reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka
Miłego dnia z mezulkami i dziecmi zycze:):)
Nareszcie sa truskawki, uwielbiam, koktajle mniam, kefir z truskawkami zawsze dodaje mi kopa,
a Remik wcina kluchy ze smietana i truskawkami
kiki Dzieciaki sa super, ksiezkiczka ma wiecej par butow niz ja:) jest niesamowita...
Mamo sowko pokazuj sukienki i udanej imprezki zycze, wybawcie sie:)
ide zobaczyc co tam Kinga wymysliła na ksbb

Milego...

WITAM:-)
Kinga ja już jestem :) jak coś to wal śmiało :tak:

Byłam u ginki w południe a później nie miałam kiedy usiąść do kompa, u nas było dziś gorąco i duszno a koło 18 przeszła burza i ulewa ale krótko...

Niestety ginka mnie trochę zmartwiła :-( szyjka zrobiła się miękka i się trochę skróciła :-( mam więcej odpoczywać i polegiwać, nie robić nic męczącego :hmm: a tu cały bajzel w domu! :no2: wyniki też kiepskie bo leukocyty cały czas mi rosną :-( czy wiecie co to może oznaczać? muszę skontrolować je za 1,5 tygodnia. Dobrze że chociaż Karolek chyba ma się dobrze bo bryka i serduszko ładnie bije :tak: we wtorek na usg sprawdzimy więcej co u niego słychać :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :happy2:
ojej odpoczywaj jak najwięcej:sorry2:jak patrze na twój suwaczek to mi sie przypomina ze ja w 29 tc dowiedziałąm się o swoich problemach i tak myśle ze to jest chyba jakiś przełomowy tc gdzie trzeba uważać na siebie bo więcej w tych tc mają problemy kobitki:sorry2:leukocyty ogólnie się podwyrzszają w ciaży i jak kobitki pisza moze to być lekkie zapalenie na szczęście Karolek zdrowiutki a ty uwarzaj na siebie bo nie ma zartów jak szyjka się skraca:sorry2:

MAMA SÓWKA no dzień miałaś wybiegany:cool2:ps.eee jaka dziwna toć tylko chwalić!ja żadnych uzywek ani papierosów ani alkoholu(juz nie pamiętam kiedy miałam go w ustach i nie ciągnie wogóle bo ja ogólnie nigdy tak nie przepadałam za nim)i kawki nie lubieć po prostu wole życie bez tego nie smakowac mi i zdrowiej się czuje:-p

moje dzieciaczki..:-);-)
suuuper gromadka a te dwa bobaski kochaniutkie:-)dwa pulpeciki do wycałowania:-)

Witam popołudniowo czwartkowo :happy2:
Byliśmy na mszy ale na procesje już nie poszliśmy bo tak duszno u nas że nie dałabym rady...zresztą mam się oszczędzać, prawda! :tak:

Kiki, Bershka
tak właśnie myślałam że to Kubuś jest ale nie pisałam bo nie chciałam strzelić gafy! :-p;-):tak::-)

Moja bratowa zresztą też Paulina :-) miała dziś w nocy pierwsze skurcze...chyba przepowiadające :tak: to już niedługo....

Miłego popołudnia i wieczorku Wam dziewczynki życzę :happy2:
Odpoczywajcie sobie miło :tak:

aaa...zapomniałabym...dostałam smsa od Paajki:

"Hej dostaje leki i jest lepiej, wczoraj miałam ciśnienie 90/60 a Sebuś praktycznie się nie ruszał panika była, sprawdzili tętno Sebka i było ok dziś od rana kopie, wyjdę najwcześniej w piątek. Buziaki"

reklama
Do góry