reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny kochane!

Wpadam tylko na chwileczke aby sprawdzic co z Pyszczkiem i Gosia :) Chyba Kochane jestescie jeszcze w dwupaku, co? Ale przynajmniej bedziecie dluzej na maciezynskim-nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)

Dziekuje Wam ecioteczki za smski, gratulacje, trzymanie kciukow! Jestescie Wspaniale!
Nie nadrobie teraz zaleglosci ale pozniej postaram sie byc tu czesciej.

reklama
Dziewczyny kochane!

Wpadam tylko na chwileczke aby sprawdzic co z Pyszczkiem i Gosia :) Chyba Kochane jestescie jeszcze w dwupaku, co? Ale przynajmniej bedziecie dluzej na maciezynskim-nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)

Dziekuje Wam ecioteczki za smski, gratulacje, trzymanie kciukow! Jestescie Wspaniale!

witaj Aniu super ze sie odezwalas:-)jak ALanek sie miewa??I jak tam Twoje samopoczucie??jak widzisz ja i Kasia nie poddajemy sie i nadal 2w1:-)Kasia jutro do szpitala idzie a ja we wtorek...buziaki

Ja od niedzieli jestem w domku, oraganizuje sie. Narazie trudno bo Macius tez w domku-ale jest zakochany w braciszku. Ciagle by go glaskal, calowal. Wiecznie "wisi" nad malym i patrzy...
Alanek dosc duzo spi(jestem w szoku, bo z Maciem bylo odwrotnie) i je, malo kupka(oszczednosc na pampersach, hahha) i jest slodzutki.
Musze niestey isc z nim do ortopedy, bo w brzusiu mial zle ulozona stopke i ma dziwnie wygieta kosteczke wenetrzna :((((( bardzo boje sie, aby nie kulal-bo jak taki przystojniak bedzie wtedy wygladal ;)

Dziewczyny kochane!

NARESZCIE!!!! :-):-):-):-):-) WITAJ KOCHANA :-):-):-)
napisz chociaż jak sie czujecie? jak Alanek? i jak Macius cieszy się z brata?
koniecznie daj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-):tak::-):-)
Buziaki dla Was!!!!!! :-)

witaj Aniu super ze sie odezwalas:-)jak ALanek sie miewa??I jak tam Twoje samopoczucie??jak widzisz ja i Kasia nie poddajemy sie i nadal 2w1:-)Kasia jutro do szpitala idzie a ja we wtorek...buziaki
Ja mam sie dobrze, choc bylam mooocno nacieta i troche boli, ale ogolnie ten porod i samopoczucie po nim sa rewelacyjne w porownaniu do pierwszego. W ogole jeszcze troche, a chyba urodzilabym w samochodzie:zawstydzona/y:, wystarczylo 15-20 minut stania w korku...A to wszytsko dlatego, ze skurcze do samego konca nie byly b:zawstydzona/y:olesne bardzo. Sprzet je wykazywal wczesniej niz ja je czulam!
Kasiu, Gosiu- ja Wam zycze takiego porodu! Naprawde bajka!!!

Aniu super ze tak dobrze wspominasz porod:-)i faktycznie zamoast rosol gotowac trzeba bylo juz jechac do szpitala ale na szczescie zdazylas:-)Ciesze sie ze Alanek grzeczny a Macius zakochany w nim:-)a m w domku??

dziewczyny a mi prawie od rana cieknie cos z piersi..czy to cos znaczy ze np porod nastapi w ciagu 24godz??

uciekam na to miasto buziaki

Ja od niedzieli jestem w domku, oraganizuje sie. Narazie trudno bo Macius tez w domku-ale jest zakochany w braciszku. Ciagle by go glaskal, calowal. Wiecznie "wisi" nad malym i patrzy...
Alanek dosc duzo spi(jestem w szoku, bo z Maciem bylo odwrotnie) i je, malo kupka(oszczednosc na pampersach, hahha) i jest slodzutki.
Musze niestey isc z nim do ortopedy, bo w brzusiu mial zle ulozona stopke i ma dziwnie wygieta kosteczke wenetrzna :((((( bardzo boje sie, aby nie kulal-bo jak taki przystojniak bedzie wtedy wygladal ;)
Fajnie że Maciuś taki kochający czuły brat :tak::-) a stópką się nie martw napewno trochę ćwiczeń potem buciki ortopedyczne i wszystko będzie dobrze :tak: najważniesze żeby od samego początku być pod kontrolą :tak:

dziewczyny a mi prawie od rana cieknie cos z piersi..czy to cos znaczy ze np porod nastapi w ciagu 24godz??

Gosiu to napewno już siara Ci cieknie ale czy poród tuż tuż z tego powodu to nie wiem, jedno jest pewno nieługo urodzisz :tak::tak::tak:
co do męża to ach te chłopy...no żeby kobiete prawie rodzącą na miasto wysyłać :wściekła/y:;-);-)​

Gosiu nie bardzo widac na zdjęciu na nk koloru tego płaszczyka ...ja wybrałam fioletowe bo te drugie mają taki kolor wpadający w pomarańcz, jesli miałabym sobie kupować to wzięłabym czarne lub brąz ale inny odcień..

Patrysiu czyli najpierw leżałaś na patologii tydzień, a potem wzieli Cię na porodówkę tak? Właśnie ja nie wiem na jaki oddział idę, ale chyba na patologię :sorry: Widzisz ja jutro będę już 5-6 dni po terminie, czyli już i tak dobrze że chociaz tyle w domu przesiedziałam, a w niedzielę zaczynam 42 tydzień, więc sądzę że już po niedzieli najpóźniej powinni wywoływać :sorry:Na plus przemawia fakt że będę pod opieką lekarską i jakby się coś działo to będę spokojna, no i te badania jak mówisz :tak: Muszę to przetrwać, wiem że może być ciężko, ale pocieszam się myślą, że jak już będziemy ze szpitala wracać do domu, to w trójeczkę - ja, M i Sebuś :-)

Royannko kochana jestes wreszcie! Widzisz dobrze mówiłam że Ty wrócisz do domku, a my z Gosią jeszcze będziemy z brzuchami chodzić :-D:sorry: Aniu jak tam się czujesz i Alanek??? Buziaki dla Was! :-)

reklama
ROYANNA witaj bardzo się ciesze że do nas zawitałas:-)jak się czujesz jak Alanek i czekam na fotki:-)

Upss niezauważyłam strony kolejnej a tu juz opisałaś co u was tak wiec ciesze się że jest ok a stópką się nie martw wszystko bedzie dobrze:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry