reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej cioteczki....
ale wczoraj pogoda byla co....u nas lało caly dzien i do tego wiatrzysko!!!!1
dzis juz lepiej i cieplej....

wczoraj siedzialam do 12 w nocy i szukalam tanich połączen do rzymu...:baffled::baffled:
coraz gorzej im blizej lipca!!!!!

beatko- mi sie zgodzilo ale dla mnie to kolejny test dla zabawy:-)

reklama
Beatko Mati powinnien byc dziewczynką, Michał ok , a teraz wychodzi dziewczynka, tylko czort wie kiedy bylo poczecie, ostatnia @ 16 maj

tak tylko ze wtym kalendarzu chodzi o wiek matki w chwili narodzin dziecka a nie poczecia
pewnie to cos podobnego
rozne rzeczy wymyslaja
zeby tylko na ich strony wchodzic
a pozatym to chyba dobrze, ze nam dziewczynki wychodza
super co
nawet jak z takiej zabawy
to zawsze humor lepszy
ja dzis rano mialam ph 5,5 i odrazu humor mi sie od rana na usmiech nastawil

Mi z chlopakami sie zgadza.;-)
Beatka,kiedy robisz ten test na plec???
A ciekawe jak tam MalaMi.
Pamietacie ona robila ten test iwyszedl jej chlopczyk,
Ciekawe czy na USG jej sie potwierdzilo???

Ja kiedyś znalazłam jakiś kalendarz chiński w którym do wieku w chwili poczęcia trzeba było dodać 9 miesięcy. Może i bardziej by się ten kalendarz sprawdzał jakby była tylko jedna jego wersja a tak w internecie jest ich co najmniej kilka. Tak czy siak we wszystkich wersjach jakie znalazłam mi wychodzi teraz baba więc mam nadzieję ,że tak będzie ;)

co tu taka cisza??

od dzis oficjalnie WAKACJE

Beatko kiedy robisz test??
moze dla zabawy zrobie dzis kapuste tylko musze ją najpierw gdzies dorwac :-)

chcialam robic jutro rano
bo jutro minie 10tc
ale moj M stwierdzil zebym lepiej zrobila w sobote
jal bedzie 10 i pol tygodnia
wiec zrobie w sobote rano

reklama
Hej a u mnie jakis szok i albo mi sie @ spoznia ze stresu albo nie wiem co...
Zawsze mam rowno w 28 dniu, ostatnio w 27. Dzis 29 i echo, cisza. Brzuch boli ciagle, zwalam na stres i wybieeam sie do apteki po test ale waham sie bo sie boje wyniku...i jednego i drugiego....
Ostatnie przytulanie bylo 8dc, 14-15 byla owu..wiec szanse zadne.

Do góry