R
RiSiA
Gość
Pajkaa a gdzie zamawiacie meble? pytam bo ja powoli rozglądam się za meblami do pokoju chłopakówteraz jeszcze nie będę kupować bo remont nas trochę będzie kosztował a do tego OC nam się kończy ale w niedługim czasie będę chciała coś kupić
![]()
Paula ja zamawiam w takiej firmie koło mojego domu więc troszkę miałabyś daleko.
Witam..
Już późno, cały dom śpi a ja nie...
Dziś wieczorem dostałam silnego bólu brzucha, zadzwoniłam do ginka. był akurat na dyżurze w szpitalu więc kazał przyjechać.
Macica rozpulchniona, szyjka wysoko ale jeszcze całkiem nie zamknięta.... diagnoza? bardzo wczesna ciążą. Zalecenia ; Duphaston 2x1 i luteina dowcipnie 2x1 i leżenie plackiem... za 2 tygodnie do kontroli... boję się strasznie... nie powiedziałam jeszcze niczego nikomu, nawet M nie wie... boję się że po raz kolejny czarny scenariusz sie powtórzy... i nie chce żeby M przechodził przez to samo... staram sie myśleć pozytywnie ale ..... wiadomo jak to jest.... buziam was kochanę.... i błagam nie gratulujcie mi ....tylko prosze o cichą modlitwę.... dobranoc..
ściskam mocno kciuki.
a mnie dziwnie wczoraj brzuch bolał i musiałam wziąć nospe. Nie wiem czy to mały sie tak ułożył. Na szczęście we wtorek wizyta.Az sie ciesze.
No i dzisiaj o 2 bede miała wreszcie wyniki glukozy