Kosko ja rozumiem Ciebie doskonale bo mam tak samo ale wydaje mi się że lepiej się nie łudzić będzie i tak co ma być , niestety

ale oczywiście radość z małej dzidzi dla mnie 1 to i tak będzie ogromna bo z dwójką to nie było aż tak.
Moje pierwsze staranka to bliźniaki

wyjechaliśmy do ciepłych krajów i tam okres miałam co 2 tyg. no i tak sie tam wszystko pokręciło że wyszły bliźniaki

ale dokładnych dat nie znam bo w tedy jeszcze nie znałam swoich cykli tak jak teraz, kolejne to teraz w sierpniu próbowaliśmy 3 dni przed owu, używałam w tedy testy owulacyjne i wszystko się zgadza , zaszłam ale 6 tyg-7 tydz. moje hcg to 126 więc spora różnica teraz w 4 tyg 1194 po 2 dniach 2804 więc różnica ogromna, ale pamiętam ze w tedy mój mocz był zagęszczony teraz tylko czasami taki jest . Czyli 3 dni przed owu , później jak próbowałam 4 dzień przed owu to nic nie wyszło teraz znowu 3 dni przed i jest . Ale w tedy jakoś byłam pewna ze to dziewczynka teraz tego aż tak nie czyje , może to złudzenie bo czuję się pewniej

włosy na np. nogach nie rosły mi tak szybko jak teraz a jak byłam z chłopakami to tak właśnie miałam, że czułam że to będą chłopcy bo tak mi się wydaje było więcej horm. męskich . Teraz w zasadzie prócz tego to wszystkie objawy są inne niż z bliźniakami bo tam to tylko raz zwymiotowałam i tyle a tu teraz piersi jak balony, bolą bezlitośnie , węch bardzo dobry choć w sierpniu dużo lepszy, mdłości są choć w sierpniu były dużo mocniejsze. Widzę że nie ma szans na rozpoznanie czy tak czy tak co to będzie

szkoda , trudno pozostaje nam czekać