reklama
Patrysiu az mnie dreszcze przeszly ze to juz niedlugo...ale cudownie niedlugo bedziesz Alanka tulila i tulila...
ja tez jestem po 2 cesarkach,teraz czeka mnie 3
cudne malenstwo,samo sie wyspi i jeszcze mozna wszystko przy nim zrobic
ja tez jestem po 2 cesarkach,teraz czeka mnie 3

Kubuś zjadł zupkę aż miło i wołał jeszcze :-) spał 2h a ja zrobiłam wszystko w mieszkanku
cudne malenstwo,samo sie wyspi i jeszcze mozna wszystko przy nim zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czarodziejko[/B] a jak tam u Ciebie?
Jestem Jestem
U mnie dzis b. dobrze....no i jak u mnie lepiej to oczywiscie pol domu posprzatalam, pomylam podlogi i pranko zrobilam...ciekawe o ktorej godzinie zacznę kwiczeć ze mnie kręgosłup boli
No tak ze mna jakos jest zamiast odpoczywac te ostatnie chwile to ja rypie...

Nocka minęla spokojnie nic nie łupało i synek nie kaslal.wiec ok...
Na pordówkę jeszcze się nie wybieram.......
Juz 3 Lutówki cieszą sie swoimi maleństwami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Paula25
szczęśliwa :)
Hello :-)
My już po spacerku
byliśmy odwiedzić babcie i przy okazji zrobiliśmy jej zakupy bo ona rzadko kiedy teraz z domu wychodzi także babcia bardzo się ucieszyła z naszych odwiedzinek
Bershka no proszę jaki grzeczny synek
Czarodziejko cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze tylko żeby to sprzątanie jutro się nie odbiło ;-) powinnaś teraz się oszczędzać jak chcesz żeby synuś jeszcze trochę posiedział
Patrysiu już dawno miałam się zapytać...skąd ta teoria że po cc nie można przeterminować następnej ciąży? nigdy o tym nie słyszałam
Pati jak tam u Was zima? słyszałam że w Anglii szkoły pozamykali
Agniesiak a jak Twój brzusio?
Kingi tutaj brakuje :-(
Pozdrawiam :-)
My już po spacerku

Bershka no proszę jaki grzeczny synek

Czarodziejko cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze tylko żeby to sprzątanie jutro się nie odbiło ;-) powinnaś teraz się oszczędzać jak chcesz żeby synuś jeszcze trochę posiedział

Patrysiu już dawno miałam się zapytać...skąd ta teoria że po cc nie można przeterminować następnej ciąży? nigdy o tym nie słyszałam

Pati jak tam u Was zima? słyszałam że w Anglii szkoły pozamykali

Agniesiak a jak Twój brzusio?

Pozdrawiam :-)
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
PAULA mój gin twierdzi że to nie jest dobrze(i mi to nieprzeszkadza:-))jak po cc jest się po terminie bo i macica już nie taka mocna bo wiadomo maluszek większy itp.co z raną może się coś dziać co tak dla bezpieczeństwa czeka tylko do dnia terminu
CZARODZIEJKA spokojnie spokojnie jeszcze styczniówki nierozpakowane
ale jak tak dalej pójdzie spokojnie mozecie zacząć od połowy stycznia bo u nas idzie pełną parą

CZARODZIEJKA spokojnie spokojnie jeszcze styczniówki nierozpakowane

Sylwia75
Mama Super Synków:)
Pytałyście o termomerty elektroniczne.. ja nie wyobrazam sobie go nie mieć .. poprostu nie mam cierpliwosci do zwykłego.. :-) W każdym razie polecam firmy "Microlife"
Dokładny termometr Microlife MT 1622GT- b. dokł. (868025806) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Gieoska.. może taki Ci sie spodoba?akurat dla dzieci maałych .. albo ten ktory wyżej dałam linka..
Microlife bezpieczny TERMOMETR w SMOCZKU smoczek (879555828) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Patrysia... zaciskam kciuki !!
))
Pozdrawiam :*
Dokładny termometr Microlife MT 1622GT- b. dokł. (868025806) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Gieoska.. może taki Ci sie spodoba?akurat dla dzieci maałych .. albo ten ktory wyżej dałam linka..
Microlife bezpieczny TERMOMETR w SMOCZKU smoczek (879555828) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Patrysia... zaciskam kciuki !!
Pozdrawiam :*
PAULA oj tak zima dotarla i do nas.Wczoraj szkola byla zamknieta ale juz dzis byla czynna.Wczoraj zjezdzalismy z gorki na sankach na polu golfowym,ale byla zabawa,ulepilismy balwanka,byla swietna zabawa;-):-)dzieci sie wyszalaly.Anglia nie przygotowala sie na zime,lod na drogach nawet sola czy piachem nie posypane.A Ty PAULA jak sie czujesz?

Paula25
szczęśliwa :)
U nas ma sypać śnieg cały weekend! 
Pati czuję się dobrze poza tym że co jakiś czas robi mi sie niedobrze i mam cofki ale to chyba normalne w moim stanie ;-)
dzisiaj przyszła do nas ciocia i powiedziała że już widać mi brzuszek :-) (a byłam w luźnej bluzie)
Życzę Wam miłego wieczoru dziewczynki
M właśnie usypia Kacpra a potem mamy sobie obejrzeć jakiś film na dvd
Buziaki

Pati czuję się dobrze poza tym że co jakiś czas robi mi sie niedobrze i mam cofki ale to chyba normalne w moim stanie ;-)
dzisiaj przyszła do nas ciocia i powiedziała że już widać mi brzuszek :-) (a byłam w luźnej bluzie)

Życzę Wam miłego wieczoru dziewczynki

M właśnie usypia Kacpra a potem mamy sobie obejrzeć jakiś film na dvd

Buziaki
Czarodziejka
Fanka BB :)
Paula no brzunek bedzie z dnia na dzien sie zaokraglal....to juz nie tak jak w pierwszej ciązy gdzie widac go dopiero po 4 miesiacu
))))
Pati- a jak Ty sie miewasz? jak Twoja forma?
Cos tu dzis pusto??????
Ciekawe czy Kinga czasem do nas zaglada?
Pati- a jak Ty sie miewasz? jak Twoja forma?
Cos tu dzis pusto??????
Ciekawe czy Kinga czasem do nas zaglada?

reklama
K
Kinga85
Gość
..jasne ze do was zaglądam i czytam... nie zostawię was bo za mocno się z wami czuję związana.. kochane mojeCiekawe czy Kinga czasem do nas zaglada?![]()
u mnie pomalutku... ale bez szaleństw. Chodzę na terapię....
Paula brzusio bedzie widać już oj bedzie..
Czarodziejko widze ze u ciebie dobrze co mnie cieszy, oszczedzaj sie jednak bo za duzo pracujesz moja droga. jeszcze troszeczkę i bedziesz juz miala malenstwo przy sobie
patrysia ty to już na daniach praktycznie!
Joluś ciesze się że Kubus ma sie tak dobrze i ładnie wam przybiera
Honiu powodzenia na wizycie u lekarza. bedzie dobrze na pewno
Gosia na pewno bedzie lepiej i zmiana mleczka pomoze.
anufifi 3mam kciuki za twoją środową wizytę u gina
ciesze sie też że u Beti wszystko dobrze
kiki śliczne zdjecia jak zawsze
Dzastina pozdrawiam i ciebie ciepło rybka. ciesze sie ze ci juz lepiej.
Wszystkie was pozdrawiam
brakuje mi was i to bardzo.
obiecuję że co jakiś czas się odezwę.
Buziaki***
Podziel się: