reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka to Ty tez mieszkasz w UK ? Piranha dawala stronke na allegro,bo w aptece niestety taka duza dawka jest nie dostepna ...

Tak lykam B-comlex i jak narazie nie mam plamien wiec zobaczymy co bedzie dalej jestem kilka dni po @ wiec wszystko jest jeszcze mozliwe,ale jednak mam nadzieje ze wszystko wraca do normy ...

Ostatnia edycja:
reklama
patrysiak nie ma co sie zalamywac bo z ta plcia to bywa naprawde bardzo roznie. moja przyjaciolka na codzien prowadzila i prowadzi raczej diete chlopczykowa, no chyba ze nie biorac pod uwage zjadanych slodkich buleczek i paczkow do kawy;-), sluzu takie plynnego przezroczystego ciagnacego zawsze miala duzo (po tym zreszta zawsze okreslala owulacje), 2 dzieci splodzona na dlugo przed owulacja (drugie dziecko na 2 dni przed okresem:szok:), no i w obu przypadkach coreczki:-)
ona bardzo chcialaby chlopczyka ale boi sie sprobowac po raz trzeci bo jest przekonana ze tez bedzie corka. dwie wczesniejsze ciaze nie byly planowane pod kątem plci, ale mimo to boi sie ze to nic nie da.
takze glowa do gory, a ja bee trzymala kciuki za coreczke:tak:

truskaffko witaj:tak: milo ze dolaczylas do nas- w grupie razniej:tak:

edytko no tociesze sie ze wszystko dobrze:tak: no to do dziela:tak:

Ostatnia edycja:
Dzięki za miłe przyjęcie:-)

Piranha...taa czytam teraz i się śmieje jak to w 100% pewna byłaś że w brzuchu chłopaczek :-p a potem nagle zobaczyłam różowy suwaczek hehe

Marzycielko, w UK bez problemu kupisz B-Complex z odpowiednią dawką, przejrzyj sobie choćby aukcje na ebay.co.uk b-complex | eBay (warto szukać tabletek z oznaczeniem "Timed Release", widziałam takie na eBay).

Sylwia, a znasz dzień owulki? Jeśli nie to mogła Ci się przesunąć i być dużo później jak zawsze, ja tam miałam w szczęśliwym cyklu :-)

Marzycielko też pisałam do tej Gosi i mój pierwszy syn we wszystkich metodach powinien być dziewczynką, a na 100% był poczęty w połowie miesiąca, wieć te kalendarze to tak róznie się sprawdzają, ale kojarze na pewno, że ona mówiła że tą jej metodę trzeba interpretować na odwrót gdy jest rok przestępny, a 2012 jest, więc tam gdzie dziewczynki to chłopcy:cool:
Piranha a może dlatego jest tak że wcześniej jak 2-3 dni przed owulką jest chłopiec, że ten śluż po okresie jest np rzadki tak jak u mnie ostatnio a dopiero 3-4 dni przed zrobił się lepki

A tak wogóle to witam nowe staraczki:-)

reklama
patrysiak ja nie robilam bety hcg, a Ty robilas?

a wiecie ze kolejna kolezanka dzisiaj byla na usg polowkowym i bedzie dziewczynka:tak: z tym ze ona wegetarianka. wedlug mnie dieta ma znaczenie- wlasnie uswiadomilam sobie ze wszystkie kolezanki wege maja coreczki:tak:
ale ta kolezanka to nie moja dobra znajoma tylko wirytualna koezanka, wsrod wszystkich moich dobrych znajomych i rodziny od jakiegos czasy rodza sie sami chlopcy:szok: dodam ze oprocz mnie nikt nie planowal plci.

Do góry