reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje kobitki za miłe słowa co do Alanka:-)

Ja tak w doskoku zobaczyć co tam naskrobałyście tu ;-)
Ja czekam na M i widze że już jest przyjechany:tak:

reklama
ryba30 co za wiadomość! serdecznie gratuluję Ci :tak::-) super!
kindzia żyję ale dziś miałam taki flakowaty dzień... :sorry2: nic mi się nie chce..

witam wieczorowa pora

Kinga wysłałam zaproszenie:):) no własnie nie ma to jak "sfalaczały" dzien... jutro bedzie lepiej..
spojrzenie Filipa powalajace............ wow
Tusia, Dzastina, Anufifi wybaczcie jak czasem moje posty wydadza sie Wam "naiwne", przeczytałam troche i wiem ze czasem było Wam bardzo ciezko i zycie zweryfikowało to całe "planowanie"........... tyle cykli staran, badan, nadziei, kreseczek na tescie... wylanych łez... szczescia i rozpaczy...
nie mam tych doswiadczen....
Ja tak jak kazdy mysle ze uda sie od razu... wiec moge wydac sie w swoich postach troche "naiwna"................
Prosze wescie na mnie poprawke.........
Komp mi tak spowalnia ze zaraz padne.................

Pytanko
dziewczynka : 2-3 dni wczesniej
a chłopiec: codziennie czy tylko w owu? jak to w koncu jest?

Miłego.............

Miłego............

Ostatnia edycja:
kindzia zaproszonko na nk przyjete, miło cię gościć dziekuje:)
a co do mojego synka ach on potrafi powalić swoim urokiem:-D:tak:;-)
patrysia Alanek rzeczywiście śliczne dziecko!:-)
Paula nie martw się tak na pewno nic poważnego się nie dzieje. Bierzesz luteinę oszczedzasz się i bedzie okej na pewno:)
tusia ja też trzymam kciuki mocno za ciebie! :tak:
Dzastina i tobie się uda zobaczysz kochana.. ja to czuję doslownie ;-)

...a teraz sobie odpalam triler, otwieram piwko i jest mi fantastycznie :cool2::-)

Witam wieczorkiem...
Byliśmy z Kacprem u ortopedy i niestety ma płaskostopie, musi nosić buty z usztywnianą piętą i wkładką ortopedyczną a także robić ćwiczenia stópek....za pół roku do kontroli.

Dzastina, Agniesiak, Ryba, Kindzia dziękuje Wam trochę mnie uspokoiłyście :tak: ja nigdy tak nie miałam i żaden gin mi o tym nie mówił dlatego się przestraszyłam :-( już nie mogę się doczekać kiedy zaczne czuć ruchy wtedy będe spokojniejsza :tak:

Dzastina u mnie jest odwrotnie bo z OM wychodzi 14tc a z USG 1-2 tyg. więcej...ale ponoć takie różnice mogą być...hmm...
co do płci to nie znamy i lekarz narazie nic nawet nie sugerował....może na następnym USG poznamy płeć :tak:
Dzastina jeśli chodzi o Twoją @ to ja nie mam pojęcia, ale może lepiej skontaktuj się ze swoim ginem on będzie wiedział najlepiej :tak:

Ryba jeszcze raz serdecznie gratuluje i bardzo się cieszę :-) uważaj na siebie i dużo odpoczywaj :tak:

Agniesiak dzięki za przepis :-) może kiedyś wypróbuje :tak: narazie zabieram się za rogaliki mam zamiar upiec na Tłusty Czwartek :tak:

Tusia nie ma za co ;-) wiesz że mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak: będzie dobrze!!! :tak: a po robieniu obiadu poprostu dobrze myj ręce ;-)

Kinga główka do góry jutro będzie lepiej :tak: piękny nowy suwaczek z przystojniakiem Filipkiem :-) p.s. miłego wieczorku :-) no i dziękuje za słowa otuchy :tak:

Kindzia myślę że każda z nas tutaj myślała kiedyś że uda się od razu dopiero życie i doświadczenia zmieniły nasze myślenie, ale pamiętaj że nadzieja jest zawsze i trzeba wierzyć że się uda jak nie za pierwszym to za którymś razem napewno :tak:

A ja zmykam się myć i jeszcze w łóżku obejrze sobie dzisiejszy odcinek Majki bo nie oglądałam ;-)

Miłego wieczorku :-)
Do jutra. Buziaki

reklama
ryba wielkie gratulacje zycze zdrowych spokojnych 9 miesiecy

paula odpoczywaj i nie denerwuj sie ..po badaniu moze wystapic plamienie..

anufifi jeszcze troszeczke i bedziesz miec obce wyciete i zaswieci slonko..

pyszczku to sebus kochany ladnie ci spi..i zobacz wystarza mu tylko cycek ja zawsze wieczorem dawalam jedna butelke..

bereshko to gadúla z kubulka juz pol roczku jak ten czas leci..

patrysiu alanek przekochany a jak juz gawirzy no nie moge..

kinga to urlop maly sie udal..juz kacyk wyleczony?

pozdrawiam wszystkie dziewczyny jak jestescie..

i zycze dobrej spokojnej nocy..

derya dilar skonczone 5 miesiecy..;-):tak::-)

i jeszcze raz moj derya dilara..;-)

Załączniki

• DSC01972.jpg
    DSC01972.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC01973.jpg
    DSC01973.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC01976.jpg
    DSC01976.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC01977.jpg