R
rouż
Gość
Trzymamy kciuki aby Maja dostala sie do przedszkola!hej dziewczyny!!
Wczoraj skladalam papiery dla Mai do przedszkola wyniki dopiero 7czerwca...mam nadzieje ze sie dostanie tam gdzie chcemy:-) (...)
Royanko kupilam Kacprowi jane carrera aniversario
Uploaded with ImageShack.us ale teraz sie zastanawiam czy aby napewno on byl mi potrzebny bo nie umiem sie pozbyc mojego buzza:-(
Gieoska, piekny wozio...ale dla mnie za drogi
Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa! A jak bedzie dziewczynka to super! A jak chlopiec-to tez super!Witam....dziekuje za pamiec....a wiec hmmmm...wszystko ok ....jak narazie 3kg na plusie( czyli od ostatniej wizyty nic nie przytylam :/ )....a co do plci.....jak to pani doktor powiedziala ''JEST SZANSA NA DZIEWCZYNKE''....ale narazie nie powie mi na 100 procent ( i nie nastawiaj sie tu czlowieku: ))
Sliczny dzieciak, chociaz pyskujacy
Pomodle sie...Witam..
Już późno, cały dom śpi a ja nie...
Dziś wieczorem dostałam silnego bólu brzucha, zadzwoniłam do ginka. był akurat na dyżurze w szpitalu więc kazał przyjechać.
Macica rozpulchniona, szyjka wysoko ale jeszcze całkiem nie zamknięta.... diagnoza? bardzo wczesna ciążą. Zalecenia ; Duphaston 2x1 i luteina dowcipnie 2x1 i leżenie plackiem... za 2 tygodnie do kontroli... boję się strasznie... nie powiedziałam jeszcze niczego nikomu, nawet M nie wie... boję się że po raz kolejny czarny scenariusz sie powtórzy... i nie chce żeby M przechodził przez to samo... staram sie myśleć pozytywnie ale ..... wiadomo jak to jest.... buziam was kochanę.... i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..
Jestem, jestem...(...)
Royanko,Pyszczku gdzie jestescie??
(...)
Ryba! Ty to laska jestes! A brzusia prawie nie widacWitam się.
Dzastina, kciuki zaciskam i pomodlę się.
Gieoska, to wtrącanie się dziadków w wychowywanie dzieci jest okropne. Mieszkaliśmy z moimi rodzicami przez prawie 3 lata i moja mama nigdy się nie wtrącała jedynie dawała mi rady, a teraz mieszkamy z teściową (właściwie to ona mieszka z nami) niecały rok i już nadrobiła z nawiązką za te lata. Oczywiście ja sobie nie pozwalam, ale to jak grochem o ścianę, do tej baby nic nie dociera.
U nas zachmurzyło się i wygląda jakby miało padać buu....
Ja czuję się dobrze i gdyby nie uwidoczniony brzuch, to tak jakbym wcale nie była w ciąży.
A to mój brzuch:
Zobacz załącznik 244639
Jest większy niż na tym etapie miałam w pierwszej ciąży.
Juz jestem(...)
Pyszczku, Royannko gdzie się podziewacie?
(...)
Bedzie duzo smiechu, nerwow ze strony malego(...)
Royannko zaczęłam kłaść Sebkowi zabawki na wysokości szyji po bokach tak jak pisałaśzobaczymy co z tego będzie
(...)
Pajkaaa, Bershka, sliczne ciuszki dla dzieciaczkow macie
Ja nie zagladalam na bb, bo moj maz wczoraj, dzis i juztro ma wolne, zalatwialismy troche spraw, bylam u gin, moj maz siedzial przy laptopie bo "obrabial" film z kamery o Alanku i tak to bylo
Ale ciesze sie ze pamietacie o mnie
teraz czekam na widomosc od jednej dziewczyny z bb ze Szczcecina bo chce sie spotkac aby odkupic pare rzeczy dla synka
Pozdrawiam Was cieplutko!!!
Milego wieczoru!