reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki wam kobitki jest lżej na duszy że aż chce się uśmiecać:tak:jeszcze raz dziękuje:tak:

Przyznali nam świadczenia pielęgnacyjne na Kubulkę do 2013r. :-) z tej komisji lekarskiej na której byłam
suuuper:-D
Patrysiu mój Kubulka był kilka razy podtrzymywany przez respirator, miał zapalenie płuc i mnóstwo mnóstwo innych rzeczy po drodze i zobacz jaki chłop :-) główka do góry !!! wyjdzie z tego. Ja Ci to mówię
wiele razy siostre uspokajam właśnie mówiąc o Kubusiu że bidulek tyle wycierpiał a teraz rośnie z niego silny duży chłopczyk:tak:

reklama
Patrysiu będzie wszystko dobrze zobaczysz.... modlę się za Słoneczko i wspieram duchowo twoją siostrę...

Pajka na bank będzie wszystko dobrze.. a robiłaś może test papa? A ty Paula? Robiłaś??? Ja z Czarkiem robiłam..byłam później spokojniejsza...

Dziewczynki kochane na betę ide jutro... dziś nie byłam bo mąż mi auto rano zabrał i nie miałam jak jechać.... jutro wszystko się okażę...

Anufifi gdzie ty jesteś?????

tak robiłam i wysszedł idealnie lekarka była w szoku, ale podobno to i tak nie daje 100% gwarancji, ze dzidzius bedzie zdrowy, ale mysle pozytywnie:)
dziewczyny czy w H&M są ogrodniczki ciążowe wiecie moze?? bo poszukuje:)

Paajka nie wiem czy są ogrodniczki ale jak byłam w H&M to oglądałam ciuszki ciążowe bo myślałam, ze to są takie zwykłe dla kobiet bez brzuszka :-D są super, idź sobie pooglądać :tak::tak: ogrodniczki-spodnie są takie antykobiece :zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba ze ogrodniczka mini :tak::tak::tak::tak:

Patrysiu dobrze, ze Twoja siostra ma Ciebie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paajka nie wiem czy są ogrodniczki ale jak byłam w H&M to oglądałam ciuszki ciążowe bo myślałam, ze to są takie zwykłe dla kobiet bez brzuszka :-D są super, idź sobie pooglądać :tak::tak: ogrodniczki-spodnie są takie antykobiece :zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba ze ogrodniczka mini :tak::tak::tak::tak:

powiem Ci, ze ja mierzyłam i mi pasują bo w zwykłych ciążowych spodniach nie umiem chodzic bo mają taką silną gumke, ze wszystkie usunęłam bo tak mnie dusiły! i teraz wszystkie mi spadają! A mi chodzi o cos w czym bede sie czuła wygodnie :)

w H&M są wygodne spodnie ciążowe ale pewnie nie kazdemu mogą takie pasować. Ja kupiłam z takim dużym mięciutkim zapasem na brzuszek a później nosiłam po ciąży ale cena jest wysoka...bo ok. 180zł. Ale jednak ta firma chyba najbardziej dba o kobiety w ciąży :tak::tak: więc warto

nie ma kuriera z wózkiem :-:)-:)-:)-(

[COLOR="#0000ff"[COLOR="#000000"]]Paula[/COLOR] wszystkiego najlepszego:-)ja mam urodzinki w sobote hehe[/COLOR]​

Bershka ile wazy ten Twoj nowy wozio??

jolu cieszesie ze przyznali czy swiadczenie dla kubusia..super..u deryi wszystko ok..zabka nie ma i tez juz dobrze siedzi i w chodziku tez dobrze juz chodzi..czekam na fotki kubusia ubranek i wozeczka jak przyjdzie,,,

reklama
Witam dziewczynki :-)
Ojejku jak miło :-):-):-)

Paula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!:-):-):-):-)
sto lat sto lat..... :happy:

PAULKO NASZA KOCHANA 100 LAT ,DUŻO ZDRÓWKA
I SPEŁNIENIA MARZEŃ
.:tak:Zobacz załącznik 221075Zobacz załącznik 221076
sto lat sto lat.... Wszystkiego najlepszego paula!!!!

rzeczywistości piękniejszej od marzen!!!
PAULKA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN,SPELNIENIA ,MARZEN,NAWET TYCH NAJSKRYTSZYCH,ZDROWKA ,DUZO MILOSCI,POWODZENIA W ZYCIU ZAROWNO PRYWATNYM JAK I ZAWODOWYM:-)
Paula- wszystkiego najlepszego!!!!
paula sto latek..
STO LAT PAULA KOCHANA!!!!!

PAULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA ZDROWEJ CIĄŻY I RADOŚCI Z MACIEJA I MĘŻA!!!!
Paula WSZYSTKOEGO NAJLEPSZEGO :)

Dziękuje Wam wszystkim kochane za piękne życzenia :-):-):-)

Patrysiu ja mam Kacperka nie Maciejka ;-)

Ja dzisiaj mam przyjemny dzionek, rano dostałam od męża i synka bukiet tulipanów i kolczyki :-) mąż także kupił mi moją ulubioną roladę z bitą śmietaną i galaretką (zamiast torta) :tak::-)

A w tej przesyłce od koleżanki (wytrzymałam i otworzyłam dopiero dzisiaj) była kartka i koszulka z napisem: Nie jestem 30 latką! Mam 18 lat i 12 letnie doświadczenie :-)

My już po spacerku, w słoneczku jest bardzo przyjemnie :tak::happy:

Do góry