reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gusia!! Dzięki słońce, ja mam nadzieję, że będzie nas więcej przyszłych Mam na Święta!!!
Ja już trenuje... a co! ;-)
Trzymam też i za Ciebie kciukaski i oczywiście za wszystkie dziewczyny!!
Miłego dnia!!

reklama
Czesc dziewczynki

Eliczku jestem i wateczek nie umrze.

Gusia 80 a moze @ nie pojawi sie przez pare miesiecy- trzymam mocno kciuki za fasolke.

Dzieńdoberek, witam się i ja.Informuję że dziś temperaturka wzrosła mi aż nadto, 37,77-efekt choroby,kurcze,rozłożyło mnie na maksa, synalek też zagilany,ale nie ma gorączki na szczęście (choć kiepsko spał w nocy).Ja dziś w domku cały dzionek,niestety,nie mam czasu na chorowanko

Cześc kobietki. Mój synuś niestety też się rozłożył na maxa. Dostał antybiotyk. Życie jest do bani

witam Was serdecznie!!!
dzisiaj witam się z Wami dosyć późno,ale taki nawał pracy, że nie wiadomo w co ręce włożyć, a rzadko tak bywa przy piątku, ale praca już załatwiona, więc Was odwiedzam Kochane

i życzę szybkiego powrotu do zdrowia wszystkich chorowitkom i waszym dzieciaczkom również - dużo słoneczka i zdrowia

i tradycyjnie sukcesu II kresek, szczególnie tym staraczkom, które zaczynają nowy cykl starań, powodzenia

a wogóle to miłego weekendu
pozdrawiam

No Dziewczynki!!!
Ja też Was witam bardzo serdecznie!!!
No to mamy komplet chorych dzieci. Moje, Dorotki, Kasi. Dobrze, że reszta się jakoś trzyma.
Ja mam w domu dwóch moich facetów chorych...
Niestety też ostatnio odczuwam nerki... Oby już zima się skończyła.... Jak ja nienawidzę tego okresu!
Buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!!

witajcie
ufff juz po ciezkim tygodniu ale przyajmniej zarobilam sobie troche na nadgodzinach
widze ze dzieciaczki sie wam pochorowaly zycze duzo zdrowka
kto pierwszy teraz do testowanka??
mam nadzieje ze okres bez II kreseczek zakonczony :-)
icon10.gif

reklama
Cześć K_asiu!! Cos Cię ostatnio mało było na naszym forum....
Nie wiem kto teraz testuje... Ja zaczynam staranka.
Moje następne tesstowanko wypada w samą wigilię - może wymodlę prezencik na gwiazdkę i urodzinowy - byłoby super.
Jak widzę K_asiu, Ty dopiero po świętach, testowanko?
Życzę powodzenia tym razem!!
Tobie i oczywiście wszystkim staraczkom!

Do góry