reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Oj,Beatko,a co Oskarka dopadło? Mam nadzieje, że to tylko chwilowe..
A ja właśnie położyłam synka..
zaraz szykuje mi się pogawendka z mamą, bo już się zapowiedziała (na rozmowkę telefoniczną, bo ona we Wrocku)
a potem zamierzam przygotować sobie na jutro wykresiki do gina,mam dwa ostatnie cykle, gdzie jeden bezowulacyjny,drgi ta dluga faza lutealna..mam nadzieję, że zlituje się i da skierowanka na badanka..

Kasiu będzie dobrze.:-)

A Oskarek miał goraczke i bolała go głowa, może coś go brało ale dostał szybko leki i jest ok.

A to może miał po prostu gorszy dzień, mam nadzieje ze to tylko chwilowo..żal dzieciaczków jak są chore

Kasieńko dokładnie, zresztą pamiętam jak byłam mała i zimą ze szkoły wracałam z otpiętą kurtką, bez czapki albo jak zjeżdzaliśmy na tyłku z górki i jakoś byliśmy zdrowi. A teraz to lipa, jakieś anomalia pogodowe zimą jest wiosna, a latem jesień.

Jakiś czas temu przez przypadek trafiłam na te forum akurat na wątek NiaNi i tak mnie to wciągnęło że chciałam do Was dołączyć już wcześniej ale powiedziałam sobie że dołączę jak przeczytam wszystkie posty tego wątku.;-)

Zawaliłam nie jedną nockę ( wczoraj po raz kolejny czytałam do 3 w nocy) ale udało się i jestem. W rezultacie Wy mnie nie znacie i ciężko pewnie przyjąć do swojego grona kogoś nowego , ale za to po przeczytaniu tego wszystkiego to mam wrażenie jakbym tu była z Wami od początku.:-)

Pozdrawiam Wszystkich kto tu zagląda i życzę przyjemnej nocki

reklama
Witaj Anka. Chylę głowę przed tobą, że przeczytałaś wszystko od deski do deski. Godne podziwu. Jak najbardziej jesteś mile widziana u nas. Jak widzę masz już dwóch synków, czyżbyś marzyła o córeczce hihi?
Kasieńko liczę, że jutro dostaniesz to czego potrzebujesz
Beatko buziam cię

Do góry