reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie
Mało piszę więc wiele z Was może mnie nie kojarzyć ;-)

patrysiak, Daria jakie piękne suwaczki :-)

Witaj truskafffka :-) jaki masz słodki nick (kurde właśnie zjadłabym teraz truskawki ;-) )

sylwia_d ja uważam że wszystko jest możliwe i szanse są - może owu się przesunęła i była dużo później :-) Rób testa jutro rano :-)

Ja dzis 35dc i coś mnie brzuch ciągnie jak na @. Na dniach może przyjdzie , a potem zacznę staranka (bez nacisku że musi byc szybko - boje sie troche bo lekarz kazał odczekac 3 miesiące).
Po @ zrobie sobie badania hormonów (tak sama dla siebie) i odwiedzę gina żeby mi powiedział czy po zabiegu wszystko u mnie oki.

Fajnie że nas tu coraz więcej

A na kafeterii tez byłam kilka razy - ale juz nie wchodzę żeby sie nie denerwować wypowiedziami tej pomarańczówy.

Moje młodsze dziecko tez ma bunt dwulatka z którym mocno walczę bo inaczej na głowe by mi wszedł. Wszystko chce wymuszać krzykiem płaczem tupaniem nogami - ale twarda jestem i nie poddaję sie ;-) , ale jest ciężko
Z pierwszym synem nie wiedziałam co to bunt, za to teraz juz wiem :szok:

reklama
Aaaa mi ta Gosia o której piszecie powiedziała że wg kalendarza mam dwóch chłopaków i sie sprawdziło ;-) ale ja to traktuje z przymrózeniem oka :-)

Dziewczyny a jak myślicie, tak teoretycznie, biorąc to całe panowanie pod uwagę, czy jesli zafasolkuje w tym cyklu to jaka może być płeć?
Cykl 28 dni, owu 14dc (dzień wcześniej pozytywny test owu), przytulanki 8,9,11 i 14 dc, od 3 tygodni biorę wit. C, calcium, zurawinę w tabletkach a mój łyka magnez i wit C, w kalendarzu chińskim w tym miesiący jest dziewczynka :-)

widzę Nullka, że twoi chłopcy urodzili się w tych samych latach co moi, to może uda nam się ta trzecia dziewczynka:-)
Bardzo mi przykro z powodu Twojej fasolki. Z tego co pamiętam Monico też poroniła a potem bardzo szybko zaszła w ciążę i nosi dziewczynkę. Trzymam za Ciebie kciuki

oszaleje z wami ...już to czuję:rofl:
dopiero wieczorem będę mogła poklikać spokojnie, teraz z pracy do was zaglądam...a wieczorem to coś czuję że już będę miała sporo nadrabiania

mnie też chyba zbliża się okres, bo podbrzusze boli, ciągnie..
a to mój pierwszy cykl bez tabletek anty więc dopiero uczę się, nie wiem ile trwać będą cykle...

witaj nullka. my sie chyba jeszcze nie znamy. widze ze grudzien nie byl dla ciebie szczesliwym miesiacem...:-(
ale wierze mocno ze nastepnym razem sie uda :-) trzymam kciuki &&&&&&&

Missbella pewnie ze masz szanse!!! no ciekawe czy tobie ten kalendarz sie sprawdzi.

a jesli chodzi w tym jednym kalendarzu o rok przestepny to bierze sie pod uwage poczecie w tym roku.

patrysiak ja nie robilam bety hcg, a Ty robilas?

a wiecie ze kolejna kolezanka dzisiaj byla na usg polowkowym i bedzie dziewczynka:tak: z tym ze ona wegetarianka. wedlug mnie dieta ma znaczenie- wlasnie uswiadomilam sobie ze wszystkie kolezanki wege maja coreczki:tak:
ale ta kolezanka to nie moja dobra znajoma tylko wirytualna koezanka, wsrod wszystkich moich dobrych znajomych i rodziny od jakiegos czasy rodza sie sami chlopcy:szok: dodam ze oprocz mnie nikt nie planowal plci.

ja robiłam bete wczoraj, dzisiaj po południu odbieram wynik, dam znac

reklama
Do góry