reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin panel kontrolny u gory pozniej edytuj sygnature i tam

dido ja bylam w 8 tyg i nic nie bylo widac tylko mala kropeczke

ja juz przytylam 5kg :szok: do 16tc i teraz jest 20tc i dalej ta sama waga czyli narazie stoje w miejscu

reklama
dido najmlodsza moja latorosl ma 3 l i jest do mamy przyklejony jak zaden biedactwo nie wie jeszcze ze rodzice szykuja mu rodzenstwo:-) jak maz sie do mnie zbliza typu przytulasek buziaczek to malego mam juz przy nodze:-)a jak mialam miesiecznego niemowlaczka zreszta dziewczynke ha ha to nawet na mame nie spojrzal:-)ewelin a my wlasnie dzisiaj w sumie to nad ranem zakonczylismy starania liczac dni to 8 i 3/4 takie nie cale 9 i tego bedziemy sie trzymac:-) teraz to tylko dlugie:-(czekanie do 18 wrzesnia dzisiaj robilam test owulacyjny i narazie nic zobaczymy jutro

Ewelin ja tez narazie jak tyo nazwalas na sucho,czytam,ucze sie i moco dopinguje dziewczyny :tak:

Beatko moja bratowa urodzila 2 miechy temu coreczke 5080kg naturalnie hehehehe.
A mojOlin wazyl 4200 a ja przytylam 20kg:eek: teraz bym nie chciala.

A ja jeszcze a wsi.

Witajcie dziewczynki!! :-)

Wpadłam tylko na chwilkę pokazać Wam naszego skrzacika ;-)
Dziękuję wszystkim za pamięć,troskę i gratulacje,wybaczcie że Was nie nadrobię ale dopiero wyszłyśmy ze szpitala,musimy się ogarnąć w domku :tak:
Relacje z porodu też innym razem :-p

A oto ona :happy:

Ostatnia edycja:
Jagienka29 jejku jaka masz śliczną córeczke gratulacje!!!!też bym taka chciała!!!
a tak wogóle to chciałam sie przywitac bo jestem nowa tutaj i też sie staramy o 2 dzidzia;-)z racji że mamy synusia chcielibysmy miec córe(choc maz twierdzi ze brat zawsze chce miec brata;-))nio i tak sie zastanawiam czy faktycznie da sie zaplanowac płec....moze jakies cenne rady w kilku zdaniach??!!pliisss bo chyba raczej nie nadrobie tych wszystkich stron!!!

a co do wagi dzieci to powiem wam ze ja przytyłam 9 kg a moj mały ważył 4700 i miał 60cm wiec różnie to jest z tym tycie m w ciąży

Ostatnia edycja:
Jagienko piekna idealna wymarzona rozowiutka Laurusia
jeszcze raz Gratuluje

czekam z niecierpiliwoscia na relacje z porodu no i ile mala wazyla.

Jagienka jejku jaka słodka księżniczka!!Gratulacje!jest prześliczna
normalnie tez taka chce hehe
Beatko dzis zakupilam ta omege3 dzieki za podpowiedz
ale magnez z witamina B6 łykać tez bede

a moj Oluś miał wage 3250 i 55 dlugi a ja przytylam 12 kilo
moze 13 nie wiem tak dokladnie bo urodzil sie w 37 tygodniu a porod ekspresowy bo o odejscia wod do przyjscia na swiat Oluśka
zajelo dokladnie 2 godzinki

Ostatnia edycja:
reklama
Jagienko sliczna coreczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zazdroszcze bardzo bardzo! Ile wazyla?

Do góry