reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć dziewczęta!!!:tak:

witam poświątecznie, a raczej między światecznie, bo za kilka dni znowu świętujemy, tymrazem nadejście Nowego Roku,

i odrazu korzystając z okazji,że jestem przy kompie z internetem,

chciałam WAM złożyć Noworoczne życzenia, Aby kolejny rok był szczęśliwy, radosny i spełniło się to tak dawno już wyczekiwane marzenie i fasolka zamieszkała pod waszym( i moim zresztą też ) serduszkiem​
[/SIZE, czyli życzę sukcesu II kreseczek :happy2::happy2::happy2::tak::tak::tak::happy2::happy2::happy2:

a ja właśnie czekam na spóźnioną @, jak nie przyjdzie do Sylwestra, to chyba będę musiała zakupić test, troszkę chorowałam, więc spóźnienie jest uzasadnione,ale .........:shocked2:

a zima nas nie rozpieszcza, na dolnymśląsku ani grama śniegu, może u Was chociaż odrobinka???? :no:

pozdrawiam
miłego dnia

1056.jpg

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.

Dziewczynki
W Nowym Roku zycze Wam duzo dobravi spelnienia wszystkich marzen zwlaszcza tych naszych wspolnych :)))

chyba ze ktorejs z Was juz sie spelnily????

reklama
Do góry