reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZIEŃ DOBRY:-)
Kurcze ale mam teraz emocje:-D
ROYANNA mysle że to już czekamy na wieści:-D
PYSZCZEK u ciebie także się szykuje:-)
GIEOSKA pochodź po schodach;-)ale się nie martw i ciebie zaraz ruszy:-)
Dziewczyny chyba mnie coś bierze!!!!
Jest mi niedobrze, gardlo boli i juz czuje zatoki!!!!! masakra jakas...chyba mnie młody zarazil..tyle ze u niego skonczy sie na katarze a mnie znowu rozłozy!!!!!!
Wzielam Apap bo wiem ze mozna a to jedyny przecizapalny srodek jaki moge i na ból glowy pomaga!!!!!
Jestem zdołowana......ehhhhh

No nic kladę się spac moze jutro wstane z lepszym samopoczuciem,
Buziaki mamuśki...a nasze ciężarowki na mecie...jak coś dajcie znac!!!!!!!

DOBRANOC
zdrówka zdrówka:tak:

OKRUSZYNKO ja mam takie same zdanie jak MALEŃKA :tak:ja jestem niepracujaca mamusia:-)i jestem z tego dumna i zajme się dopiero pracą jak moje skarby zaczną chodzić do przeczkola:tak:kasa kasa(co innego gdyby naprawde było ciężko)ale moja miłość do bycia z dzieciaczkami jest za silna abym dała je w ręce opiekunki:sorry2:z M uznaliśmy ze to my nasze dzieciaczki wychowamy a potem ze spokojem praca zajmiemy:tak:tzn.głównie chodzi o mnie bo jestem potrzebna dzieciom w domu przyjdzie czas kiedy sie zajme pracą a czasu z dziećmi się nie cofnie:sorry2:ale oczywiście każdy ma inne zdanie ;-)

reklama
friday-1.gif

Ćieść Dziołszki!!!
Widze ze matki polki nadal sie trzymają...ja Wam mówie ze jak urodzą to wszystkie tego samego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie kiepawo chociaz nocka jakoś minęla....
nie mam apetytu, gil po pas i bolące gardlo....zyc nie umierać!!!!
Młody poszedl do przedszkola to ja sie zaraz poloze na trochę....
Jestem dzis jak ta pogoda....szara, zmarznięta i taka bleeeee

Buziaki lalunie:))))

friday-1.gif

Ćieść Dziołszki!!!
Widze ze matki polki nadal sie trzymają...ja Wam mówie ze jak urodzą to wszystkie tego samego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie kiepawo chociaz nocka jakoś minęla....
nie mam apetytu, gil po pas i bolące gardlo....zyc nie umierać!!!!
Młody poszedl do przedszkola to ja sie zaraz poloze na trochę....
Jestem dzis jak ta pogoda....szara, zmarznięta i taka bleeeee

Buziaki lalunie:))))
ale się uśmiałam z tego gila :-D:-D:-D:-D:-D
zdrówka :tak:

Czarodziejka zdrowiek szybko ryba, aż mi cie szkoda..

a ja po zakupach :)
oto moja najwazniejsza dzisiejsza zdobycz:-):cool2:

wyobrażacie sobie co to będzie się działo, tym bardziej że na mojego męża kolor czerwony działa jak płachta na byka:-D;-)
a co tam, szaleć to szaleć..

Filipkowi kupiłam fajne kapciuchy z futerkiem:) też zadowolony! nosi! łał! heh :happy2:

sms od Royanki: Dzisiaj o godz 10.00 urodzil sie SN Alanek Michas.3230g i 56cm.Na sale porodowa trafilam z 9cm rozwarcia o 9.40:-)

Aniu gratulacje:-)

Ostatnia edycja:
sms od Royanki: Dzisiaj o godz 10.00 urodzil sie SN Alanek Michas.3239g i 56cm.Na sale porodowa trafilam z 9cm rozwarcia o 9.40:-)

Aniu gratulacje:-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY TO MOŻLIWE ŻEBY URODZIĆ DZIECKO W 20 MINUT??CZY JA COŚ ZNÓW ŹLE ZROZUMIAŁAM?? cudownie..............:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

[SIZE="4"[COLOR="Black"]]Malenka jest mozliwe aby w 20minurodzic skoro Ania juz miala 9cm jak trafila na porodowke..poza tym skurcze miala od rana..ale porod ekspresowy tylko pozazdroscic..dobrze ze zdazyla dojechac do szpitala:-)[/SIZE][/COLOR]​

sms od Royanki: Dzisiaj o godz 10.00 urodzil sie SN Alanek Michas.3239g i 56cm.Na sale porodowa trafilam z 9cm rozwarcia o 9.40:-)

:-D:-D:-D WIELKIE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
duży synus :-)ale mi sie buźka usmiechneła normalnie humorek mi sie poprawił:-)

która teraz nastepna :-D

reklama
Do góry