reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05 bardzo przyjemnie urządzone mieszkanie:tak: a w ogródku pięknie będzie na wiosnę:tak:
ups...dobrego rozjaśniania życzę
Piranha a dobrze kombinuję żeby B-50 nie przyjmować jednocześnie z calcium citrate (żeby magnez nie komplikował wchłaniania kwasu foliowego z B-50)?
Brzuszek będziemy podziwiać i czerpać fluidki hiehie więc śmiało wstawiaj :)

reklama
Gal, przetestuj lepiej przed starankami czy któryś z tych specyfików nie podnosi Ci pH i jak długo Sylk zakwasza, sama jestem strasznie ciekawa. Co do wzmacniania męskich plemników to rozumiem Twoje obawy, jeśli jednak zadbasz o niskie pH aż do owulki to według mnie szanse ogromne, kwaśny śluz jest bogaty w dodatnie jony, komórka jajowa więc też naładuje się dodatnio i przyciągnie ujemnie naładowane żeńskie plemniki :-) ...lekko podniesiony testosteron M nie powinien mieć wielkiego wpływu, może oprócz witaminy C to też faszeruj M żurawiną i takimi samymi dawkami Ca i Mg? A może jeszcze soja na podniesienie estrogenów? :-D Moim zdaniem przy spełnieniu powyższych warunków (pomysł z soją pomijam :-D) dziewucha murowana!
t2009.gif
Jeszcze sprawdź sobie dla świętego spokoju PRL (najlepiej test czynnościowy) i progesteron w 7 dpo.

truskafffko, bardzo dobrze kombinujesz! :-)

Mama05, przepiękny salon, wystrój no i domek!
t4507.gif

Czesc dziewczyny,
100 lat sie nie odzywalam, u mnie ok, plci nie znam bo maluch 2 tyg temu postanowil skrzyzowac nogi i nic nie pokazac, mam isc za tydzien do ginki w PL ale zastanawiam sie czy sie dowiadywac, bo niech bedzie supraise baby tak jak mialo byc.
Wg planowania i nie planowania plci wychodzi chlopiec jak w morde strzelil wiec ja jestem przekonana, ze to ON.

Beatki tu nie widze, nie udziela sie? co u niej, nie urodzila jeszcze??
Aneczko Ty kochana juz na wylocie, ale zlecialo!!!!
dido Ty widze majoweczka jak ja :-))

Truskafffka dzieki :))
strasznie długo sie wczytywał te foty...

a ten żyrandol własnie w Ikea teraz kupilismy i te antyramy + plakaty(mają 50cm na 50cm)

Aneczka-dzieki;))

Pirania -dziękufka ;):)

dorzuciłam fotkę naszych Szkrabów bo i Wy ostatnio wrzucałyscie ;)
no a że Bono to tez nasz członek rodziny -wiecznie uśmiechnięty-to też Go pokazałam ;))

Mama05-pięknie masz w domku, jak dużo przestrzeni, nie to co w bloku :tak:
Jak tak piszecie o tych swoich domkach, ogrodach, to czuję, że fajnie tak sobie żyć, chciałoby się ten ogródek.
Dzieciaczki, przeukochane, ślicznie razem wyglądają.:-)

Piranha- mój łyka takie same dawki Ca, Mg, czyli odpowiednio, 600:300, zgodnie z Twoim prikazem, wit, c500X2, wit. b-kompleks-50, i teraz będzie żurawinę. Ja też łykam, wit. c-500, dwa razy dziennie, to chyba, ok? Pomyślałam sobie, że może ja będę brała pół tabletki wit. b-kompleks-50, aby wilk był syty i owca cała. Pewno za mało, ale to zawsze coś, ok?
A tą prolaktynę, to na pewno zrobię i progesteron, bo chcę w końcu wiedzieć, jak jest.

A co do wypróbowania sylku i replensu, to spróbuję, tylko dzisiaj zaplikuję jeszcze sobie vitagyn c na noc.

reklama
Dido - Koniecznie pokaz brzuszek!!!!! uwielbiam oglądac brzuszki kobiet w ciazy:) ostatnio znalazlam kilka swoich fotek z tego okresu:)

Ollena - faKtycznie dlugo Cie nie bylo. ale dobrze ze wszystko Ok....z tym "synkiem" to jeszcze nie wiadomo!!! dopuki dzidek nie pokaze jak tacy co tam miedzy nozkami to nie ma pewnosci:))))Moja sasiadka rodzi w marcu do dzis nie maja pewnosci odnosnie plci ale mowila mi ze raczej babeczka:))))

mama- ale masz super dzieciaczki:) i jaki piekny domek:))))
co do rolet ja mam materialowe zwijane...
jak bedziecie chcialy to wstawie zdjecie:))))

Do góry