reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I ja sie przylaczam do zachwytow nad Twoja coreczka Kiki :))) Jest taka ladna, slodka-ach, tlko ja przytulac i calowac!
A i moj Alus to pieszczoch, czesto lezy nieruchomo na moich rekach, nadstawia twrzyczke, szyjke, rozdziawia usteczka i czeka az bede go calowac, muskac ustami :) i nie rusza sie ani troszke, tylko kacik us mu sie podnosi w usmiechu :)))
Tusiu, dobrze ze idziesz do gina :)
Patrysiu, wkleje, wkleje jakies foto...moze nawet jutro :)

w H&M są wygodne spodnie ciążowe ale pewnie nie kazdemu mogą takie pasować. Ja kupiłam z takim dużym mięciutkim zapasem na brzuszek a później nosiłam po ciąży ale cena jest wysoka...bo ok. 180zł. Ale jednak ta firma chyba najbardziej dba o kobiety w ciąży :tak::tak: więc warto

nie ma kuriera z wózkiem :-:)-:)-:)-(

ja pojechałam do jednego h&m i sie okazało,z e w ogóle nie mają w tym sklepie ciążowych rzeczy masakra jakas :(

śliczna:)

witam wieczorkiem :happy:
dzisiaj nie miałam nawet czasu z Wami posiedzieć....co chwilkę ktoś przychodził ;-)
Ale Kacperek już śpi a my z M będziemy oglądać tv to postaram się coś nadrobić :tak:

A tutaj zdjęcie w koszulce, z brzuszkiem i z Kacperkiem :-)

30..jpg 30_1..jpg 30_2..jpg

Paula- jaka sliczna piłeczka sie nam rysuje na zdjęciu :)))
No juz nie da sie ukryć ze pod serduszkiem nosisz dzieciatko :))))
Slicznie z synkiem wygladacie....
Jak bedziesz miala córeczke z takimi włoskami jak Ty...ehhh marzenie:))))

Kiki- córcia mała modelka...

Pajka- jesli chodzi o ubrania ciązowe to polecam nastepujace sklepy:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl

Ostatnia edycja:

Kiki- córcia mała modelka...

Pajka- jesli chodzi o ubrania ciązowe to polecam nastepujace sklepy:
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl

dziekuje Ci bardzo :)))
dzisiaj mierzyłam spodnie ciążowe biodrówki oj jakie wygodne ja nie moge miec ciążowych z tym panelem bo one mi uciskają pod piersiami albo brzuch i mnie strasznie mdli :( nie wiem dlaczego tak reaguje, chociaz zawsze musiałam miec w obwodzie staniki wieksze bo mnie uciskały i mnie mdliło dlatego myslałam o ogrodniczkach albo własnie takie biodrówki.

Paula bardzo ładny brzuszek już masz :)) sliczne zdjecia

Agniesia dodała zdjęcie Tomaszka na NK !! :) można zobaczyć dzidziusia, sliczny :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko ok i w ogóle wszystko jest w porządku :-) no to chyba jednak chłopka u Ciebie skoro kolejny raz potwierdzony :tak: gratulacje! :-) niech rośnie zdrowo! :tak:

Dzastina trzymam kciuki za jutrzejszą betkę!!! :tak: czas pokaże co będzie.... pamiętaj że nam się zawsze możesz wygadać! :tak: Dzastina ja testów papa nie robiłam.

Gosiak fajne mieszkanko takie 2 poziomowe :tak: chętnie obejrzałabym fotki...;-)

Kiki u mnie samopoczucie dobre :tak: a dzidzia kopie ale narazie sporadycznie, czasami muszę się skupić i wsluchać żeby coś poczuć ;-) jednak i tak jestem szczęśliwa jak chociaż raz dziennie da znać o sobie :-) a z czasem będzie częściej i mocniej :tak: Kiki śliczna ta Twoja księżniczka, masz ją jedną to możesz ją stroić :tak::-)

Pati fajnie że do nas zajrzałaś, zaglądaj częściej :tak: Agniesiak urodziła 28 lutego :happy:

Royanna dożo zdrówka dla Was!!!! i Ty nabieraj sił! :tak:

Bershka serdecznie gratuluję że przeznali Wam te świadczenia :-) zresztą to było wiadome :tak:

Patrysiu masz jakieś nowe wieści o Bartusiu? ja nadal się modlę o jego zdrówko!!! no i dla Was też zdrówka nich przeziębienia Was omijają :tak: a z tą rogówką to facet dał ciała :wściekła/y:

Właśnie też przez ostatnich kilka dni myślałam o Anufifi....dawno nic nie pisała :-(

Tusia dobrze że jednak idziesz jutro do gina! będzie dobrze! :tak:

Paula bardzo ładny brzuszek już masz :)) sliczne zdjecia

Dziękuje dziewczynki :-) nie da się ukryć brzuszek coraz większy :tak:

Czarodziejko akurat dzisiaj wyszłam beznadziejnie :zawstydzona/y: włoski nie umyte, odrosty takie że szok :szok: muszę coś z nimi zrobić....nie chciałam farbować w 1 trymestrze ale teraz już chyba jest bezpiecznie co?

Agniesia dodała zdjęcie Tomaszka na NK !! :) można zobaczyć dzidziusia, sliczny :)))
czyli już wyszli ze szpitala :-) a ja nie mam Agniesiak na nk :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja dzisiaj tylko na chwilę, bo jakaś zmęczona jestem, a znowu siadam do pisania...
Ale Paula Tobie muszę napisać, bo dzisiaj Twoje święto Kochana! :) Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia dla Ciebie i maluszka w brzuszku, pomyślności, dużo radości, prawdziwych przyjaciół wokół, no i oczywiście miłości, spokoju i harmonii w małżeństwie! Niech Cie tam dzisiaj Paweł wytuli i wycałuje, hehe
Sto lat sto lat!

reklama
a to nasze wozidło

z opcją nawet spania, z tym daszkiem w dół super sprawa

a tu mój Kubulka jak już sięgapo notatki z uczelni :-D i siedzi sam

Do góry