rozpulchnioną a to dopiero 26 tydzień!!!!!!
Kazala mi polegiwac..ale az sie boje nastepnej wizyty ktorą mam 3 listopada! Wczoraj wieczorem zacząl mnie pobolewac brzuch...podobnie jak opisujesz....wzięlam no spę....
Dzis tez podbrzusze pobolewa i sie zaczynam martwić czy aby z ta szyjką nic sie nie dzieje.....nie siała bym paniki gdyby to byl 37 tydzien a tu jeszcze tyle czasu..mam nadzieje ze ten ból to rozciągajaca sie macica!!!!!
No a u mnie laseczki nie zaciekawie....tak jak napisalam powyzej juz drug dzien boli mnie podbrzusze,,,zaczyna mnie to coraz bardziej martwic z uwagi na to ze na ostatniej wizycie szyjka nie byla w zbyt dobrym stanie!!!!!!
nie pamietam zeby ginka mowila coś o rozwarciu ale....o bardzo miękkiej szyjce.....
Prosze Was trzyajcie za nas kciuki zeby bylo ok...
Czarodziejko ojejku to i u Ciebie z tą szyjką problemy :-( trzymaj się kochana, dużo odpoczywaj i oszczędzaj się
Mocno trzymam kciuki abyście donosiły ciąże do bezpiecznego terminu

Pati no jak mus to mus z tą cesarką, nie martw się na zapas, bo stres szkodzi dzidzi a my mocno trzymamy kciuki i modlimy się żeby wszystko było ok!Wczoraj mialam 1 wizyte w szpitalu w ktorym bede juz rodzila no i niestety wyniki nie sa dobre,mam zarezerwowana cesarke na 34tc,jestem zdenerwowana i zalamana ze tak wczesnie:-(martwie sie o moje dziecko.Mam nadzieje ze do tego czasu wyniki sie poprawia i przesuna mi cesarke chociaz o 3 tygodnie

Patrysiu cieszę się że Okruszynka Cię trochę uspokoiła :-)OKRUSZYNKO twój post dał mi duzo optymizmuaż serduszko sie uśmiechneło
bo ja tylko leze i płakac się chce az główka boli a wiem że nie powinnam bo tylko synka stresuje i tez stres niesłuży ciąży
ale teraz tak jakoś inaczej sie poczułam
![]()
Gosiu jeszcze dzień... może dwa... ;-) ale napewno już niedługoa mnie cos brzuch coraz bardziej i czesciej boli jak na okres ale nie chce sie nakrecac...

Dalej w dwupaku
Ale caly dzien mnie sciskabrzuch
Nie...nie...jeszcze nie zamierzam rodzicale ten dzien nadchodzi wielkimi krokami
Royanna tak Ty też już niedługo

Ostatnia edycja:
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczynki wziełam No spę i polezalam sobie...i lepiej 
Mam nadzieje ze juz nic się nie będzie działo!!!!!
No chyba ze zacznie sie dziac pod koniec stycznia...ale wtedy to juz moze
))))
Wzięlam sobie relaxującą kapiel i tak mi dobrze....jest jeszcze wczesnie a ja juz w piżamce
)) 
Maciuś Dobranockę oglada...jak skonczy to On pojdzie sie myć i lulu
))
Miłego wieczoru dziewczynki!

Mam nadzieje ze juz nic się nie będzie działo!!!!!
No chyba ze zacznie sie dziac pod koniec stycznia...ale wtedy to juz moze
Wzięlam sobie relaxującą kapiel i tak mi dobrze....jest jeszcze wczesnie a ja juz w piżamce

Maciuś Dobranockę oglada...jak skonczy to On pojdzie sie myć i lulu
Miłego wieczoru dziewczynki!
Kinga85 trzymam kciuki bo o ile dobrze zrozumiałam prawdopodobnie jesteś w ciąży :-):-):-):-):-):-):-):-)

czy Ty starałaś się o konkretną płeć czy po prostu o maleństwo??
Ja dziś o niczym innym nie myślę tylko o tym forum, o temperaturkach, testach itd

Zarejestrowałam się na 28 dni
muszę jeszcze tam polukać co i jak a przede wszystkim jak się robi wykres 

życzę miłego dnia Wam wszystkim

Ja dziś o niczym innym nie myślę tylko o tym forum, o temperaturkach, testach itd

Zarejestrowałam się na 28 dni

życzę miłego dnia Wam wszystkim
R
rouż
Gość
Malenka, Ty juz chyba uzalezniona od nas jestes a dopiero poczatkujesz
)))
A powalczylas juz aby wstawic suwaczek?
Na stronie glownej forum, gdzies na samym dole jest dzial temu poswiecony
i tam mozna potestowac 
A powalczylas juz aby wstawic suwaczek?
Na stronie glownej forum, gdzies na samym dole jest dzial temu poswiecony