witam Was dziewczynki

Ciesze sie, ze mnie pamietacie

Narawde 3mam kciuki aby sie Wam wszystkim udalo,ale niestety te kombinacje z owulacja to tylko teoria w praktyce wychodzi inaczej

u mnie w rodzinie same dziewuchy,ojciec ma siostry,mama tez, u meza tez same baby,wiec naprawde to nie am nic do rzeczy. JA tez twardo wierzylam w te metody,ale ostanio mialam okazje rozmowy z pewnym profesorem, ktory zajmuje sie leczeniem nieplodnosci-jest on wlasciwie pionierem in vitro w Polsce, ma duza wiedze i doswiadczenie i powiedzial, ze plemnikow jest ogromna ilosc w 1ml 20milionow i to jeden zapladnia komorke i nie ma szans ze do owulacji wszytskie meskie umrą i zostana tylko zenskie, zwkieszka sie szanse jedynie o kilka procent o ile nawet o tyle. Mowil ze jedyna skuteczna metoda jest slekcja plemnikow (odwirowanie ich w wirowce) i albo inseminacja czyli taka duza strzykawka wpuszczzmy te plemniki, albo in vitro czyli zapladniamy poza ustrojem tymi plemnikami. Inseminacja daje 80%sukcesu a in vitro 99. W wirowce zawsze moze jeden plemnik meski/zenski ( w zaleznosci od preferencji plci) sie przeslizgnac, wiec uwierzcie mi, musice postawic na spontana

A jesli chodiz o klopoty z zajsciem w ciaze to mowil, ze najlepsze efekty sa jak para sie kocha spontanicznie, zadne testy, monitoring owulacji, tylko spontan. Wiec wrzuccie na luz a napewno wszystkie zajdziecie w ciaze

Mi tez wszytskie znaki na niebie mowily ze dziewczynka, wahadelko, karty, smaki, zachcianki,uroda, ksztalt brzucha, nawet ludzie mowili ze napewno bedzie baba

wyobrazcie sobie jakie bylo moje zdziwienie? ja wierzylam ze bedzie corcia a tu taki szok

Kocham swoje malenstwo,ale gdzies w glebi duszy pozostal maly zal do losu,ze nie moge miec cory;( wiecej dzieci nie planuje,wiec tym bardziej jest mi przykro ze bede jedyna kobieta w domu

MAluch bedzie sie nazywal Filip i urodzi sie za okolo 3tygodnie, w poniedzialek mam wizyte i ustalismy z lekarzem date ciecia cesarskiego, bo maluch bedzie duzy,a pierwszy synek tez byl ogromny i tez mialam cc.Pozdrawiam Was serdecznie i bede zagladac