reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula dziekuje że pytasz... u mnie okej, sprzątam sobie.Weny jakoś brak na pisanie.
Mąż dostał zaproszenie na rozmowę w sprawie nowej pracy za pare dni.Cieszymy sie.

U nas słonecznie ale zimno na minusie.

Dziewczyny Royana Gosia Pyszczek mysle o was :) i podczytuje jak sie macie:tak:

Beti dobrze że dzidzia zdrowo sie rozwija:) witam cie
Patrysia odpoczywaj kochana
Dzastina staramy sie dalej:) w koncu sie uda na pewno!

POZDRAWIAM!:happy2:

reklama
Hej Dziewczynki
Widze ze jeszcze w dupaku jestescie!!!
No ciekawa jestem która pierwsza się rozdwoi:)))))

U nas tez katarek..tzn synek ma katar po wczorajszym wyjciu w przedszkolu....ale mam nadzieje ze na katarze sie skonczy!!!!!
Buziaki i milego dnia

Wklejam Wam brzuszka:)))))
Czarodziejko, witaj:-D
Brzusio sliczne-ladnie rosnie:tak::-):-):-)
Co do rozdwojenia ja z checia ustapie miejsca Pyszckowi i Gosi-one maja pierwszenstwo;-), w koncu termin blizej niz ja:tak:

Kinga-zagladaj, zagladaj do nas!

Agniesiak- Ty sie dzisiaj chyba jeszcze nie zameldowalas u nas, co?

Royanna- ja wiem ze u mnie jeszcze nie czas ale z chęcią moglabym juz rodzic....coraz mi cięzej.
A przede mną najtrudniejszy okres...ehhh oby do lutego!

Hej Dziewczynki
Widze ze jeszcze w dupaku jestescie!!!
No ciekawa jestem która pierwsza się rozdwoi:)))))

U nas tez katarek..tzn synek ma katar po wczorajszym wyjciu w przedszkolu....ale mam nadzieje ze na katarze sie skonczy!!!!!
Buziaki i milego dnia

Wklejam Wam brzuszka:)))))
masz sliczny brzusio:-)
Paula dziekuje że pytasz... u mnie okej, sprzątam sobie.Weny jakoś brak na pisanie.
Mąż dostał zaproszenie na rozmowę w sprawie nowej pracy za pare dni.Cieszymy sie.

U nas słonecznie ale zimno na minusie.

Dziewczyny Royana Gosia Pyszczek mysle o was :) i podczytuje jak sie macie:tak:

POZDRAWIAM!:happy2:
fajnie ze maz dostal propozycje pracy...ale pisalas ze ma prace tak..to teraz dostal lepsza propozycje tak??fajnie ze myslisz o nas..razniej mi sie zrobilo:-)
Co do rozdwojenia ja z checia ustapie miejsca Pyszckowi i Gosi-one maja pierwszenstwo;-), w koncu termin blizej niz ja:tak:
ja chetnie urodze do konca tyg...nie ma problemu...:-)tylko zeby uparciuch ze mna wspolpracowal:-)
Ja cos czuje ze któraś w tym tygodniu urodzi nie wiem czy ROYANNA GIEOSKA czy PYSZCZEK ale któraś urodzi:tak:
uwazaj na siebie Patrysiu:-)i tj wyzej pisalam chetnie urodze do konca tyg:-)

Patrysiu trzeba być dobrej myśli że już szyjka na razie nie będzie się skracać :tak: może niech zamiast u Ciebie - u mnie się w koncu ruszy ta szyjka !:-D

Gosiu czuję się ok, ale skurcze mam nadal, tylko teraz rzadziej, tak co 10-15 minut mniej więcej (właśnie - muszę zapisywać) i kłuje mnie w krzyżu :confused:
Drugie i trzecie S koniecznie dzisiaj! Ja pierwszego S prawie w ogóle nie stosuję :sorry: Co do pracy to jeszcze nie wiem Gosiu, najpierw chciałabym skończyć studia i obronić się w terminie, czyli w czerwcu. A potem zobaczymy, myślałam żeby jak Mały będzie miał skończony rok, ale to jeszcze dalekie plany, przydałoby się pomóc Mężowi spłacać kredyt, w sumie do wrzesnia przyszłego roku mam jeszcze dochód bo pobieram rentę rodzinną po Tacie, także zawsze to coś. A po wrzesniu gdy tego dochodu zabraknie będę pewnie czegoś szukać..

Czarodziejko super brzusio i jak ładnie ubrany w Formułę 1 :-D

Kinga a ja już myslę o Twoim nowym starankowym cyklu :tak: i kciuki zaciskam :)

Ja tez chcę urodzic do końca tygodnia! :)

Idę teraz na drzemkę, bo oczy mi się zamykają - w sumie to nie śpię chyba dokładnie od 3.30 ...Zajrzę później...
Dzisiaj już miałam rano Pauli smska pisać, ale pomyślałam że jak już mnie przyjmą na odział to napiszę ale nie przyjęli więc zobaczymy do ilu razy sztuka :)

Ostatnia edycja:
Czarodziejka witaj:) brzusio ładnie Ci rośnie:) no przed Tobą jeszcze trudniejszy okres.
Patrysia ja też myślę że w tym tygodniu któraś z dziewczyn pewnie urodzi :-)

Pyszczek dziękuję Ci kochana

Ja już po @ więc mogę figlować z mężem:cool2::-p

reklama
Do góry