reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja jeszcze nie łapie, więc więcej będzie dla WAS, a Tobie Idarnowska, wielkie gratulacje i szczęśliwych tych 9 miesęcy z fasolinką pod serduchem

gusia, gizia, mam malą prośbę i sugestie o to abyście wstawiły suwaczki, chyba było by nam prościej i nie musiałybyśmy za każdym razem pytać na jakim etapie jesteście

a wogóle to zmieniłam w pracy komputer i nie działa jak należy, nic nie moge wstawić do tekstu, więc przepraszam,że taki "łysy"

powodzenia kolejnym testującym

miłego dnia

reklama
Cześć Dziewczyny!!
U nas niestety leje, jeszcze trochę to dostanę deprechy.
Bartuś nadal kicha i kaszle, więc jesteśmy uziemieni w domu. Moje dziecko już świra dostaje... Jak długo można oglądać bajki i bawić się autkami...
Pozdrawiam wszystkie staraczki!

jestem jestem :-)
Idarnowska - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiscie lapie fluidki :tak:
wczoraj bylam na delegacji w Starachowicach od 6-22 ledwo zyje :wściekła/y:
dzis znow ciezki dzien jutro z to bede odpoczywac :-)
no i zaczynam odliczanie do kolejnych staranek
zadnych testow nie bede robic nie mam juz do tego sily bedzie co bedzie ( choc wiem ze i tak do konca nie wyluzuje :dry:)
milego dnia zycze i zmykamdo roboty

zaczynam odliczanie do kolejnych staranek
zadnych testow nie bede robic nie mam juz do tego sily bedzie co bedzie ( choc wiem ze i tak do konca nie wyluzuje :dry:)

bedzie co będzie jak piszesz, a będzie dobrze i z sukcesem i tego się Trzymaj

a u nas pogodowo jakby lepiej, przynajmniej jest sucho, i chyba będzie słonecznie, ale tak na 100% to będzie wiadomo koło południa

życzę miłego i spokojnego dnia

K_asiu przykro mi z powodu @.
Dziewczyny życzę wam samych słonecznych i obfitych w fasokowe nowiny dni

Cześć!!
Ja tylko na chwilunie, bo brzdąc też już wstał...
K_asiu!!! I tak trzymać - będzie dobrze! Jeszcze obie pochwalimy się fasolkami na Święta!!
Trzymam kciuki za wszystkie starające się.
Dziś zpowiada się ładny dzień u nas. Słońce wyszło, jest zimno ale jest słońce!!
Miłego dnia dziewczyny!!!!

reklama
właśnie dziewczyny...
ja też ostatnio doszłam do wniosku, że kolejny miesiąc bez żadnych testów...
A póki co czekam na @, tak do dwóch dni myślę, że się zjawi, na razie to mnie wszytko boli i denerwuje...
Eliczek... a Ty już za tydzień uwolnisz kolejne jajeczko..., oby tym razem coś z niego wyrosło...
będę trzymać kciuki...

Do góry