reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Kinga Tak u nas ok, ja juz tez dochodze do siebie
)))
Ciotki spadam DOBRANOC!!
Ciotki spadam DOBRANOC!!
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
juliana
K
Kinga85
Gość
axarai
dziecioholiczka......
To sobie musiałam po nadrabiać
Dziś nie zdążyłam popisać, ale doczytałam co tam u Was.
Juliana
Ty wiesz!!
Ja dziś niestety musiałam udać się do gina, bo nie dość, że boli mnie brzuch, to zaczęłam dziś plamić, co prawda na taki bardzo lekki śmieciowy brąz, ale jednak. Gin powiedział, ze nie jest źle, ale zapisał mi dupka, mam brać po dwie tabletki dwa razy dziennie, przez trzy dni, a później po jednej dwa razy dziennie. Nie dźwigać ciężkiego, nie sexować się, co akurat nie jest problemem, bo M nie ma;-) Boje się jak smok, bo nigdy tak nie miałam, nie miałam żadnych plamień w ciąży, ani w ogóle
Zobacz załącznik 426294 A to Nasza Kropka
Piranha piękny dziewczynkowy brzuszek!!!!!!!
Dobranoc Moje Kochane
I w nocy też przesyłam, co by nie było~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziś nie zdążyłam popisać, ale doczytałam co tam u Was.
Juliana

Ja dziś niestety musiałam udać się do gina, bo nie dość, że boli mnie brzuch, to zaczęłam dziś plamić, co prawda na taki bardzo lekki śmieciowy brąz, ale jednak. Gin powiedział, ze nie jest źle, ale zapisał mi dupka, mam brać po dwie tabletki dwa razy dziennie, przez trzy dni, a później po jednej dwa razy dziennie. Nie dźwigać ciężkiego, nie sexować się, co akurat nie jest problemem, bo M nie ma;-) Boje się jak smok, bo nigdy tak nie miałam, nie miałam żadnych plamień w ciąży, ani w ogóle

Zobacz załącznik 426294 A to Nasza Kropka

Piranha piękny dziewczynkowy brzuszek!!!!!!!
Dobranoc Moje Kochane

Ostatnia edycja:
T
Tusia.
Gość
kosmopolitan
mama jakie Ty masz sliczne dzieciaki!!!! pewnie do mamusi podobne, co?;-) i piesio jaki fajowy
aneczko a moglabys podeslac linka tych swoich bilaych zaslon? i bardzo bym prosila foteczke jak wygladaja na oknach
piranha faktycznie brzuszek duzy ale jaki sliczny!!! a Ty jaka chuda!
axari no to kckuki zeby juz nie bylo plamien. slodka ta Wasza Kropeczka

dziewczynki dziekuje Wam za kciuki, jestescie takie kochane

aneczko a moglabys podeslac linka tych swoich bilaych zaslon? i bardzo bym prosila foteczke jak wygladaja na oknach

piranha faktycznie brzuszek duzy ale jaki sliczny!!! a Ty jaka chuda!

axari no to kckuki zeby juz nie bylo plamien. slodka ta Wasza Kropeczka

dziewczynki dziekuje Wam za kciuki, jestescie takie kochane

reklama
kosmopolitan
Podziel się: