reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny pytalyscie o ruchy
niestety nadal nie czuje
ale zabardzo sie nie martwie no moze troszke
ale na usg powiedzieli ze mala jest malutka to moze dlatego
ale codziennie sprawdzam dooplerem serduszko i pieknie bije
wiec mysle ze moze ulozyla sie przodem do mnie i kopie mnie po wnetrznosciach
z chlopcami w 18tc juz czulam ruchy ale oni byli od poczatku duzi

co do ubranek to juz troszke zaszalalm
no i ten wozek kupilam i teraz mam dwa
mialam juz nie kupowac ale ze urodze w zime to zalezalo mi na gondoli
a ze mialam okazje to kupilam caly zestaw
wiem ze sa podzielone glosy co do quinny buzz
ale powiem wam ze jest fajniejszy niz myslalam

kliknij na zdjecie

reklama
dzidzia_spiaca7.gif

Beacia- zarombisty wozio!!!!!!!!!!! Naprawde fajny i powiem ci ze ja bym tez Quinni kupila:)))))
A tak w ogole to co cie tak malo??? gdzie Ty sie podziewasz?:)))))

Beatka boski wozek, tez ogladalam ostatnio quinny, kolory ma swietne ale potrzebny mi taki, zeby przejechal po sniegu bo z maclarenem w dni sniegowe siedze w domu, teraz wiec musze kupic cos czym bede mogla sie poruszac. Quinny speedi mnie przekonuje bardziej, choc buzz mi sie podoba jeszcze bardziej;) ale znowu buzz ma mniejsza spacerowke jak speedi. KUpilas to wieksze siedzisko czy mniejsze?
no i w jakich sklepach w UK mozna wozki kupic? ja tylko smyths i mothercare znam a tam quinny tylko buzz i tylko czarny:/ gdzie u Was sa?

Co do przytulanek to zdziwilam sie, bo sluzu juz brak. zawsze mialam malo i krotko, bialko kurze w 10dc a z testami owu wyszly mi 2 kreski na tescie w 14dc wiec tak jakby tez 4 dni bezsluzowe...
Teraz 8-9 dzien cyklu ze sluzem, zobaczymy jak bedzie jutro. dzis jeszcze sie poprzytulamy bo nie chce pozniej zalowac ze nie zrobilam wszystkiego by zajsc w ciaze w tym cyklu;)

czarodziejka malo mnie bo caly dzien z dzieciami w parku siedze
bo inaczej chalupe roznosza :-)
ale zagladam do was tylko nie mam o czym pisac
fajnie ze ci sie wozio podoba bo jak pisalam podzielone glosy
w dodatku moj kolorek sie trafil wiec super
i bardzo tanio bo za wszystko dalam 180f i w super stanie

Ja polecam nie zelazko a nie prasowanie:) nie prasuje odkad w USA mieszkalam, tam nikt niczego nie prasowal i od tamtej pory mi to zostalo:) skladam dobrze po praniu albo wieszam na wieszakach i jest lux :-)

Ollena ja kupilam uzywany na Gumtree bo nowy caly ten zestaw 600f
na ebayu za 40f mozesz dokupic pompowane przednie kolo i bedzie ci smigal po sniegu
ja sie zastanawiam nad tym
a kolorowe to wiem ze na ebayu nowe kupisz
albo zamowisz w mothercare
a siedzisko mam tylko to dla mniejszych bo oni tylko to mieli
a ja mam jeszcze spacerowke bugaboo bee plus wiec pozniej mala w niej bedzie jezdzic a ten sprzedam

Ollena no wlasnie a do mnie to nie przemawia ze mozna cos tak rozwiescic ze bedzie nie pomiete:))))
ja lubie miec rzeczy gladkie i rowno poukladane...ale to moja schiza....Moja sasiadka tez nie prasuje...kazdy robi jak mu wygodniej i jak lubi:)))))

Beatko jaki piekny suwaczek!!!!!!!!!!

reklama
monico to dobrze że twoja mama tak Ci mówi, bo jesli w drugiej ciąży wróżyła córcię a urodził się synio to teraz jak wróży synia to na pewno będzie córcia. Niektórzy tak maja że wróżą odwrotnie. Ja naprawdę czytając o twoich staraniach od początku czuje u ciebie niunię., A przeczytałam cały wątek od 1-wszej strony. U aneczki zresztą ą też. A tak mi sie wydaje że macie podobne zbliżenie co do owulki.Bo na pocztaku sobie to spisywałam, bo nie potrafiłam spamiętać co która, kiedy robiła. I wydaje mi sie że elegancko przed owu wam wyszło.
beacia wózek dla Hani śliczny. Ach ta mała nawet nie wie jak ta mama pragnie ją mieć.
Kinga a za Ciebie oczywiście trzymam dalej kciuki-co tam u Ciebie

Do góry