dziewczyny niewiem czy robic tescik bo to moj 39 dc a jak byl negatyw to wg mnie nie ma juz szans
w poprzedniej ciazy test pozytywny wyszedl mi dopiero miedzy 7-8 tygodniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny niewiem czy robic tescik bo to moj 39 dc a jak byl negatyw to wg mnie nie ma juz szans
dokladnie ja tez specjalnie do niej napisalam i wedlug jej 3 kalendarzy moje dziewczynki powinny byc 100% chlopakami a obie byly poczęte w polowie miesiacaMarzycielko też pisałam do tej Gosi i mój pierwszy syn we wszystkich metodach powinien być dziewczynką, a na 100% był poczęty w połowie miesiąca, wieć te kalendarze to tak róznie się sprawdzają, ale kojarze na pewno, że ona mówiła że tą jej metodę trzeba interpretować na odwrót gdy jest rok przestępny, a 2012 jest, więc tam gdzie dziewczynki to chłopcy![]()
kurcze a moj nie przepada za alkoholem rzadko pije i dwie cory maTak więc dziewczyny, faszerujcie swoich M soją i piwkiem żeby podnieść im estrogenyMoże jednak to zamiłowanie mojego M do piwka przyniosło mi właśnie szczęście
(alkohol obniża poziom testosteronu i podwyższa poziom estrogenu).
mi sie jedynie sprawdzilo ten kalendarz co wkleila tutaj ktoras z dziewczyn Chinese Calendar by Pregnancy Weekly do miesiaca i wieku poczecia dodac 9 miesiecy i tu sie potwierdziloMartika, Agulek to moze faktycznie to sie nie sprawdza![]()
Witam Kobitkia!
Daria i Patrysiak suwaczki prześliczneJak Ja lubię róż
Nie lubię różowej przesady, ale nie wiem na ile mogłabym się opanować jak bym miała córkę
Truskafffka Witaj! To życzę dla Ciebie ślicznej córeczki!
I zapomniałam co miałam jeszcze napisać
U mnie dziś 28 dc @ brak![]()
no tak wlasnie trzymamy mocnoto trzymamy kciuki! a kiedy będziesz testować?