reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki :-) za około 2 tyg wychodzimy do domu !!!!!!!!!!! :-):-):tak:Pan docent poinformował mnie o tym wczoraj !! Zapytał się dlaczego nie rzucam się mu na szyję ! :-) Aż się popłakałam ze szczęscia. Będe się uczyć podłączać jedzonko pozajelitowe i podłączać oraz zmieniać opatrunki. Będzie mieć podłączone tylk 8h w nocy więc dla nas to i tak sukces. Inne dzieci są podłączone 24h/dobę :-(

Ok, uciekam i kibicuję nie rozdwojonym :-)
:-D BERSHKA co za cudowne wieści:-)bardzo się ciesze będzie dobrze bo już jest duuuuuzo lepiej :-)

reklama
Dziękuje Kochane, teraz musi już być tylko lepiej. Za dużo Kubuś przeszedł przez te 3 m-ce

a to coś dla relaksu ;-)
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=hOuLiQltSl4&feature=player_embedded"]YouTube- Misia A Misia B[/nomedia]

Bershka- ale sie ciesze z Twoich wiesci!!!!!
To szybciutko wychodzcie!!!!!

GieOsko, Pyszczek ale Wy sie Kochane trzymacie..i niesamowite bo razem!!!! Kochane myslę o Was i trzymam kciuki!!!!

Pyszczku!!!! Mówiłam ci kiedyś że jak jest tego dużo to się czop odkleja!!! Dziś będziesz rodzić... a w nocy na pewno!!!! Super!!! Hura!!!!!!!! Czekamy na wieści.... a może ty już w szpitalu???

Gosia lekarze robią to badanie, ale jak to wygląda to nie wiem.... zielone wody inaczej mówiąc są w tedy gdy dzidzia zrobi kupkę w brzuszku..... od tego ponoć puchną kostki i stopy ale nie jestem pewna na 100% czy to takie są objawy..... moja chrzestna tak miała z synem, ale ona w tedy już w szpitalu była...

A wiecie co wam powiem? Dziś rano wstałam z strasznymi mdłościami....i w sumie już mi troszkę przeszło...ale mnie męczy.. A upławy nadal mam.... bardzo ich mało ale są... Czekam tego poniedziałku jak na zbawienie, niech ten lekarz mi tam pogrzebie i zobaczy co się dzieję.... może to jakaś jelitówka albo coś?? No bo ciążę przecież wykluczam.. okres był i to nie dawno??? Co prawda 4 dni ale był... co się ze mną dzieje??? Rany no...

Pyszczku!!!! Mówiłam ci kiedyś że jak jest tego dużo to się czop odkleja!!! Dziś będziesz rodzić... a w nocy na pewno!!!! Super!!! Hura!!!!!!!! Czekamy na wieści.... a może ty już w szpitalu???

Gosia lekarze robią to badanie, ale jak to wygląda to nie wiem.... zielone wody inaczej mówiąc są w tedy gdy dzidzia zrobi kupkę w brzuszku..... od tego ponoć puchną kostki i stopy ale nie jestem pewna na 100% czy to takie są objawy..... moja chrzestna tak miała z synem, ale ona w tedy już w szpitalu była...

A wiecie co wam powiem? Dziś rano wstałam z strasznymi mdłościami....i w sumie już mi troszkę przeszło...ale mnie męczy.. A upławy nadal mam.... bardzo ich mało ale są... Czekam tego poniedziałku jak na zbawienie, niech ten lekarz mi tam pogrzebie i zobaczy co się dzieję.... może to jakaś jelitówka albo coś?? No bo ciążę przecież wykluczam.. okres był i to nie dawno??? Co prawda 4 dni ale był... co się ze mną dzieje??? Rany no...

tez stawiam na czop ale tak jak pisałam nie rodziłam więc tak mi się tylko skojarzyło :)
niektóre kobiety w pierwszych miesiącach mają krwawienie.... :sorry::sorry: więc....
A test robiłaś ??

tez stawiam na czop ale tak jak pisałam nie rodziłam więc tak mi się tylko skojarzyło :)
niektóre kobiety w pierwszych miesiącach mają krwawienie.... :sorry::sorry: więc....
A test robiłaś ??

No nie nie robiłam...no bo jak przyszła @ to już wiedziałam że nie jestem...a @ miałam strasznie bolesną i obfitą więc myślę że jednak ciąży nie ma... W pierwszych miesiącach zdarzają się krwawienia ale są one mało obfite..

Ja też zerkam czy Pyszczek i Gosia nie urodziły...;-):tak: spokojnie dziewczynki lada dzień będzie po wszystkim :tak: a i to napewno nie są wody płodowe bo wody to normalna woda leci przynajmniej ja tak miałam :tak: raczej pod czop bym to podciągnęła :tak: trzymam kciuki!

Bershka super wiadomość!!! :-) życzę szybkiego powrotu do domku! :tak: i super że tylko w nocy Kubuś będzie miał to jedzonko pozajelitowe :tak:

więcej napiszę po obiedzie...

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego testy owulacyjne wychodzą mi ciągle pozytywnie? Nawet jak miałam @ to testy wychodziły pozytywne, a z dnia na dzień są bardziej intensywne.. Już się pogubiłam z tym wszystkim .... ale tempki nie mierzę bo się obraziłam na termometr:-):-):-):-) dziś dopiero 9 dc... ta druga kreseczka nie jest taki intensywna jak kontrolna ale mocno widoczna....

Do góry