reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziwczyny!

Miałam troszkę do nadrobienia, ale juz jestem.

Z tego co piszecie to chyba wniosek wysuwa się jeden i każda z Was w jakiś tam sposób to potwierdza - NIE MA METODY NA WYBóR PłCI - są sposoby które mogą w jakimś prociencie zwiększyć te szanse i mozna próbować ale nigdy nie należy się nastawiać że się udało. Jak na razie przegrywamy bo na dwie ciąże z których miały być dziewczynki mamy chłopców, ale może którejś w końcu się uda.

Teraz to już jak widze żadna nie planuje płci tylko idzie na żywioł żeby po prostu byc w ciąży i tak trzymać - a może pojawi nam się w końcu jakaś dziewczynka.

reklama
Dziewczyny mam prośbę. Nie wiem czy jeszcze którąkolwiek zainteresuje ta tematyka, ale zeskanowałam z mojej książki kika stron dotyczących tego wątku ( między innymi odnośnie testów ow.) Tylko nie wiem jak to tu wkleić, albo co zrobić żebyście mogły to przeczytać. Jesli bedziecie mogły mi pomóc to będę wdzięczna.

Cześć laseczki

U nas dziś ładna pogoda, Oskar poszedł z moją mamą do kościoła, ja szybko zrobię obiad a potem idziemy na spacer.

Aniu mówią że do 3 razy sztuka, może teraz będziesz miała córcię. Powiem szczerze ,że dla mnie te metody planowania płci sa mało wiarygodne. Może jakieś lasce się udało, ale to było tylko szczęście i tyle ;-). Niestety co ma być, to będzie;-).

Eni ja nie wierzę w takie przesądy. Nie stresuj się, tylko ciesz się ostatnimi tygodniami ciąży, a wkrótce swoim synkiem

reklama
witam wieczorową porą !!! :-)
i nadrobiłam ;-)
u nas dzisiaj też była śliczna wiosenna pogoda ;-) mój mąż zbiera na troszke lepszy motor niż ma, i ta pogoda go załamuje,bo pod oknami juz jeżdzą na motorze a on nastawił sie,że kupi bliżej kwietnia :no: i teraz cierpi :no:

spokojnego wieczorku :laugh2:

Do góry