reklama
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Cześc dziewczyny! Ja to juz chyba zaczynam świrowac. Mimo, że do terminu następnej @ mam jeszcze 3-4 dni to nie wytrzymałam i zrobiłam test. Pewnie się już nakręcam ale widac na nim cień drugiej kreski... I teraz jest we mnie ogromna nadzieja. Termin by mi bardzo odpowiadał bo wg. kalkulatora termin porodu wypadl by na 1.10.08 oj jak bym bardzo chciała...
Czy któraś z Was używała testów paskowych (takich niebieskich) z allegro? I czy ten cień zawsze tak wychodzi czy mogę miec nadzieje...?
Czy któraś z Was używała testów paskowych (takich niebieskich) z allegro? I czy ten cień zawsze tak wychodzi czy mogę miec nadzieje...?
Cześć
Medio jak już jeden ząbek wypadł, to teraz polecą następne.
Dorotko, Medio trzymam za was mocno kciuki.
Kształt zapachu spokojnie, jeżeli jest cień drugiej kreseczki może się udało, ale czekaj jeszcze pare dni, żeby się zagnieżdziło i żeby nie doszło do samoistnego poronienia. Teraz wyluzuj , będzie ok.
K_asiu a co u ciebie?
Medio jak już jeden ząbek wypadł, to teraz polecą następne.
Dorotko, Medio trzymam za was mocno kciuki.
Kształt zapachu spokojnie, jeżeli jest cień drugiej kreseczki może się udało, ale czekaj jeszcze pare dni, żeby się zagnieżdziło i żeby nie doszło do samoistnego poronienia. Teraz wyluzuj , będzie ok.
K_asiu a co u ciebie?
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Kształt_zapachu jeśli jest zarys nawet nieziemsko jasny, ale jest to zapewne jesteś w ciąży. Ale poczekaj z testowaniem 2 albo 4 dni i zobaczysz czy to na pewno zarys drugiej krechy czy też jakiś zaciek. Trzymam kciukaski
Witaj Beatko
Witaj Beatko
Cześc dziewczyny! Ja to juz chyba zaczynam świrowac. Mimo, że do terminu następnej @ mam jeszcze 3-4 dni to nie wytrzymałam i zrobiłam test. Pewnie się już nakręcam ale widac na nim cień drugiej kreski... I teraz jest we mnie ogromna nadzieja. Termin by mi bardzo odpowiadał bo wg. kalkulatora termin porodu wypadl by na 1.10.08 oj jak bym bardzo chciała...
Czesc :-) Pamietacie mnie jezscze :-)?
Wpadam z pozytywnymi fluidkami.
Kształt zapachu myślę, ze wyglada to bardzo obiecująco kochana

Powiem Wam, ze z perspektywy czasu teraz wydaje mi się to zabawne, ze tak szalałam z testami hihi Teraz pewnie poczekałabym i zrobiła po terminie przedłuzajac sobie tym samym czas przyjemnosci, które w ciazy sa zakazane

Zobaczcie jak szybko minęło i jak mało mi zostało:-) Juz zaczynam kompletowac wyprawkę ;-):-)
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witaj Nianiu :-). Pewnie, że cię pamiętamy. Zobacz jak ten czas zleciał. Niemal razem startowałyśmy w starankach, a ty już masz taki piękny brzusio, kompletujesz wyprawkę, no a ja ... nadal tkwię na etapie starań 
. Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku. A wiesz może co u Eni? Jednak obie będziecie miały synków
?
Pozdrawiam cię serdecznie :-)

wszystkich gorąco pozdrawiam.
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Beatko i Dorotko dziekuję wam za miłe słowa. Trzymacie mnie przy nadzieji.
Mój mąż powiedział, że albo mam cos z głowa albo z oczami bo on tam żadnej kreski nie widzi... Ach...
Niania swego czasu zanim sie jeszcze zarejestrowalam na BB przeczytałam wszystkie posty z tego wątku. Pamiętam jak prosiłas innych o radę z testami owu i potem jak się cieszyłaś widokiem dwoch ||... A teraz już duży brzusio... Ach...
Mój mąż powiedział, że albo mam cos z głowa albo z oczami bo on tam żadnej kreski nie widzi... Ach...
Niania swego czasu zanim sie jeszcze zarejestrowalam na BB przeczytałam wszystkie posty z tego wątku. Pamiętam jak prosiłas innych o radę z testami owu i potem jak się cieszyłaś widokiem dwoch ||... A teraz już duży brzusio... Ach...

Będzie dobrze, zatestuj za 4 dni a do tego czasu.......... może spacerek, idz do kina.........
Kciukasy zaciśnięte!!!!!!!!!!:-):-):-)

reklama
Witaj Nianiu :-). Pewnie, że cię pamiętamy. Zobacz jak ten czas zleciał. Niemal razem startowałyśmy w starankach, a ty już masz taki piękny brzusio, kompletujesz wyprawkę, no a ja ... nadal tkwię na etapie starań. Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku. A wiesz może co u Eni? Jednak obie będziecie miały synków
?
Tak, mam kontakt z Eni :-) Tez bedzie miała synka

Witaj NiaNiu ty masz już śliczny brzuszek, a ja nawet jeszcze nie jestem na etapie staranek. Zostało mi jeszcze 7 tygodni i może 3 cykle w tym roku. Zobaczymy czy się uda,
[/COLOR][/SIZE]
Beatko, Dorotko zyczę Wam z całego serca tego szczescia, które miałam ja:-) Wierzę głęboko, ze i Wam się poszczesci

Całuje Was.
PS. Juz niedługo Marelek bedzie ze mną. Wpadnę wtedy pochwalic się co udało nam się zmajstrować dzięki forum;-):-)

Beatko i Dorotko dziekuję wam za miłe słowa. Trzymacie mnie przy nadzieji.
Wiara czyni cuda

Bede do Was zagladać

Podziel się: