reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga - i jak Ci tam idzie mierzenie temperatury ? .... ja się zastanawiam czy by z tego nie zrezygnować :unsure: ... wczoraj i dzisiaj moje bliskie koleżanki opwoiadały mi że jak miały drugie staranka to całkowicie na smontana, bez mierzenia i patrzenia na objawy i od razu zaskoczyły za pierwszy razem .... boję się że takie nakręcanie może blokować :dry:
wiesz u mnie dopiero tem zaczełam od dziś mierzyć. Ja sie nie nakręcam nie świruje. nie te czasy już. A mierzyć chcę bo ciekawa jestem jak u mnie z owulacją i fl. bede miała ładny obraz a nigdy tego nie robiłam wiec aż się prosi. W razie czego potem mogę iść do gina i mu pokazać jak to u mnie wygląda.. Ale wierzę że uda się szybko:)
A Ty wyluzuj! :-)

reklama
Kinga - strój pokojówki już odkopany i czeka na owulację :cool2: .... zamówiłam sobie też seksi nocną koszulkę...mam nadzieje że dojdzie w poniedziałek :-D

Kinga - strój pokojówki już odkopany i czeka na owulację :cool2: .... zamówiłam sobie też seksi nocną koszulkę...mam nadzieje że dojdzie w poniedziałek :-D

nie no to fantastycznie! :-):rofl2:
u nas najlepiej bez niczego hehehe samo spojrzenie działa na nasze zmysły :-D

Ja uciekam
Miłego wieczorku for all.
do jutra!

Hej babeczki ,ale sie rozpisałyscie.Nie nadąze dzisiaj.
Marzycielko ja rowniez dzisiaj 24 dc.Jak do wczoraj od owulki bolal mnie brzuch tak dzisiaj wszystko odeszlo jak reką odjął:dry:.Chyba niedobrze,pewnie@ sie szykuje:wściekła/y:

juliana u mnie bylo identycznie w cyklu w kotrym zaszlam:tak: (zreszta caly Twoj cykl wyglada inestycznie jak moj;-)) najpierw dokuczanie podbrzusza i jajnikow zaraz po owulacji, a potem cisza, zupelnie nic. ja tez bylam pewna ze nie udalo sie bo wszedzie gdzie czytalam to napisane bylo ze wlasnie w przypadku ciazy ewentualne pobolewania podbrzusza i jajnikow powinny wystapic blizej terminu @, a u mnie bylo przeciez odwrotnie. ale jak widac u kazdej kobietu jest inaczej;-)
zycze II tlustych kreseczek:tak:

Mama to troszke wydalas ...niestety szafy nie widzialam jak podasz nazwe to sobie luukne w necie ja tez mam szafe z ikei i naprawde jest funkcjonalna i z czystym sumieniem polecam ten sklep :-)

Gal pokaz sie co kupilas ...

Juliana to zupelnie tak jak u mnie. bole znikly, sluzu malo, wiec pewnie znowu nic nie wyszlo, a kiedy masz dostac @ ? ja prawdopodobnie w srode.
fajnie, ze jest nas wiecej i wszystkie czekamy do testowania :-) juz niedlugo zobaczymy co sie z tego wykluje ;-)

marzycielko o wlasnie, u mnie tez sluzu nie bylo i tez to byl kolejny znak dla mnie ze sie chyba nie udalo. jedyne co trzymalo mnie przy nadziei ze jednak cos z tego bedzie to druga kreseczka na tescie owulacyjnym. a jednak zaszlam w tym cyklu w ciaze i tego Tobie Ci zycze bo widze ze i twoj cykl wygla tak jak moj w ktorym zaszlam w ciaze:tak:

reklama
Edyta taka szafa

pax-szafa-i-drzwi__50064_PE146004_S4.jpg

własnie Tom złożył taki 1 moduł ,jutro złoży resztę-będzie duża na 3 moduły:)

żyrandol do salonu taki tylko inne żarówki:)

kristaller-zyrandol--ramiona__59280_PE165082_S4.jpg

Dominikowi taką lampę

skojig-lampa-wiszaca__0099513_PE241579_S4.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry