reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamo Sówko a moze niech kolezanka spróbuje podac dziecku Sab Simplex, wg mnie nie ma nic lepszego na kolkę...
to jest niemiecki specyfik!!!
A tak swoją drogą słyszalam kiedys o czymś takim jak zespół niepokoju niemowlęcego!

Kinga- Fiu fiu:)))))

reklama
Witajcie...

na początek spieszę z wiadomością od Paajki...została w szpitalu na wyciszeniu, lekarka ją okrzyczała że od razu nie przyjechała....przesyła Wam buziaki.

Paajka trzymaj się! będzie dobrze!

Paula dzieki za info napisz jej że jestesmy z nią myslami:) i bedzie na pewno dobrze niech sie juz nie denerwuje. Pozdrawiam ją ciepło! :)))

ja narazie uciekam bo mam robotę w domu
potem bede jeszcze

i śmiało piszcie też na zamknietym jak chcecie.

Kinga dziękuję za zaproszenie ;-)

My dzisiaj byliśmy na imieninach u mojej cioci ale pyszności się najadłam:-p:-) był też u nas festyn z okazji Dnia Dziecka i byliśmy z Kacperkiem :tak: potem zaczęło padać i przyszła burza :baffled:

Mamo Sówko też słyszałam że na kolki najlepszy jest Sab Simplex :tak:

Kinga ślicznie wyglądasz i dziewczyny mają rację niezła laseczka z Ciebie :tak::-);-)

Tusia jeśli się martwisz to idź wcześniej na wizytę i powiedz o swoich obawach, przecież po to są lekarze aby nam pomagać!

Patrysia gdyby nie wczorajszy grill to pewnie też byśmy oglądali boks a tak to M wrócił z grilla o 1!! ;-) Ja wróciłam wcześniej bo musiałam Kacpra położyć spać i sama już nie miałam siły tam siedzieć.

Kindzia no to miałaś przejścia z Emkiem jak był malutki! :eek:

Czarodziejko buziak :*:-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę spokojnej nocki :happy2:

Foteczki Alanka i miało być Dominisia no ale uciekał cwaniaczek mały:-)

Patrysia super ten Twój synek:-D:-D:-D

Mama Sówka widzę że korzystacie w pełni z ładnej pogody :-)

Paula staramy się jak możemy:tak::tak::tak:

U nas ospa...............synek przyniósł z przedszkola

Okruszynko trzymam kciuki, by ospa szybko Was opuściła:tak::tak::tak:

aaaa i zdałam egzamin :-)

Bershka ogromne gratulacje:-):-):-)

Kinga, ale super figurka:-D:-D:-D

kolke przerabialismy, 2 tyg po tym jak wrocilismy ze szpitala, a przeszło jak młody skonczył poł roczku, oj jak on sie darł, chodziłam jak zombi, masakra, on płakał a ja razem z nim, probowalismy wszystki herbatek, kropelek na bazie kopru i Espumisal (na Remika nie działał), Infacol, wode koperkowa grip water, sporo tego było, ale znalezlismy cos co w miare pomogło
1. Plantex
LEK - Plantex
2. szuszarka, jej dzwiek i suche powietrze na brzuszek, ale bardzo daleko zeby nie sparzyć dziecka, a na brzuszku musi byc pieluszka tetrowa
Mamo Sówko a moze niech kolezanka spróbuje podac dziecku Sab Simplex, wg mnie nie ma nic lepszego na kolkę...
to jest niemiecki specyfik!!!
A tak swoją drogą słyszalam kiedys o czymś takim jak zespół niepokoju niemowlęcego!
Mamo Sówko też słyszałam że na kolki najlepszy jest Sab Simplex :tak:

Dziewczyny dziękuję za rady -> powiem kumpeli i zobaczymy czy coś pomoże:tak::tak::tak:

na początek spieszę z wiadomością od Paajki...została w szpitalu na wyciszeniu, lekarka ją okrzyczała że od razu nie przyjechała....przesyła Wam buziaki.!

Noooo to rzeczywiście dobrze, że pojechała do tego szpitala:tak::tak::tak:

dziewczyny zapraszam was serdecznie na zamkniety hm? ;) :tak::-)
i śmiało piszcie też na zamknietym jak chcecie.

Hmmm Kinga ja nie dostałam zaproszenia, ale może jestem z Wami za krótko:confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Mamasówka czarodziejka ma rację, sab simplex jest najlepszy.

Kinga pieknie wygladasz a co to jest zamkniety ? u Ciebie na blogu ? :zawstydzona/y:

coś mialam napisać :dry:

aaaa dzieki za gratulacje ale taki egzamin to nie egzamin :-p facet na poczatku powiedział, ze każdy ma gwarantowane 3 :-) a na lepsza ocene będzie wskazywał wynik testu :-) kazdy egzam powienien taki być....ja na 12pkt miałam 6,5 wiec z trudem dostałam 4 :zawstydzona/y::happy2:

dzisiaj znowu cały dzień w ogródku :-) Oli nie miał sił wracać do domu, taki był padnięty choć dojeżdżamy autem na działkę :-)

miłej night :-)

Do góry