reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja również się witam w tym Nowym Roczku 2008,oj,ale będzie dzieciaczków,mam nadzieję że kolejny wyż demograficzny się szykuje.
Kurcze..ja mam owu (albo będę miała albo coś) a mój mężulo odsypia.Wskoczyłabym na niego,ale moja mama nas odwiedziła (na 3tygodnie) i przesiaduje..no kurcze,najlepszy środek antykoncepcyjny,nie?? No cóż, mężulo niech jeszcze pośpi..a wieczorkiem dam mu popalić,hehe

Beatko,jak cudownie widać suwaczej odliczający..z każdym dniem coraz więcej chęci będzie w tobie

reklama
Kasiu2005 chetka jest od wrzesnia....hahaha....... ale dobrze jest.

Dorotko bedzie mega owulacja, mega zaplodnienie i mega....hihihi..... bole porodowe, ale sie rozpedzilam.

Cześć Kochane Dziewczyny!!!
Niestety tylko na chwilkę tu wpadam, jestem jeszcze u rodziców. W przyszlą Środę wracamy do Szkocji, więc już na spokojnie napiszę co u nas słychać.
Strasznie za Wami tęsknię dziewczyny!!!
Napewno nie nadrobię wszystkich postów, więc napiszcie mi proszę, czy przybyło nam ciężarówek?!
Wszystkim życzę:
Szczęśliwego Nowego Roku !!!!!

witam WAS serdecznie w Nowym Roku :happy2::cool2::happy2:

nadrobiłam wszystko co napisałyście( choć faktycznie, nie było tego za wiele) ale mam nadzieję,że wątek nie upadnie :no:

moja @ w końcu do mnie zawitała, spóźniła się 5 dni, co jak na mnie to dużo, ale podejrzewam,że jest to wynik choroby jak i intensywnego już myślenia o starankach( te właściwe od kwietnia), ale jest to troszkę przerażające jak organizm reaguje, nawet na intensywne myślenie, bez działania,o fasolce, ale na razie jest OK, zobaczymy jak będzie w lutym, a wogóle to jaki okres czsu wcześniej zacząć łykać kwas foliowy, chyba 2 miesiące wystarczy, czyli gdzieś od marca?:blink::blink:

miłego popołudnia
pozdrawiam

witam WAS serdecznie w Nowym Roku :happy2::cool2::happy2:

nadrobiłam wszystko co napisałyście( choć faktycznie, nie było tego za wiele) ale mam nadzieję,że wątek nie upadnie :no:

moja @ w końcu do mnie zawitała, spóźniła się 5 dni, co jak na mnie to dużo, ale podejrzewam,że jest to wynik choroby jak i intensywnego już myślenia o starankach( te właściwe od kwietnia), ale jest to troszkę przerażające jak organizm reaguje, nawet na intensywne myślenie, bez działania,o fasolce, ale na razie jest OK, zobaczymy jak będzie w lutym, a wogóle to jaki okres czsu wcześniej zacząć łykać kwas foliowy, chyba 2 miesiące wystarczy, czyli gdzieś od marca?:blink::blink:

miłego popołudnia
pozdrawiam

Folik najlepiej właczyć na minimum 3 miesiące przed starankami :tak:

reklama
Do góry