reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

truskafffko, ja dawałam mojemu tylko NeoMag forte ale czytałam w e-Booku Tamary by M łykał takie same dawki Ca i Mg jak Ty. Co do Sylku to pojęcia nie mam, próbowałam znaleźć dla Gal informację jak długo on działa ale nie udało mi się, zapewne to sprawa indywidualna i zależy od naszego wyjściowego pH, dziewczyny na in-gedner używają go tak góra raz dziennie przed przytulankami. Jak zrobię jakąś foteczkę dziś to wrzucę, tylko się nie wystraszcie! :-)

Mama05
, oby Domiś jutro się już lepiej czuł a temperatura spadła!

Kosmo, dzięki kochana, od razu przestałam się tym tak zamartwiać, jak wkleję foteczkę to sama zobaczysz jaki mam juz gigantyczny brzuchal :-)

reklama
Hej Dido, to dobrze, że brzuszek rośnie, znaczy wszystko dobrze :-)

Mama05-dla syneczka fluidki zdrowotne przesyłam&&&&&&&&&&&&&&, oby choróbsko poszło szybko sobie....

Piranha- to ciesz się tak samo, że brzuszek duży, dzidzia pięknie się rozwija i nic jej nie brakuje!

Dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpwiedź, trochę mnie zaskoczyły pozytywnie te moje wyniki. Trochę się obawiałam, ze względu na wiek, no i ten ostatni cykl.
Tak mnie to wkurza, że wszystko co sprzyja płodności męskiej, to też sprzyja chłopaczkowym plemnikom.
Tak bym chciała mu zaserwować tę l-karnitynę, mace i koenzym Q 10, ale boję się , że to wzmocni też jego męskie żołnierzyki, a widać są mocne u niego , w końcu mamy 2 synów.

U Ciebie udało się z dziewczynką, ale miałaś też bardziej sprzyjający śluz dziewczynkowy, a ja przed owulką, mam rozciągliwy, a z tego u mnie pewno byłby chłopak.

Przyszedł do mnie niedawno sylk, a więc rzeczywiście po tygodniu od wysłania. Mam więc i sylk, i rephresh i replens.
Wlałabym zastosować sylk, a potem może replens, bo boje się , że w rephreshu ugrzęzną plemniki.

A, czy Piranha, gdzieś natrafiłaś na informację, jak długo sylk utrzymuje niskie ph?

A, już doczytałam , że nie wiesz, jak to z tym sylkiem, szkoda, ale i tak dzięki .

Dziewczynki, dawajcie brzuszki, niech się nacieszę widokiem! :)

Zastanawiam sie też czy dzsiaj po @ nie zastosować vitagyn c przez 2 dni tylko, aby zakwasić, co o tym myslicie?

Ostatnia edycja:
Zdjęcie1600.jpgZdjęcie1589.jpgZdjęcie1593.jpgZdjęcie1598.jpgZdjęcie1599.jpgZdjęcie1510.jpg

Ostatnia edycja:
na 4tym zdjęciu zrobiłam z bliska zasłony żeby pokazać wzór ,ale nie wiem czy widać ..
ostatnia fotka to mój widok z kuchni:))
a pozostałe to salon w różnych ujęciach-szału nie ma bo wciąż sie urządzamy:)

mama pieknie masz w swoim domku!:tak: tak przytulnie:tak: a te zaslony lezace na ziemi sa super! tylko ze one wigladaja na biale i bez wzoru- takie sa? bo ja wlasnie potrzebuje bialych i bez wzoru:tak:

mama juz doczytalam ze te zaslony nie sa biale.

Ostatnia edycja:
reklama
Kosmo to w Ikei nie widziałam gładkich...same wzory.
ale może w Leroy Merlin znajdziesz gładkie..

Pirania-takkk ,cekamy na foto mieszkanka córci:))

ja zrobiłam sobie henne i zapomniałam...nie musze pisac jak wyglądam......................
teraz siedze z grubą warstwą kremu,żeby rozjaśnić;/

Do góry